TOPICS

תסריטאי כל הטלנובלות../images/Emo63.gif../images/Emo23.gif

היום בשעה 20:00, יתארח גל פרידמן, כותב התסריט לטלנובלה הפופולרית "אהבה מעבר לפינה", בפורום התוכנית, ויענה על שאלות הגולשים לגבי הטלנובלות הישראליות שכתב. אתם מוזמנים לשרשר שאלותיכם להודעת מנהל הפורום. גלישה נעימה לכולם.

אני נוסעת לטיול שנתי... :)

לנגב, להתחבר לטבע, לקיבוץ, והכי חשוב... לגרור את כל הבנות של הכיתה...

jbu

New member
אין לך מושג כמה אמא שלי צעקה עלי שא

אין לך מושג כמה אמא שלי צעקה עלי שאני גולש באטיטרנט בגלל הכתבה הזו. זה במקרה מכוון אלי? הודעה חשובה:
can someone please give me the ritual\exercise as falow?: invoking the light,the nine seven breath,projecting the lesser\greater circle,evoking into the triangle and "creating a vortex". i found this ritual\exercise in the book "The Magician's Workbook: Practicing the Rituals of the Western Tradition" (http://www.amazon.com/gp/reader/0738700002/ref=sib_dp_pt/104-5600038-8777534#reader-page) and i think i is silly to buy the whole book for 5 ritual\exercise' i search for those ritual\exercis for a long time now, and i will be vary vary grateful if you would help my. your's truthful elad.​

../images/Emo82.gif ../images/Emo44.gifיוגב עוזב

הערב בתפוז Live: יוגב ברזילי שפרש מפרוייקט Y כל ערב בפרוייקט Y, מיום ראשון עד יום חמישי, אתם עוקבים אחר המתרחש בין כתלי הוילה בה חיים המתמודדים על תפקיד מנחה בערוץ YTV. הערב ב-19:00, בצ'ט המצלמות באתר פרוייקט Y, יתארח יוגב ברזילי שעזב במפתיע את הפרוייקט.
השלמה-וויזיון ממשיך לכבוש את לבבותינו. אתם מוזמנים להשפיע בסבב השמיני ולקבוע איזה שיר של שלמה ארצי הוא הלהיט הכי גדול שלו...
בפורום איידס אנו נכנסים לחלקו השני של הפרוייקט שלנו, לקראת יום האיידס הבינלאומי. בחרו את אחת משלוש הסיסמאות הזוכות ועצבו לה כרזה. פרסים יקרי ערך לזוכים, וגם הכבוד להופיע כבאנר בתפוז ביום האיידס הבינלאומי!

Cry My Name

New member
תוכל לכתוב את הכתבה כאן? :/

כי לצערי מחו"ל אי אפשר להכנס לויי נט.

gwizard

New member
לא, אני לא יכול.

כי זה יהיה הפרת זכויות יוצרים (אני לא כתבתי אותה). מה שכן, אני אוכל לשלוח לך אותה לדואר אלקטרוני אם תתני לי אותו. (שימוש אישי חד פעמי לא כלול בהפרת זכויות יוצרים) אגב, למה מחו"ל אי אפשר להיכנס ל-ynet ? נשמע לי מוזר מאוד. באיזה מדינה את ?

מורגיין

New member
זה קטע משעשע שכזה

בחו"ל הם רוצים כסף על הכניסה לכתבות (כמו עיתון)... רודפי בצע שכמותם

למעלה