...too scary

snork

New member
...too scary

דמיינו לעצמכם את הסיטואציה הבאה: שעת לילה מאוחרת. הכל שקט, פרט לתקתוק השעון. אתם מנסים להירדם במודעות (WILD). תחילה העיניים "נרגעות" ואתם נכנסים לתוך שחור "עמוק" יותר. השעון מתקתק. האיברים נהיים כבדים... הרגשה של שקיעה, מלווה בצמרמורות קלות ובתזוזות לא רצונית של הידיים והרגליים, הדלתות של הארון זזות. הלב קופץ, הנשימה מואצת. יש מישהו בחדר. לאף אחד לא קורים דברים כאלה כשהם מנסים wild??? אני נשבעת, אני רוצה לקבור את עצמי שכמשהו כזה קורה. פעם שמעתי חתול מיילל בחדר שלי באמצע wild, ואין - לי - חתול... אל תגידו לי שאני צריכה להתעלם מהקולות, כי אני פשוט לא יכולה! זה מפחיד מדיי... נראה לי שאני פורשת מהwild נעבור לעין השלישית...?

Variety

New member
תגובה

היי, לי היה משהו דומה, שהרגשתי שמישהו מניח עלי יד קפואה על הפנים. זה כל בן אדם רגיל היה מפחיד למוות. אבל, ברגע שזה קרה החלטתי - זה לא מפחיד אותי! ממש האמנתי ולא נתתי לזה להפחיד אותי, נלחמתי בזה כי אני יודע שזה הכל מהדמיון שלי וכדי להצליח החלטתי שאני מתגבר על זה. זה עדיין קצת הפחיד אותי - ואז זה כבר הפסיק. לפעמים יש רעשים שמפחידים קצת, אבל מתגברים על הפחד! זה הדרך היחידה! חלומות פז, Variety-

Dazed&Confused

New member
לי היה משהו דומה אבל לא בדיוק....

פעם התעוררתי באמצע הלילה וליד החלום שלי ממש צמוד שני חתול וחתולה עשו אהבה בקולי קולות וזה היה נשמע ממש כאילו שהם בתוך החדר... מפחיד

snork

New member
א...א...אבל...

היצורים שרואים... הם... לא אמיתיים, נכון? הם לא יכולים אמממ... לפגוע בי או משהו כזה, נ...נכון?
snork

חלמן

New member
ברור שלא!!!!!!

ברור שלא!!! זה רק "פרי דמיונך"... אתה יכול לחשוב על דברים טובים כמו... לא יודע...

תני לי להפחיד אותך עוד קצת ../images/Emo13.gif

מנסיון אישי את עלולה לחוות דברים מאד מפחידים עם השיטה הזאת ומה שעוד יותר מפחיד זה שאת משותקת בזמן שכל זה קורה ואת מרגישה כל כך חסרת אונים .... גם כשאת מנסה בכוח לזוז ולהתעורר לוקח כמה שניות טובות או אפילו כמה דקות עד שהשיתוק נירגע ואפשר לזוז ... כשניסיתי את השיטה הזאת שמעתי דפיקות ממש חזקות בדלת הכניסה של הבית כאילו שמישהו עומד מחוץ לדלת ודופק עליה ( זה קרה פעמיים ) , ראיתי דמויות שהולכות בחדר ומסתכלות עלי והן נראו ממש מציאותיות כאילו הן ממש נמצאות שם ! וראיתי פעם אחת איזה עארס עם עין אחת ( מפלצת כזאת ) ששוכב במיטה מולי מטר ממני ומסתכל עלי במבט מרושע, מדיי פעם הוא גם ממצמץ עם העין. את המכשפה עדיין לא ראיתי ואני מקווה גם לא לראות ( לא הזמנתי אותה
) אבל עכשיו לחלק הכי חשוב, גם אותי הדברים האלו מאד הפחידו בהתחלה ואמרתי לעצמי שאין סיכוי שאנסה את שיטת ה WILD , אבל בסוף הבנתי שהרי כל מה שרואים ושומעים הוא לא אמיתי ומתרחש רק בראש שלי ולכן אין ממה לפחד, מאז זה קרה לי כמה פעמים וזה היה הרבה פחות מפחיד ! תנסי ! אני אפילו חושב שזה אחד הדברים הכיפיים בכניסה לחלום צלול בעזרת WILD , כל הדברים שמתרחשים בזמן ההרדמות הם חוויה בפני עצמה ואני משתדל להנות מזה במקום לפחד. אלון

Dazed&Confused

New member
לא מה פתאום...

