Top 5 - שירים שלא שוחררו כסינגלים

QueIronia

New member
Top 5 - שירים שלא שוחררו כסינגלים

אתם לא כ"כ משתפים פעולה... לא נורא. הנה עוד מצעד שלי, הפעם די קצר
מאוד מאוד מאוד קשה לי לדרג את החמישייה הזו. הרבה יותר מאשר שהיה לי קשה לדרג את הסיגלים. אני יודע בודאות מה המקום החמישי, אבל מכאן והלאה הכל פתוח.

QueIronia

New member
#5 - You Belong To Me

מתוך: This Is Me... Then אחד השירים הבולטים באלבום האולפן השלישי של ג'ניפר, לדעתי. זהו, חידוש ללהיטה של קרלי סיימון, שעולה בהרבה על המקור, אם שואלים אותי...

QueIronia

New member
#4 - Step Into My World

מתוך: Rebirth ת'מת, הפתעתי את עצמי. מקום יחסית נמוך נתתי לשיר הזה, שמחינתי הוא אחד מהשניים הכי טובים בדיסק (יחד עם Get Right, כמובן). לא יודע, בזמן האחרון ירד לי ממנו, וסביר שלפני כמה חודשים הייתי מחליף בינו לבין המקום השלישי.

QueIronia

New member
#3 - Walking On Sunshine../images/Emo42.gif

מתוך: JLo למיטב ידיעתי, זה היה אמור להיות הסינגל השלישי מהדיסק, במקום Ain't It Funny (אבל מצד שני - ייתכן שזו עוד שמועה לא נכונה...). בכל מקרה, השיר הוא אחד הטובים. הרבה פעמים אני גם שומע על אנשים שאין להם את הדיסק ומכירים את השיר. אפילו המורה שלי לאנגלית בחטיבה הכירה אותו איכשהו

Lopezit

New member
זה קורה לי כ"כ הרבה

שאנשים שומעים את השיר ומתחילים לשיר אותו ואני כזה.. למה אתם מכירים אותו?!

QueIronia

New member
#2 - Carino

מתוך: JLo מה אפשר להגיד על השיר הזה
סקסי, ממכר, מקפיץ. ואיך שג'ניפר רקדה אותו בפורטו-ריקו
אלוהי

QueIronia

New member
#1 - Si Ya Se Acabo

סוג של שיר-ערסים-דרום-אמריקאי, לא
לפחות ככה הוא נראה בהופעה. בכל זאת, זוהי אחת היציאות הלטיניות המוצלחות של ג'ניפר. אני לא יודע אם ידעתם, סינגל פרומו של השיר נשלח במספר עותקים מצומצם לתחנות הרדיו בספרד.

QueIronia

New member
סיכום:

כל השלישייה הראשונה היא מתוך JLo. מפתיע
אותי לא
[וגם הסינגל הכי טוב משם...]

Lopezit

New member
האמת שאני ממש מופתעת מהדירוג

SYSA מקום ראשון?? ממש לא בשבילי.. כן הוא שיר מצויין.. אבל לא למקום ראשון וCarino מקום 2??? הוא בכלל לא ייכנס אצלי לטופ 5 ואיך שהיא מופיעה איתו בפורטו.. באמת אלוהי! וזהו נראה לי אני אעשה את שלי יותר מאוחר

QueIronia

New member
זה לא סותר ../images/Emo13.gif דווקא נראה לי מעניין

לדעת מה יהיה שלך...

גאד איזה חמישיה הזויה ../images/Emo6.gif

היחידים שעוד איכשהוא מתאימים לכאן הם SIMW ו-WOS... YBTM אחד הגרועים של ג'ניפר, ו- CARINO ו SYSA ממש נחמדים אבל לא יותר מזה... בטח ובטח שלא לטופ 5! בכל מקרה ממש נהניתי לקרוא את המצעד... תודה

Lopezit

New member
הטופ 5 שלי../images/Emo26.gif

5. קשה לי להחליט פה בין כמה שירים אז אני אשאיר את המקום ה5 פתוח בינתיים 4.Walking On Sunshine 3.Cherry Pie 2.SIMW 1. This Is Me
אני פשוט מאוהבת בשיר הזה

NoWords

New member
אממ אממ

מה שבטוח זה שהרשימה שלי כוללת בלי העדפה: You Belong To Me Walking On Sunsine, טיפשה איך לא שחררה את זה): Step Into My World / Whatever You Wanna Do Loving You, אחד היפים שלה.

QueIronia

New member
../images/Emo45.gif לגבי LY. באמת שיר יפה...

WOS - היה צריך להיות, לדעתי, במקום IR

למעלה