top 10 guitar heros בריאן מאי במקום ה- 5. מכובד ביותר.
M michalQ New member 14/7/05 #3 בסדר.. מבחינתי הוא צריך לזכות במקום הראשון. אבל ככה הם קבעו. וזה כבוד שהוא נמצא בחמשת הגיטריסטים הטובים ביותר.
בסדר.. מבחינתי הוא צריך לזכות במקום הראשון. אבל ככה הם קבעו. וזה כבוד שהוא נמצא בחמשת הגיטריסטים הטובים ביותר.
R rainbow 1974 New member 15/7/05 #6 לפי דעתי טום מורלו (הגיטריסט של רייג' אגיינסט דה מאשין לשעבר והנוכחי של אודיוסלייב) צריך לזכות במקום הראשון... הוא ענק! מי זכה מקום ראשון?
לפי דעתי טום מורלו (הגיטריסט של רייג' אגיינסט דה מאשין לשעבר והנוכחי של אודיוסלייב) צריך לזכות במקום הראשון... הוא ענק! מי זכה מקום ראשון?
M michalQ New member 15/7/05 #8 במקום הראשון- ג'ימי הנדריקס אני לא זוכרת מי היה בעשירייה אבל אני רק זוכרת את ג'ימי פייג וואן הלן.
T The Walrus New member 17/7/05 #12 מכובד ביותר... לדעתי משקף יפה את מה שאני הייתי נותן, בריאן מיי אכן בחמישייה הפותחת. לדעתי זה בושה שגילמור הגיעה מקום 11 (אם אני זוכר נכון)...
מכובד ביותר... לדעתי משקף יפה את מה שאני הייתי נותן, בריאן מיי אכן בחמישייה הפותחת. לדעתי זה בושה שגילמור הגיעה מקום 11 (אם אני זוכר נכון)...