Topics

SickBar

New member
ספרים ומבצעים לכבוד החג ב KiTARO

שלום לכולם
לכבוד פסח אנחנו מעניקים הנחה על כלל מוצרי LLewellyn שבחנותנו, ספרים וקלפים. במשלוח האחרון הגיעו הרבה מאוד דברים חדשים וגם קלאסיקות כך ששווה להגיע לעיין ולרכוש את מה שאתם מחפשים. הרבה אהבה, זיו נ.ב - למי שתהה לגבי רכישה מאיתנו מול רכישה מאמאזון: מעבר לכך שאצלנו ניתן לראות את הספרים לעיין בהם ולחוש אותם, כדאי לזכור שכאשר הזמנות מגיעות לארץ הן עוברות מיסוי, כלומר אתם משלמים בדואר מע"מ על דברים שאתם מזמינים. עקב כך, המחירים מתאזנים בסופו של דבר ומקבילים לאלו שאנחנו מציעים לחברי המועדון שלנו.

itai90

New member
שאלה

יש כאן אנשים הרוצי להתראיין לתוכנית סיום שלי ברדיו אני פשוט עושה על אמונה ורציתי גם דעות של פאגאנים בישראל אז מי שמוכן להתראיין שישלח לי הודעה לפרטי ונדבר שם

DaviX

New member
MM חברים, נעים להכיר

שמי דוד, פאגאן פעיל ורדום בזמנו שהיתה הקבוצה של גרסיאלה (אהלן גרסיאלה) הגעתי למפגש אחד. אבל הבנתי שמאז היא התפרקה, מאז התגייסתי לצבא ולא היה לי זמן לעצמי עכשיו אני פנוי לקצת פעילות סוציליסטית אז שלום כולם דוד בן 20 באפריל (ילד אביב, שאוהב חורף) מאזור מודיעין. MP חברים!

Justin Angel

New member
נעים להכיר!

ולהיפרד, ולהכיר בשנית! אז, דוויד, אהלן, תרגיש חופשי לספר על עצמך, כמה זמן אתה פאגאן, באיזה דרך פאגאנית, מה התחביבים שלך, איזה ספרים אתה אוהב לקרוא, וכך הלאה. מצידי תדבר על זה שיש לך כלב תחש עם אוזניים גדולות ונקודות, העיקר שתכתוב על עצמך משהו חוץ מ"אני בן 20". ואם כבר כל החדשות והחדשים בפורום מוזמנים בחום לעשות כך גם (רמז רמז). שמח לראות אותך עימנו!

ToryMaster

New member
שלום!

נעים להכיר אותך כמו שצריך ולא דרך היעלבויות שונות ומשונות
אני ויקי, בת 16 (כמעט) ואני גרה אי שם בקצה העולם
(ידוע גם כגליל המערבי)

DaviX

New member
תודה על קבלת הפנים, אז ככה...

גר במודיעין פאגאן כבר מגיל 17 מאמין באלוהות הגדולה והסלחנית שנמצאת בתוכי ובתוך כולנו, הדרך שלי היא דרך של אומץ, רחמנות, ואהבה. את הריטואלים שלי אני עושה לבד כי אני לא מכיר עוד פאגאנים באזור. ואני בדרך כלל עושה אותם בהתכוונות לכל אלמנט שביקום, בעזרתה של אמא אדמה. קצת קשה לי לכוון את האנרגיות שלי לאלים מסויימים, אז אני נוטה לרכז את האנרגיות באלמנטים ומה שהם מסמלים בשבילי. יש לי כלב בולדוג צרפתי חמוד וטיפשון, אני אוהב אותו מאוד, אם תרצו לקרוא קצת דברים שלי (ישנים) אפשר בבמה חדשה. וזהו אני חושב.

TheBlueOne

New member
זיו....

הייתי חייב להגיב, סחטיין על המלאי!
עם כל דיפדוף נוסף התמרח החיוך שלי והניצוץ בעיניים הבריק.
צפה לביקור בקרוב. (למרות שכבר מס' לא מועט של פעמים הייתי באיזור שינקין ופשוט לא מצאתי את החנות! :( ). דרך אגב- ניתן להזמין אצלכם דרך הדואר? יום טוב!

Dia Leoghann

New member
Topics../images/Emo32.gif

ברוכים הבאים לשרשור האוף-טופיק. אנא שרשרו בו את כל האוף-טופיקים שלכם. מי שאין לו אוף-טופיק - לא נורא! מי שיש לו אוף-טופיק שישרשר אותו רק כאן! סוף שבוע מהנה, ושבוע חדש נחמד אף יותר לכולם!

למעלה