Top Ten at Ten - גרין דיי

יובלי א

New member
Top Ten at Ten - גרין דיי

היי. בדיוק לא מזמן נגמר טופ-טן של שירים של גרין דיי בMTV. ראיתי רק ממקום שלישי. מישהו יכול להגיד לי איזה שירים היו בשאר 7 המקומות...?

sapirush1

New member
ממה שאני זוכרת

היה את: Warning Brain Stew/Jaded Time of Your Life Waiting Minority Welcome To Paradise - נראה לי ולא זוכרת עוד

Lorly

New member
הרשימה ../images/Emo26.gif

10- waiting 9- brain stew/jaded 8- monority 7- holiday 6- warning 5- when i come around 4- good riddance (time of your life) 3- american idiot 2- basket case 1- boulevard of broken dreams

l AdidAs l

New member
אבל למה בולוברד מקום ראשון?!?!;[[

למה?!?!
בלע|=

TiNiErBeiL

New member
אולי..

כאלה ששמעו ת'שיר 1,000,000,000,000,000 פעמים.. יכולים להגיד "בעע.." על בולוברד.. אבל השיר הזה באמת הפך ללהיט, הוא השיר הכי מפורסם שלהם והוא הופך אותם למפורסמים. אולי הוא לא הכי יפה, אבל אנחנו צריכים לשמוח שיש להם הצלחה בעקבות השיר.. והקליפ מאוד יפה! ו.. נכון בסקט קייס מאוד טוב..

ketas

New member
בתכלס זה באמת לא ממש בסדר

שיש שירים כמו "ורנינג" "מינורטי" "באסקט קייס" "ואן איי קאם אראונד" ואני אפילו לא מדברת על האלה שאין להם קליפ ואנשים מצביעים ל"בולברד" סתם כי זה השיר היחדיש הם מכירים

Lorly

New member
מה העניין?

זה סה"כ מצעד של MTV שכמה אנשים הצביעו בו, אז לפי דעתך הם טעו בהצבעה. שיהיה. זה לא משפיע על כלום |: בולוורד הוא שיר יפה, אולי לא הכי יפה. אבל אין סיבה לשנוא אותו או להיות נגדו רק כי יותר אנשים מכירים אותו וכי טוחנים אותו. אמנם זה מעצבן שהוא תקוע בכל מקום ואנשים מתלהבים ממנו סתם, אבל 'תכלס - זה שיר טוב מאוד.

ketas

New member
אני לא אמרתי שאני שונאת תשיר הזה

ואני לא אומרת שאנשים טועים, פשוט הקטע הוא שהרובף אלה שלא ממש ומעים גרין דיי מכירים רק תשיר הזה וישר מצביעים לו בלי לשמוע תאחרים...וזהו.

Lorly

New member
בסדר,

אבל כמו שאמרתי - למי אכפת? זה סה"כ MTV. חוצמזה, אולי בגלל כל ה"באז" שיש על השיר בגלל ה-VMA אז אנשים החליטו להצביע לו. אני חושבת שאם ה-top10 היה בכל תאריך אחר, כנראה basket case היה לוקח מקום ראשון.

sapirush1

New member
בוולוורד הוא ממש יפה!

במקרה הזה אני אולי צריכה להסכים שהוא ובאסקט צריכים להתחלף אבל באמת שזה לא כזה משנה

למעלה