Topics

../images/Emo82.gif הראשון שעוזב הוא...

הערב בתפוז Live: ארוח המתמודד הראשון שעוזב את הוילה כל ערב בפרוייקט Y, מיום ראשון עד יום חמישי, אתם עוקבים אחר המתרחש בין כתלי הוילה בה חיים המתמודדים על תפקיד מנחה בערוץ YTV. אתם בחרתם מי יעזוב השבוע את הוילה והמתמודד הזה מגיע להתארח בצ'אט המצלמות של תפוז אנשים באתר פרוייקט Y, בשעה 23:30 אתם מוזמנים יחד לגלות מי עוזב את הוילה הערב ב-22:00 בערוץ- YTV, ולהתחיל לשרשר שאלות בפורום מיד עם סיום התוכנית...

magick smile

New member
אני חדשה

שלום לכם!! אני מתעניינת בפאגניזם וכישוף במקצת.. וסוף סוף הגיע הרגע שהצלחתי להירשם לפורום המעצבן הזה, בלי להעלב, ואני שמחה וששה לפרסם זאת במקומות שאני בטח יבלה הרבה בעתיד. הפורום הזה שונה משאר הפורומים שאני מכירה, אז אני לא ממש יודעת להשתמש בזה. אז עצות יעזרו... ומלי, טוב לפגוש אותך...... אני fairy תודה סהר

Sfahmnoon

New member
Be careful what you wish for!

אני לא מכיר משפט דומה בעברית. אז שיהיה.

Melaka Fray

New member
בשמחה:)

בעקרון- באפי [ודי לסקול] FRAY זה קומיקס של היוצר של באפי. Melaka Fray, הדמות הראשית, היא קוטלת

Dia Leoghann

New member
Topics../images/Emo32.gif

אנא ממכם לא לפרסם שטויות בשרשור זה, אלא רק דברים שהייתם מפרסמים גם בלעדיו. תודה.

../images/Emo76.gifיו"ר הסטודנטים ../images/Emo43.gif

מר שגיב אסולין, יו"ר התאחדות אגודת הסטודנטים מגיע לפורום סטודנטים בתפוז היום ב-17:00. ניתן כבר עכשיו להכין שאלות עבורו בפורום.
קבוצת השירים השלישית ב"שלמה-וויזיון" ניתנת השבוע לשיפוטכם. האם כבר דירגתם את חמשת השירים האהובים עליכם מתוך הרשימה? כנסו עכשיו, האזינו לקטעים מהשירים, והצביעו על פי טעמכם האישי

למעלה