זה רק הדמיון כמה שזה יהיה מציאותי. צריך לזכור את זה ולהתעלם מהפחד ולהזכיר כל הזמן שזה כלום ואז לא מפחדים. אם עושים את זה אז גם דברים מאוד לא נעימים יכולים להיות כמו כלום, אם רק רוצים.

חלמן

New member
אבל

הוא שאל אם זה יכול לגרום לך נזק!!!!!!!1 וזה לא!!!!! כי זה רק דימיון... שאתה מרגיש אבל זה לא יכול לעשות לך כללום..

snork

New member
בכל אופן...

זה לא עובד להגיד לעצמי שזה לא יכול לגרום לי לנזק... ניסיתי... אין איזו דרך שזה לא יקרה? מה פתאום המוח שלנו החליט לעשות קונצים ולדמיין את כל הדברים המפחידים האלה... אין לו משהו יותר טוב לעשות?? למה בכלל זה קורה? ובפעם אחרונה שבדקתי הייתי בת...
snork

snork

New member
עשו אהבה?

החתול אונס את החתולה! אתה אף פעם לא ראית דיקסברי?

Dazed&Confused

New member
טוב, בטח שלא הייתה שם ממש אהבה..

אבל הוא לא ממש אונס אותה.. ראיתי את זה כמה פעמים ולא דווקא בדיסקברי. היא משחקת איתם(הזכרים) משחקים במשך יממה לפחות ומפתה אותם ואז בסוף זה קורה וגם אז היא משחקת אותה כאילו שהיא לא רוצה אבל היא רוצה מאוד תאמיני לי!

BladeRaider

New member
החתול לא אונס אותה

אבל שמתם לב שהוא מזיין ובוכה? לגבי הWILD לא יעזור להגיד לא לפחד. אבל את כבר שם, יש שם כל מיני דברים שהמוח יוצר. הם לא יכולים לפגוע בך, הם לא קיימים. עכשיו מה מפחיד? הם לא עושים כלום זה כמו הכלבים האלה שקוצפים ממקום למקום ונובחים בקולי קולות, הם מפחידים אבל הם לא עושים כלום. עכשיו אם תשימי לב המוח שלך יוצר מה שאת חושבת, תחשבי על משפט, תשמעי אותו. תחשבי על משהו רגוע, את תראי אותו

snork

New member
אבל לא הבנתי

למה הוא יוצר? למה דברים מפחידים? יש איזה הסבר לזה? ואני לא מצליחה להירגע, אני מאבדת את כל הריכוז שלי ומתעוררת לגמרי כשאני שומעת את הרעשים, ולפעמים כשאני פותחת את העיניים אני אפילו רואה צללים מהלכים בחדר... איך אפשר להמשיך לישון כשהלב קופץ כמו משוגע?
snork

BladeRaider

New member
ובכן...

שימי לב, רוב החלומות שלך מפחידים. חלומות זה דבר מפחיד, המוח שלך משחרר החוצה את כל הפחדים והמתחים במנה מרוכזת בתוך חלום. למה זה מפחיד, כי זו מציאות מעוותת. אם היו צללים ברחוב, ואת אולי היית צל, לא היית מפחדת. עכשיו את יכולה להגיד שזה מבהיל, לזה אין לי תשובה חוץ מ..... מתרגלים. אני עדיין לא חוויתי את זה, אולי בגלל שאני לא מפחד.. לא יודע למה. אבל אני יודע על מה את מדברת, כי היו לי חלומות שבהם חוויתי את זה (אולי פשוט זכרתי את תהליך ההרדמות שלי למרות שלא הייתי מודע)

snork

New member
אבל למה הוא משחרר פחדים?

למה לא לשחרר דברים אחרים? זה שאני רואה צללים זה אומר שזה הפחד הכי גדול שלי? לא נראה לי... ואני לא אתייאש... אני אנסה היום, בתקווה שזה לא יהיה מפחיד... :)
snork

shabaz

New member
מוזר....

כל פעם שהיה לי סיוט אז תמיד נלחמתי במפלצת או מה שהיה שם...אומץ? אולי שבז

BladeRaider

New member
לא, זה פשוט דרך לשחרר פחדים

ולא בדיוק ידוע מה הוא עושה את זה..... אין לאו דווקא קשר ישיר בין הפחד לביטוי בחלום

משה צ

New member
את אמרת שהשעה 1 בלילה?

חשבתי שצריך לישון 5-6 שעות לפני שה WILD יפעל טוב... אז אפשר לעשות את זה גם בהתחלה, בלי לישון קודם?

למעלה