Top 10

SubwayToVenus

New member
Top 10

היום (עכשיו בעצם (23:00) יש top 10 של הפפרז ב- MTV ויש דירוג מפתיע הפעם: TUESDAY 8 DECEMBER 10. BREAKING THE GIRL - RED HOT CHILI PEPPERS 09. ROAD TRIPPIN' - RED HOT CHILI PEPPERS 08. OTHERSIDE - RED HOT CHILI PEPPERS 07. SUCK MY KISS - RED HOT CHILI PEPPERS 06. SCAR TISSUE - RED HOT CHILI PEPPERS 05. UNDER THE BRIDGE RED HOT CHILI PEPPERS 04. CALIFORNICATION - RED HOT CHILI PEPPERS 03. GIVE IT AWAY - RED HOT CHILI PEPPERS 02. CAN'T STOP - RED HOT CHILI PEPPERS 01. FORTUNE FADED - RED HOT CHILI PEPPERS

lollapalooza

New member
דירוג לקוי ממש

תמיד כשיש להקה שהוציאה לאחרונה סינגל חדש, הם שמים אותו במקום הראשון.

SirPsychoSexy1

New member
מסכים! איך FORTUNE FADED מקום ראשון

קודם כל... ותסלחו לי על הדעה הזאת.. אבל FORTUNE FADED זה שיר ממש גרוע... דבר שני אם לא היו עושים לפי הקליפים שלהם, אני חושב שהTOP 10 היו נראים בערך ככה: 10. COFFEE SHOP 9. APACHE ROSE PEACOCK 8.AROUND THE WORLD 7. SOUL TO SQUEEZE 6. FUNKY MONKS 5. GIVE IT AWAY 4. STONE COLD BUSH 3. GOOD TIME BOYS 2. SUCK MY KISS 1. SIR PSYCHO SEXY או שלפחות זה היה הסדר שלי..

lollapalooza

New member
שלך, לחלוטין.

לדעתי, fortune faded הוא שיר מצויין. במיוחד אחרי אלבום כמו BTW, אבל זה עניין של טעם, ובטח שהוא לא מתאים להיות במקום הראשון. MTV שוב הוכיחו את רדידותם. שום קליפ מלפני BSSM לא נכנס לעשירייה, למרות שבהחלט היה מקום ל- knock me down או ל- higher ground. כמובן שלדחוף את הסינגל האחרון למקום הראשון זה טריק ידוע שממצה את כל המסר של MTV: מה שיותר חדש- יותר להיט. הרי בסיכום של כל התקופה שבה פעלה הלהקה, fortune faded לא היה מגיע אפילו ל- 10 הראשונים. can't stop במקום השני? גם כן בדיחה. אולי בעשירי. איך שיר כזה עוקף את give it away, under the bridge ו- suck my kiss?? ממש תעלומה. ד"א שמתם לב שהגרסה של under the bridge הייתה שונה? זה הקליפ המקורי שאנתוני לא היה מרוצה ממנו. ושייתביישו להם על הקליפ הלא חינוכי בעליל לסקאר טישו. גם בלי חגורות בטיחות וגם ג'ון נוהג בלי רישיון. בושה לעם.

../images/Emo6.gif

איזה מפגרים MTV.... אבל חוץ מזה אני חייבת להגיד שבעיניי Fortune faded זה דווקא שיר חמוד לאללה עם יופי של מוזיקה וגם הקליפ נחמד

m a n k o

New member
שיר חמוד

אבל בטח ובטח לא מקום ראשון מבין כל הקליפים שלהם...

למעלה