Tonite let's all make love in Londo

frucht

New member
Tonite let's all make love in Londo

אני חדש פה בפורום. נחמד לדעת שיש עוד אנשים כמוני שמאזינים ונהנים לדבר על הלהקה המיטולוגית. לפני מס' ימים ביקרתי בחנות תקליטים בחיפה ומצאתי תקליט (פס קול) של הסרט Let's all make love... יש בו גירסה ארוכה יותר של Interstellar Overdrive ןשיר שלא מופיע באף תקליט רח - Nick's משהו...לא זוכר בדיוק. בצד השני של התקליט יש ריאיון עם יוצר הסרט...מישהו מכיר את הסרט? מה הקשר של פינק פלויד לסרט? התקליט נראה אומנם רשמי של פינק אבל הוא לא מופיע בשום אתר שלהם באינטרנט. תודה http://www.progarchives.com/Progressive_rock_discography_CD.asp?cd_id=1450 - תכנסו ותראו על מה אני מדבר

וואלה, יפה לך

אני אשאיר את הבמה ל-flowerboy שלנו, שמכיר את כל הגרסאות שהיו וישנן לפס הקול הזה (וכשהוא יעלה את הדברים, אקשר אותם למאגר ה"שאלות נפוצות" שלנו). רק אתן כמה מילות רקע על הפרשה: הסרט הוא של במאי אנגלי בשם פיטר ווייטהד, אשר ניסה לתעד את לונדון כאשר היתה מרכז התרבות של העולם, באמצע שנות השישים. בסרט יש קטעים שצולמו במועדונים לונדוניים, ומופיעים בו דמויות תרבותיות מובילות מעולם המוסיקה והקולנוע. ווייטהד היה מיודד עם הפלויד דרך סיד בארט, מנהיגם. הוא שילם לאולפן הקלטות, ע"מ שיוכל לצלם את הלהקה כשהיא מקליטה את הדמואים ל-Interstellar O/D ו-Nick's Boogie (קטע שלא יצא רשמית מעולם, מחוץ לפס הקול הזה). יש לזכור, שכאשר הלהקה צולמה לסרט, היא לא היתה עדיין מפורסמת. זה היה לפני שהם בכלל חתמו על חוזה ההקלטות עם EMI. אבל הם כבר היו ידועים בסצינה הלונדונית. פס הקול שבידך יצא בכמה גרסאות רשמיות, במהלך השנים. יש listing שלו במרבית אתרי הפלויד הגדולים ברשת, המוכרים לי. ראה, למשל, כאן: http://pinkfloydhyperbase.dk/albums/tonite.htm

frucht

New member
תודה

מעניין למה Nicks Boogie לא יצא אף פעם...אומנם Vegtebele man (מצטער על שגיאות הכתיב) לא יצא רשמית אבל לפחות הוא מופיע בסרטים דוקיומנטריים...בחיים לא שמעתי על NIcks...

flowerboy69

New member
תודה על הכבוד...

על הסרט הזה קראתי לראשונה בספר הראשון שהיה לי עליהם-מן מדריך כיס לכל אלבומי הלהקה בשם collectores guide משהו כזה.הסרט עצמו יצא בשנת 68 והוא כולל צילומים של לונדון באותה תקופה וראיונות עם כל מי שהיה אז נחשב בכל אחד מהתחומים-טלביזיה קולנוע מוזיקה ועוד. פס הקול יצא בתקליט באנגליה עם עטיפה שחורה וצילום של אישה ערומה עליו.התקליט הזה נחשב לאחד היקרים והנדירים מסוגו(נמכר בסביבות האלף שקל ומעלה).בתקליט עצמו יש קטעים קצרים מתוך הקטע המוזיקלי intersteller overdrive שמפוזרים בין קטעי הראיונות והמוזיקה שהוקלטו בו.בתחילת שנות התשעים הוא יצא על גבי דיסק אך ההדפסה הופסקה זמן קצר לאחר מכן. אחר כך חברה אנגלית בשם see for miles רכשה את הזכויות על הפסקול והוציאה אותו על גבי דיסק מחודש(ותקליט) שנקרא-tonitht lets all make love in london...plus והוא כולל את הגרסה המלאה של intersteller וגם קטע מוזיקלי נוסף שלא הופיע בסרט אך במקור הוקלט בעבורו-nick's boogie לאחר מכן ובשנים הבאות יצאו כמה וכמה גרסאות נוספות בינהם 2 הקטעים של הלהקה על סינגל רגיל ועל סינגל בתוך פוסטר וגם על דיסק כפול יחד עם דיסק למחשב עם קטעים מהסרט המקורי וגם בגרסה בשם pink floyd in london 66-67 שאותו ליווה וידאו שבו רואים 2 "קליפים" אחד של הלהקה מנגנת את intersteller ב technical tream והשני של קטעים שצולמו באותו אירוע. הסרט עצמו יצא לקהל באמצע שנות התשעים אך ורק ביפן על גבי לייזר דיסק נדיר למרות שהיו שמועות שהוא ייצא גם בדיוידי...

flowerboy69

New member
תיקון קל

הצילומים הם לא של דמואים אלא מתוך אחת ההופעות הראשונות של הלהקה כחלק מאירוע מוזיקלי פסיכודלי שהיה ירית הפתיחה של התקופה

לא למיטב הבנתי

לפחות Interstellar Overdrive מצולם כשהוא מוקלט באולפן, וכמדומני שגם Nick's Boogie. אני אבדוק בשנית, אבל אני די בטוחה. יש בסרט צילומים מה-Fourteen hour technicolor dream, אבל אין את האודיו מההופעה.

frucht

New member
באסה...

חשבתי שאולי נפלתי על משהו "שווה" של פינק פלוייד...

frucht

New member
סיד

יש סיכוי למצוא תקליטים של סיד בארט? אני מסייר בין כל חנויות התקליטים שאני מכיר...האוזן השלישית, הקומה 13 והחור בשחור. יש עוד מקומות שאתם ממליצים?

flowerboy69

New member
למה הכוונה תקליטים של סיד?

אתה מתכוון לממש תקליטים?יש לו את 2 אלבומי האולפן את האוסף opel את הכפול syd barrett ואת התקליט peel sessones.בעבר לפני כמה שנים היו כמה פעמים תקליטים באוזן-היה שם את opel ואת barrett ויש חנות בתל אביב שהיה לה את הכפול syd barrett במחירים בין 90 למאה חמישים שקל.

אני חושבת שהוא מתכוון לתקליטי ויניל

כי את הדיסקים אין בעיה להשיג בכל חנות כמעט.

flowerboy69

New member
ממה שזכור לי הצילום הוא מההופעה

נדמה לי שזה מה שכתוב על הוידאו in london 66-67

כן, הצילומים הם מההופעה

אבל האודיו לא. בדוק בוידאו. אני אבדוק את שלי ברגע שאתפנה.

flowerboy69

New member
נדמה לי שזה באמת ככה

מעניין למה ...התמונה צולמה חי אך המוזיקה הוקלטה כביכול באולפן...

למעלה