Torchwood פרק 2

TheSegal

New member
Torchwood פרק 2

היום בערב, yes stars 2, 22:20 עוד פרק בסדרה torchwood אני מקווה שהיום לעומת פעם שעברה נקבל יותר אקשן וחייזרים, וכמובן יותר קפטן ג'ק (ולא קפטן ג'ק רציני אלא מלא בדיחות) התקציר: מטאוריט מתרסק מחוץ לעיר וגוון גורמת לו להיפתח בטעות. מתוכו בורח גז שמחפש בחורה צעירה שתשמש לו כפונדקאית והוא יוכל לקיים באמצעותה יחסי מין עם כמה שיותר גברים. זאת רק אני או שהתקציר נשמע כמו תקציר לסרט פורנו

באמת? הם לא קצת אובר-מדגישים את העובדה שהם

*לא* סידרה לילדים ככה? הבנו, מבוגרים, בסדר. כמה אפשר להראות סקס?

חחחחח שראיתי את פרק 2 לפני איזה חצי שנה

אני הייתי ממש בהלם ובוכה מרוב מצחוק
חחחחח כאילו מה?
טוב בריטניה מה אני אגיד לך

TheSegal

New member
האמת שהיום הרגשתי אפילו מעט נבוכה...

הנה אני יושבת לי בסלון החשוך רואה torchwood והטלויזיה על מקסימום קול (חצי חרשת מה לעשות, וזה גם הכי כייף לראות ככה) ופתאום גניחות וצעקות
אחותי שישבה בחדר השני שאלה אותי אם בטוח לצאת מהחדר...

TheSegal

New member
חוות דעת שלי על הפרק

שיפור לעומת הפרק הקודם. הפרק הזה הזכיר לי קצת את אחד הפרקים מהסדרה אנג'ל שבה היה משהו דומה (פרט לסצינות הלא מצונזרות
) מה שכן מפריע לי זה שגוון מקבלת המון זמן מסך לעומת ג'ק שחוץ מלזרוק "משפטים סינים" חכמים לא עושה הרבה, וחבל כי הוא באמת דמות מעניינת. אני מקווה שזה משתפר. סך הכל פרק משעשע אבל זה עדיין לא עשה לי את זה, נחכה ונראה

מה שאהבתי בפרק הזה,

זה שהם עשו שגוון מפשלת הרבה. כלומר, הם לא עשו שהיא הצטרפה לטורצ'ווד וישר מתחילה לתקתק עניינים. מה שכן, קפטן ג'ק יותר מדי סקסי, ואני במקום גוון הייתי אונסת אותו. אני כל כך רואה את זה שהם יהיו ביחד בהמשך. זה לא ברור? ~לא קשורה~

האמת היא, שמכל הפרומו והדיבורים על הפרק,

הייתי בטוחה שיהיה יותר סקס, אבל חוץ מהסצינה בהתחלה וטיפונת בהמך, לא ממש הראו משהו יותר מידי גרפי, היו יותר דיבורים.

נעה666

New member
מותר להגיב נכון?

זה היה פרק ממש מגניב חוץ מכל הסקס (ז'תומרת זה לא היה רע אבל וואו! קצת מוגזם לא?) ואם תשימו לב טורצ'ווד זה בידיוק כמו דקטור הו רק בכדור הארץ [מישהי פוגשת כלשהו איך אני אקרא לזה... זכר (טוב הדקטור הוא לא בנאדם) שלא יכול למות + שהוא ממש חמודי (אני קוראת לכולם חמודי בערך...) והם נלחמים בחייזרים] רק שהפעם זאת יותר גרסה למבוגרים.... אבל אני מניחה שדיסקסתם על זה מספיק אז את יכולים להתעלם מזה..... ועוד משהו קטן שאח שלי אמר זה שטורצ'ווד היא תכנית שעשויה בדיוק לפי הספר רק שדקטור הו היא סדרה יותר טובה כי הדמות של הדוקטור היא דמות כ"כ גאונית (ואח שלי יודע על מה הוא מדבר תאמינו לי. עוד איזה 20 שנה הוא יהיה היוצר סרטים הכי נחשב...)

למעלה