Torchwood פרק סיום עונה

TheSegal

New member
Torchwood פרק סיום עונה

תקציר הפרק: ביליס גורם לכל חברי טורצ'ווד לראות את אהוביהם במצבים קשים ומשכנע אותם בכך לפתוח את הבקע עד הסוף כדי שהכול יחזור להיות כרגיל. ג'ק מתנגד וטוען שמדובר במלכודת צפייה נעימה

XUXA141

New member
כמה נקודות למחשבה.

1. קצת מפחיד לחשוב שהעולם נתון בידיהם של אנשים שנשלטים על ידי רגשות ומאבדים את הראש רק בגלל שנדמה להם שראו את אהובם/תם מהעבר. 2. הבנות מקבלות חיבוק, יאנטו מקבל נשיקה. 3. סוף הפרק מתחבר לכמה פרקים לפני סוף "דוקטור הו עונה 3". 4. גוון אוהבת לבלות שעות ארוכות ליד גופות של גברים מתים...

XUXA141

New member
אה, ושכחתי סעיף 5

שום דבר לא מעיר את ג'ק מלבד נשיקה מגוון, במעין הפוך על הפוך על סיפור סינדרלה (?) שמעירה את הנסיך אחרי שהוא נלחם בדרקון ענק (?)

כן, וזה די מעפן, בהתחשב בעובדה

שגוון לא אוהבת אותו והוא לא אוהבת בנות.

דעתי על הפרק, וגם על הסידרה.

דברים שאהבתי בפרק: * גוון בסצינה אמוציונלית. קצת אלימה מידי לטעמי, אבל נורא אמיתית. * הכרזה של Vote Saxson. * סוף הפרק, בהקשר לדוקטור הוּ, לשלושת הפרקים האחרונים של העונה השלישית. דברים שלא אהבתי: * ג'ק קם לתחייה בגלל גוון? come on.. אם אתם רוצים לעשות קשר בין שתי דמויות, לפחות שיהיה ביניהן משהו קודם, קשר כלשהו, לווא דווקא אהבה אלא חברות או משהו. * אז מה עם האבדון הזה לא מצליח להרוג את ג'ק, מה הקשר לזה שהוא צריך למות? * רגע אחד יאנטו אוהב את ליסה, רגע אחד את ג'ק, רגע את ליסה, רגע את ג'ק. אההה! תחליטו כבר? בכלל, בכל הסידרה הזו נראה שאין דבר כזה כמו מערכת יחסים אמיתית [למרות שהכי קרוב שהגענו לזה היה עם גוון והחבר ההוא שלה, שמסיבה לא מובנת עדיין סובל אותה], כולם רק מזיינים את כולם וזהו. די, נמאס. הבנו, יש סקס, זו לא סידרה לילדים, בלה בלה בלה. גם האי ההמשכיות של הדברים בה כמו מי אוהב את מי, איך מרגישים, מה קרה בפרק שעבר.. זה נראה כאילו לא חשבו על זה בצורה טובה. למישהו שם אין קו מחשבה אחיד.

XUXA141

New member
בהמשך לסעיף הראשון שלך.

אהבתי את הדקות הללו שגוון יושבת ליד הגופה של החבר שלה, וג'ק מנקה לה את האצבעות בעדינות. שווה להתלכלך...

orw93

New member
וואו!../images/Emo205.gif

אני אשכרה כמעט בכיתי. אבא שלי נכנס לחדר מנסה לדבר איתי, ואני עושה לו "שושו"

למעלה