Torchwood - Rendition

מוגלי7

New member
Torchwood - Rendition ../images/Emo58.gif

תקציר: As the Torchwood team is reunited, Jack realizes he’s the most vulnerable man on Earth. A flight to the United States turns into a desperate battle for survival. שעת שידור: 05:00 (ישראל) אל תשכחו לסמן
!
צפייה מהנה!

מוגלי7

New member
יוווווווווווווווו../images/Emo58.gif

זאתי מ'בית הבובות' עם הראש אחורה, כל כך טוב!!!
אהבתי את הפרק מאוד, היו כמה דברים שלא הבנתי אז אני ארחיב על הפרק אחרי צפייה שניה. וגם, הזכירו אותנו! תל אביב וישראל! אנחנו חלק מהעולם!

jacobyd

New member
../images/Emo58.gif אהבתי...

כל מה שהיה על הקרקע היה יותר מדי 24... עם הסי אי איי, החפרפרות, הבריחה עם התג האחר... אבל מה שהיה במטוס היה מעולה גוון היתה מעולה עם הזירוזים שלה ועם ה "אני וולשית"- כבוד!!! ואהבתי את הדייל בארון אהה... ושבירת המפרקת :) וישראל הוזכרה בקשר מדעי :)

MispIaced

New member
פרק מעולה../images/Emo58.gif

-"Tell the israelis they are insane" חחחחחחחחחחחח -וזה רק אני או שעל המסך בפאנל של הרופאים באמת הקרינו פייסבוק? -הכותבים הפתיעו אותי לטובה. הייתי בטוח שהשוטר ששומר על דיינס הולך לירות ביח"צנית במעלית (וחבל שהוא לא עשה את זה, היא מעצבנת מדי) -ההוא שאחראי על כולם בCIA, השמן, זה לא ניומן מסיינפלד? >_< -הקטע עם האל-מוות ואז שהם מגלים שהם עדיין מזדקנים, כל כך הזכיר לי את מה שהמאסטר עשה לד"ר ובכלל את הפגישות עם הפנים של בו -הקטע עם המפרקת השבורה היה פשוט החלק הכי טוב בכל הפרק.

יותר טוב מהראשון, זה בטוח ../images/Emo58.gif

אבל עדיין אקספוזינציאלי. הגיע הזמן להפסיק להסביר ולהתחיל להניע את העלילה. חוץ מזה, דיצ'ן
אפילו ששברו לה את המפרקת :X גוון נהדרת וג'ק סתמי.

MIDNIGHT SKY

New member
וואו../images/Emo58.gif

פרק פשוט מעולה! גוון הייתה אדירה! "אני וולשית!" הזאת מבית הבובות הייתה טובה. רקס עדיין מעצבן אותי. אני מחבבת את אוסוולד. אבל ג'ילי....תנו לי אקדח. היי, הזכירו אותנו וקראו לנו משוגעים

מוגלי7

New member
אז קצת יותר בהרחבה../images/Emo58.gif

דבר ראשון, אני היחיד שאהבתי את ג'ילי קיצינג'ר? היא כולה חיוכים וחנופה, אבל באותו זמן גם די מסתורית וסקסית בעיניי, וזה שלא באמת ברור בשביל מי היא עובדת (אמרו, בעצם, אבל במין דרך אגב כזה, אולי זה יהיה משהו) או מה המניעים שלה תורמים לאווירה ולמסתורין של הדמות שלה, כי ברור שהיא מאוד מאוד רוצה לקחת חלק באירועים. עכשיו לפרק- אהבתי אותו. מאוד. *הסצנות בCIA היו קצת לא מובנות ובצפייה שניה הבנתי יותר, אבל הסצנות במטוס היו פשוט מעולות. *למה לעצור את ריס בסוף הפרק הראשון, להשקיע עליו אזיקים ולגרור אותו עד לשדה התעופה אם אתה יודע שאתה לא עומד לקחת אותך איתך? הא, רקס? *אם כבר רקס, אני עדיין מוצא אותו חש ומעצבן. "זה הפציינט האהוב עלייך!" - סתום. *אני מתחיל לחבב את אסתר. היא עשתה כמה דברים חכמים בפרק. *מצד שני, אני ממשיך להתאהב בגוון. היא פשוט אדירה! והיא וולשית! *אהבתי את הדייל הגיי/לא גיי.
*פחות אהבתי את העניין עם השדרנית, שמאחלת לאוסוולד להיחנק כשהוא אוכל (מה את קשורה? לכי לנקות או משהו) ואז מתנצלת אחרי שהוא בוכה (את עדיין בעלילה? חוצפנית), מיותר ולא במקום לדעתי. *אם כבר אוסוולד, הסצנה בראיון - שאפו. *כמו שאמרתי בהתחלה, אני אהבתי את ג'ילי קיצינג'ר. עוד יהיה ממנה משהו, לא סתם הכניסו אותה לעלילה עכשיו. ההערה של אוסוולד, שאם השטן היה על כדור הארץ הוא היה עובד ביחסי ציבור, זה רמז. וגם, היא ג'ינג'ית (כבר פלוס), לובשת ז'קט אדום וליפסטיק אדום. הרבה אדום. *וכמו שאמרתי בהודעה הראשונה שלי, שבירת המפרקת והראש אחורה -
!!!!!! *אני עדיין לא מצליח להתחבר לד"ר ורה, היא יותר מדי.. טובה. מצפה כבר לשישי הבא

