Torchwood פרק 11

TheSegal

New member
Torchwood פרק 11

תקציר: פרק על בסיס אותו רעיון כמו בסרט "מועדון קרב", קבוצת גברים שמחפשת משמעות נוספת בחיים לוכדת חדקנים ברחבי העיר כדי להילחם בהם בתוך כלובים. צפייה נעימה

TheSegal

New member
אני היחידה שישבה וראתה ????

נכון שפרק קודם היה זוועתי אבל הפרק הזה דווקא היה נחמד
אפילו אהבתי את היצורים האלה, סוף סוף הראו למה מחזיקים אותו שם...

קורה

New member
אממ אני אמנם לא ראיתי

אבל לא רציתי להשאיר אותך בודדה במערכה ראיתי את הפרק בסיבוב הראשון והדבר היחיד שאני זוכרת שאני לא הבנתי מה קרה לאוון.מה זה כמו איש זאב נהיה לו אופי של היצור הזה? וואו אבל אני ממש לא זוכרת את הפרטים הקטנים של הפרק אני אראה בשידור החוזר אני מבטיחה.

XUXA141

New member
גמני רימיתי וראיתי את זה כבר..

לא ממש הבנתי את הטיפוס הזה שמכניס את אוון לכל הקטע. היו שם כמה דברים מוזרים. חוצמזה אני די מרחמת על היצורים הללו, אפילו שאחד מהם התנהג בצורה מזוויעה בפרק הראשון.

הפרק הכי טוב של טורצ'ווד

בסיכומו של דבר ובלי ספויילרים, את כל העונה הראשונה של טורצ'ווד ראיתי בעיקר כי זה ספין-אוף של דוקטור הו ולא בגלל שחשבתי שהיא ממש טובה או מעניינת. כלומר, היא בסדר אבל כסדרה שיוצאת מדוקטור הו, ציפיתי למשהו שינענע אותי ויגרום לרצפה שמתחתי להישמט (או משהו כזה). זה לא ממש קרה. ואז הגיע הפרק הזה ובו ראיתי סוף-סוף את מה שחיפשתי, והכוונה היא למה שקורה לאוון שמאבד את הרצון לחיות, פחות או יותר. הסיבה לכך היא כמובן שהוא התאהב עד מעל לראש ולא יכל להתמודד עם זה שאהובתו בחרה לעזוב אותו. זה מראה שמישהו מוכן ללכת עד המקום הכי קיצוני בגלל האהבה שלו וזה משהו שמרגש אותי. את הפרק הזה כתב נואל קלארק (מיקי).

XUXA141

New member
אני לא שוכחת לנואל מה שהוא אמר לאן רובינסון..

במסגרת ספיישל של "החוליה החלשה" - הוא פלירטט איתה ואמר לה "אם נהיה זוג, יהיו לנו ילדים שוקו-תפוז". (באנגלית זה נשמע הרבה יותר טוב). גם אן רובינסון לא שתקה ואמרה לדיוויד טננט "תגיד לי, מתי החלטת להיות כזה סקסי"?

ואגב - טורצ'ווד ב-DVD

בינואר 2008 תתחיל עונה 2 בבריטניה. באותו זמן ייצא בארה"ב הדיוידי של העונה הראשונה, כפי שאפשר לראות באייטם הזה שמופיע באתר מס' 1 לנושא סדרות על דיוידי - TVShowsOnDVD.com. עכשיו, הכל טוב ויפה אבל יש משהו מוזר בתמונה שפורסמה שם (זוהי קרוב לודאי לא עטיפת הדיוידי, אבל זה נמצא במקום שבו העטיפה אמורה להיות). האם תוכלו אתם, ילדים, לזהות מה לא בסדר בתמונה?

Yaki J

New member
יכול להיות שזו כמו העטיפה של הו2

וג'ק עצמו יהיה על עטיפת הפלסטיק או על עטיפת הולוגרמה, יחד עם הלוגו.

למעלה