אז קצת יותר בהרחבה../images/Emo58.gif
דבר ראשון, אני היחיד שאהבתי את ג'ילי קיצינג'ר? היא כולה חיוכים וחנופה, אבל באותו זמן גם די מסתורית וסקסית בעיניי, וזה שלא באמת ברור בשביל מי היא עובדת (אמרו, בעצם, אבל במין דרך אגב כזה, אולי זה יהיה משהו) או מה המניעים שלה תורמים לאווירה ולמסתורין של הדמות שלה, כי ברור שהיא מאוד מאוד רוצה לקחת חלק באירועים. עכשיו לפרק- אהבתי אותו. מאוד. *הסצנות בCIA היו קצת לא מובנות ובצפייה שניה הבנתי יותר, אבל הסצנות במטוס היו פשוט מעולות. *למה לעצור את ריס בסוף הפרק הראשון, להשקיע עליו אזיקים ולגרור אותו עד לשדה התעופה אם אתה יודע שאתה לא עומד לקחת אותך איתך? הא, רקס? *אם כבר רקס, אני עדיין מוצא אותו חש ומעצבן. "זה הפציינט האהוב עלייך!" - סתום. *אני מתחיל לחבב את אסתר. היא עשתה כמה דברים חכמים בפרק. *מצד שני, אני ממשיך להתאהב בגוון. היא פשוט אדירה! והיא וולשית! *אהבתי את הדייל הגיי/לא גיי.
*פחות אהבתי את העניין עם השדרנית, שמאחלת לאוסוולד להיחנק כשהוא אוכל (מה את קשורה? לכי לנקות או משהו) ואז מתנצלת אחרי שהוא בוכה (את עדיין בעלילה? חוצפנית), מיותר ולא במקום לדעתי. *אם כבר אוסוולד, הסצנה בראיון - שאפו. *כמו שאמרתי בהתחלה, אני אהבתי את ג'ילי קיצינג'ר. עוד יהיה ממנה משהו, לא סתם הכניסו אותה לעלילה עכשיו. ההערה של אוסוולד, שאם השטן היה על כדור הארץ הוא היה עובד ביחסי ציבור, זה רמז. וגם, היא ג'ינג'ית (כבר פלוס), לובשת ז'קט אדום וליפסטיק אדום. הרבה אדום. *וכמו שאמרתי בהודעה הראשונה שלי, שבירת המפרקת והראש אחורה -
!!!!!! *אני עדיין לא מצליח להתחבר לד"ר ורה, היא יותר מדי.. טובה. מצפה כבר לשישי הבא