MispIaced

New member
לגבי ג'ילי../images/Emo58.gif

רק אחרי שכתבת על הז'קט האדום והליפסטיק האדום וגם הסתכלתי בתמונה ששמת בהודעה הראשית בשרשור. היא מזכירה לעוד מישהו פה את ריבר מבחינת הלבוש? ס_ס (החלק עם המפרקת היה גאוני, חבל שזה אומר שרוב הסיכויים שהדמות הזאת כבר לא תהיה בסדרה חחח)

MispIaced

New member
מן הסתם היא לא מתה חחחחחח../images/Emo58.gif

סתם לא חושב שלמישהי עם ראש מסובב יש סיכוי לתפקיד גדול בתור סוכנת בסדרה חחחחח (למרות המשחק המעולה שלה בבית הבובות)

../images/Emo58.gif

האמת די אהבתי. אני צריכה צפייה חוזרת בשביל להגיד מה באמת חשבתי :) אבל יש עוד מישהו שמפריע לו שאין בשיר פתיחה את הלחישות של המילה טורצ'ווד? זה ממש מפריע לי. זה כאילו זה לא אותה סדרה...

מוגלי7

New member
אני חושב. שאני מבין. למה את מתכוונת

(הנקודות היו כדי להבהיר שאני בן) ואלה לא לחישות, זה פשוט חלק מהמנגינה... אני אפילו לא שומע את המילה 'טורצ'ווד' נאמרת.

dvdscr

New member
לגבי הסצנות ב-CIA אני חושב שהן היו טובות.

סה"כ לא האכילו את הצופה בכפית אלא נתנו לו להבין לבד שיש פה קונספירציה להרוג את ג'ק ולהפליל את רקס והעוזרת שלו. יכלו להראות לנו מבפנים את הבוס שמכין את הכל ומסדר אבל במקום זה אנחנו מקבלים כל מיני רמזים כמו כסף שהופקד בחשבון ומבינים מזה לבד. אני חושב שלמרות שמדובר בסדרה לקהל האמריקני שרגיל שאומרים לו כל דבר שלוש פעמים פה הם הצליחו להתעלות על עצמם. נקווה שההמשך יהיה מעניין גם כן.

timetraveler900

New member
טוב, אז../images/Emo58.gif

היה טוב, אבל רק בחלק השני של הפרק. אהבתי שהם בנו את העלילה כך שצוות טורצ'ווד החדש מתגבש בצורה רנדומלית. גוון פשוט מלכה.
אין עליה. I'm welsh.
אבל הפרק היה הרבה יותר מדי אמריקאי לטעמי... אני כבר לא זוכרת כל כך אבל בקטע שג'ק הורעל "אתגר חדש- תמצאו תרופה ל*שקרכלשהו* שמורכבת מדברים שאפשר למצוא במטוס" WTF??? כמו שאמרתי- גוון הייתה אדירה וגם ג'ק. שאר הדמויות גם מתחילות לקבל אופי, אבל אני עדיין לר מתלהבת מהן כל כך...

MispIaced

New member
האמת שזה לא שקרכלשהו ../images/Emo58.gif

הם עשו בדיוק את מה שצריך כדי לטפל בהרעלה הזאת. X:

timetraveler900

New member
כן, טוב כתבתי שקרכלשהו../images/Emo58.gif

כי לא זכרתי איך קוראים לזה
אני יודעת שהם באמת הצליחו לטפל בו, אבל כל ההתנהלות שם- הכל קורה מהר, כולם יודעים הכל תוך שניות, זה לא אמין בעיניי....

MispIaced

New member
arsenic ../images/Emo3.gif ../images/Emo58.gif

אני חושב שזה רק נראה כאילו שזה היה שניות ובתכלס לקח להם איזה חצי שעה, אבל העריכה שם הייתה גרועה, ג'ק לא הראה שום סימפטומים חוץ מקצת סבל. מה גם שאחרי שלג'ק היה חבר שהשתמש ברעל הזה בשביל עור פנים יפה יותר ובסוף מת מזה, ואחרי שג'ק עבד יותר מ100 שנה בטורצ'ווד, הייתי מצפה שהוא יידע בעצמו איך לטפל במצב שלו (או שה"צמיד" של ג'ק, ששכחתי כרגע איך הם קוראים לו היה פשוט אומר לו מה חסר לו בגוף ואיך לטפל בו)

למעלה