Top 10 from The Black Parade

STEMINEM

New member
Top 10 from The Black Parade

שכל אחד ידרג ת'עשיריה שלו מקום ראשון מקבל 10 נקודות.. מקום אחרון מקבל נקודה למרות שזה קשה.. בלי להתבכיין.. שימו ת'מצפון בצד 1. Welcome To The Black Parade 2. Sleep 3. Famous Last Words 4. Disenchanted 5. Mama 6. I Don't Love You 7. This Is How I Disappear 8. The End! 9. Cancer 10. The Sharpest Lives

Another Grave

New member
../images/Emo40.gif וואו.אתה לוקח דברים ברצינות;;

נמנמ טוב נזרום~ 1. האוס אוף וולבס . 2. דיסנ' . 3. דה אנד . 4. דד . 5. מאמא . 6. פיימוס לסט וורדס . 7. טינאייג'רס . 8. קנסר .(או כנסר ?O:) 9. דה שארפסט לייבס . 10. בלאד .3: נמנמ זייהו^-^ העפתי כזה את איי דונט לאב יו ואת דיספיר._.

Another Grave

New member
../images/Emo40.gif ואת וולקאמטוב דה ~

בלאק פרייד . וואו איך שכחתי אותוO:

Another Grave

New member
וולקאמ טו*

+

Another Grave

New member
../images/Emo40.gif כאילו ,

כתבתי שלא שמתי את איי דונט לאב יו ואת דיספיר , ואחרכך קלטתי שלא כתבתי שלא שמתי את וולקאמ . הבנת ?XD

Another Grave

New member
../images/Emo40.gif שאני חושבת על זה עכשיו ,

הוא באמת שיר מעולה . אני רוצה לתקן משהו;; נמנמ טוב נזרום~ 1. האוס אוף וולבס . 2. דיסנ' . 3. דה אנד . 4. דד . 5. מאמא . 6. טינאייג'רס . 7. פיימוס לסט וורדס . 8. קנסר . 9. וולקאמ טו דה בלאק פרייד . 10. דה שארפסט לייבס .

Another Grave

New member
../images/Emo40.gif חחחחחח טוב ,

אבל כתבת את זה נורא ברצינות , ' למרות שזה קשה.. בלי להתבכיין.. שימו ת'מצפון בצד ' לאדעתXD

Another Grave

New member
../images/Emo40.gif ../images/Emo13.gif

אעעאעא אני צריכה לצאת כבר הצילו#@$ נתראה אחרי ההופעהD:

אני לא יודעת אם לדרג לפי ../images/Emo223.gif

שירים הכי אוהיבם בכללי, או אהובים כרגע. טובנו, כללי: 1- Disenchanted 2- Famous Last Words 3- The Sharpest Lives 4- Welcome to the black parade 5- This is how I disappear 6- The End 7- I don't love you 8- House of wolves 9- Sleep 10- Mama לצערי, דד, טינאייג'רס, קנסר ובלאד לא נכללים ברשימה. כמובן שאני אוהבת גם את השירים הללו, כן? שלא תטעו. אבל השירים שבחרתי אלה השירים שאני הכי מתחברת אליהם, ובכלל, חושבת שהם יצירות מופת. אחח, האלבום הזה.

Wrath Within

New member
קלי קלותתת!../images/Emo11.gif

ראשון - Disenchanted שני - Sleep שלישי - Mama רביעי - The Sharpest Lives חמישי - This Is How I Disappear שישי - Cancer שביעי - Dead (ששכחת אותו אגב ;]) שמיני - I Don't Love You תשיעי - The End עשירי - Famous Last Words אחת עשרה - Welcome To The Black Parade

למעלה