TOP-40 Назва&#1

TAL BAR ZOHAR

New member
TOP-40 Назва&#1

לילה מדהים לכל ציפורי הלילה!! ולאלו שיראו את ההודעה כבר מחר!! קודם כל חשוב לי לציין שוב ושוב אני כלכך שמח לראות כאן את התגובות של כולכם לכאן או לכאן ולדעת על קיום בסיסי ואמין וכלכך נעים בין כולנו כלפי הרכב הקלאב המוביל בישראל!! חם!!חם!!חם!!!!!!!!!!!!!!!! לא לחינם פורסמה הודעה בשעה זו!!!!!! הודעה ענקית בפי!! דודי שרון במקום ה-2 מתוך הTOP- 40 ברדיו "מיידונוס " טורקיה TOP-40 Название: Radio Mydonose תנו כאן חתיכת שירשור של כבוד!! עם הרימיקס למדונה וג'ייסטין טיימברלייק 4 Minutes - Madonna ft. Justin - (Dudi Sharon Mix) המיקס שדודי שרון עשה לגדולת אם הדיוות מסתמן בגירסתו להיט ענק ומטורף שימו לב ללינק שמצורף !! לא ייאמן!! כמה אושר ,היתפתחות ואהבה בליבי כמות ענקית של רגש!! כידוע לכם בעקבות הרעש הכלכך ענקי דודי שרון וג'ואל יגיעו לטורקיה ב-26.7.08 במועדון ה-WORK והופעה נוספת הפעם במסגרת הפלגה לטורקיה עם דודי שרון ואייל גולן !! צפו להפתעות ועבודה משותפת בין השניים!! פרטים נוספים בקרוב!! אוהב טל :]

Omriza

New member
אין לי מילים..מלך זה קלישאה אבל הוא פשוט כזה!

TAL BAR ZOHAR

New member
שמחה רבה!! דודי שרון כובש את פלייליסט בתורכיה

דודי כבש בסערה את המקום ה-1 ממש בזה הרגע!!!!!!!!!!!!!!! והרגע דודי עלה לשידור ברדיו "מיידונוס" איסטנבול טורקיה לקבל את הערכה והכבוד הענקי המיקס למדונה וג'ייסטין איזה כבוד עצום ובלתי מעורער!!ולגמרי כבוד ישראלי !!! כמובן שהציפייה להופעה המרכזית בטורקיה גדלה מרגע לרגע דודי אחד בדמויות הבולטות בזה הרגע עצום אדרנלין שאי אפשר להסביר!!! אנשים לא לנוח לרגע לשרשר כאן בטירוף הודעות ענק!!!! כנסו לקישור ותהנו מרגע עצום זוהי חוויה שאי אפשר לתאר !! המון אמונה ומזל טוב לאחד והיחיד דודי שרון!!! אוהב טל בר -זוהר!

TAL BAR ZOHAR

New member
דודי מקום -1 ברדיו טורקיה../images/Emo47.gif../images/Emo106.gif../images/Emo104.gif

ציונעע-התראיכים של ההופעות בטורקיה הנן: 26.07.08-מועדון ה-WORK -דודי שרון & ג'ואל 31.07.08-במסגרת הפלגה שתצא מנמל חיפה לכיוון טורקיה-דודי שרון & אייל גולן לילה מדהים טל!!!!

TAL BAR ZOHAR

New member
במקום הראשון דודי שרון כובש בענק../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

אני מתה עליווווווווווווווווווווווווו!!!!

דודייי אהובייייייייייייייייי המלךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך

מזלללל טוב למלךךךךךךךךךך../images/Emo106.gif../images/Emo106.gif../images/Emo106.gif

איןןן על דודי פשוט מלךךך איזו מוזיקה הם ייכבשו עוד את כל העולםם אני בטוחחח!!!!!!!!!!!!!!!!! היוםםם בטי אל ויייי חגיגההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

גרוזיה

New member
איזה אושר עצווום דודי עשה זאת בענק!!../images/Emo34.gif

טל האמנתי ואני לא יפסיק להאמין בהרכב האלוהי הזה אין עליכם מיטל מואהה!@ דודי פשוט אלוף ותותח עללל !!

גרוזיה

New member
עופר ניסים מקום 36 כבוד ישראלייייייייי../images/Emo47.gif

דודי ועופר הדיג'אים היחדים מנציגות ישראל בפלייליסט איזה אושר ענקי 2 היוצרים שאני הכי אוהבת!! ולא סקאזי והחור בראש שלו חחחחחחחחחחחחחחחחח

OOOMMMMGGGGGGG ../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

איןןןןןןןןןןן על ללללללללללללללל דודייייייייייייייייייייייייייייייייי שלמותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת המוווווןןןןןןןןןן בהצלחההההההההההההההההההההההההההההה<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< בטח איזו חגיגה תיהיה בTLV איןןןןןןןןןן תצלמו ולתעלו לכאןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן אני אשתגעעעעעעעעעעעעעע אני לא באהההה :((((((((((((((((((((((((((((((((((((

TAL BAR ZOHAR

New member
חברים היום זה יום חג../images/Emo24.gif../images/Emo9.gif../images/Emo34.gif../images/Emo104.gif../images/Emo127.gif

הרגע התאוששתי מלילה מלא אושר והאמת שחוסר בשינה לגמרי קטן עליי ,מלא טלפונים תגובות ומזל טוב במשך כל היום באנרגיות מקסימות ועם תחושת סיפוק אמיתית אלפי תודות לכם לפורום המעריצים הרשמי בתפוז אין את המילה הנכונה לומר כמה אתם משמעותיים לדודי וג'ואל בליעדכם דברים לא היו נראים אותו דבר! אני מוכרח לציין שזהו כיבוש היסטרי מכיוון כלכך אמיתי וכנה וזה פשוט עובד!! שימו לב לבחור הצנוע דודי שרון מעט רעש וצילצולים ולא בלהשוויץ!!! לוקח את המקום הראשון בשקט וחודר לעולם בצורה הכי נכונה!! לקראת הגעתם של דודי וג'ואל ומיותר לציין שהשמיים לגמרי לא הגבול במקרה הזה! משטרת איסטנבול הגדילה את ההבטחה והשמירה מפאת הגדלת כמות הבליינים מאז הגדלת האירוע !! קרוב ל-6,000 קלאברים מיוזעים מחכים לצמד הישראלי ששולט בפלייליסט!! כבוד ומלא אהבה!! המשך יום טוב!!! יום חג היום!!!! TLV -לא תאמינו לסט רגש עצום!!! טל בר-זוהר!

למעלה