too good to be true?

tulkin

New member
too good to be true?

זה כמה זמן שהגלוקומטר שלי מצפצף לי היסטרית פעמיים ביום. התראה על סוף ימיה של הסוללה, כנראה (כבר מזמן עברתי את 1000 הבדיקות שהוא באופן רשמי אמור לתת לאורך חיי סוללה).
טוב, אבל הגלוקומטר שלי עובד, אז לא רצתי להחליף עד היום.

כל זה הוא סיפור רקע לכך שבימיה הראשונים של המלחמה הפסקתי למשך יומיים למדוד סוכר. לפני כן במשך כמה שבועות, הייתי באזור ה100-120 בבוקר, עד 140 במהלך היום, ומשתדל לרדת לאזור ה100 לקראת הערב, ומתי שזה לא היה, יורד לאזור ה90 לאחר פעילות גופנית. לא טוב כמו שהיה לי רק לפני 3 חודשים, אבל עדיין סביר.
כאמור, יומיים לא בדקתי. הנחתי שבגלל חרדת האזעקות (שלי ושל הילדים) יהיו קפיצות ולא רציתי להוסיף לעצמי מתח. אבל המלחמה הפכה לשגרה ודעכה לאט לאט, וחזרתי למדוד ולהפתעתי - כבר שלושה ימים שאני הולך לישון עם פחות מ100, קם באזור ה90, ולאורך היום לא עובר את ה120. נפלא. נהדר. מדהים.

לא היה לי שום שינוי משמעותי בתזונה (הדל-פחמימתית) או ברמת הפעילות הגופנית. כך שזה נראה מוזר.

להאמין לזה ולשמוח?
או שאולי לרוץ להחליף סוללה בגלוקומטר? האם סוללה חלשה בגלוקומטר ידועה בהורדה של כ20 יחידות בסוכר?

לא הייתי פותח בתיאוריות מרחיקות לכת

תחליף את הסוללה (10 שח לסוללת אנרגייזר, עבור מד סוכר פריסטייל) ותדע.
אחרי ההחלפה יש למד סוכר שלך עוד כמה חודשים של שקט

תומרונתם

New member
מנהל
הגיע הזמן לסוללה חדשה...

למה לא החלפת כשהוא ביקש? חליק, הוא עובד קשה אצלך... תפנק אותו...

בכל מקרה לדעתי אין שום קשר בין חוזק הסוללה לקריאה נמוכה או לא מדוייקת. או שזה מודד או שזה לא מודד, אין מצב של "כאילו"...

אני חושבת שזו פשוט תקופה כזו, כל הזמן יש לנו דברים שלא תמיד אפשר להסביר. כמו שעליות ברמות לא תמיד מוסברות, כך גם ירידות... תמשיך מה שאתה עושה, אתה כנראה עושה נכון

למעלה