Torchwood - The Categories of Life

מוגלי7

New member
Torchwood - The Categories of Life ../images/Emo58.gif

או שאני היחיד שעוד צופה? תקציר: Torchwood goes undercover and discovers the terrible truth behind the Miracle. The enemy is closing in, and death is about to make a shocking return. שעת שידור: 05:00 (שעון ישראל) צפייה מהנה, אל תשכחו לסמן
!

מוגלי7

New member
אז...../images/Emo58.gif

דווקא התחלתי לחבב את ורה. ההתחלה הייתה די טיפשית, שהיא פשוט הצטרפה לטורצ'ווד בלי לדעת למה היא מצטרפת. התקציר שפורסם לא קרוב למה שקרה בפרק, שום אמת לא התגלתה ושום אויב לא סגר עליהם, לא ברמה המצופה.

tomer21010

New member
מסכים ../images/Emo58.gif

קודם כל, סוף סוף רקס התחיל להיות חביב. למרות שאני לא אופתע אם שריפתה של ורה תחזיר אותו להיות עצבני וחסר סבלנות שוב. כמו שאמרו, לא התגלתה שום אמת- רק מהלך של הממשלה בעקבות המוות. רק מעניין אותי למה לעזאזל שורפים אותם, במה זה יעזור להם. חוץ מזה, בכללי, הפרק היה ממש טוב לדעתי. סוף סוף חוזרים לטורצ'ווד הישנה והמאולתרת
אני מנחש שבקרוב כל הסיפור עם אוסוולד ישתנה, ובגדול[בגלל האדם הזה שפנה לג'ילי]. יאללה פרק 6 %^

תשובה לשאלה../images/Emo58.gif

"רק מעניין אותי למה לעזאזל שורפים אותם, במה זה יעזור להם." אני חושבת שהם שורפים אותם כי הם מוטרדים רצח מזה שהם היו אמורים להיות מתים. וזה נראה להם לא טבעי שהאנשים האלו יחיו..

limors2

Active member
ולא רק בגלל ההטרדה../images/Emo58.gif

הם תופסים מקום ואין להם תקנה, אז אם שורפים אותם יש פחות בעיות לטפל בהן ולבזבז עליהן תרופות.

limors2

Active member
חצי עונה הסתיימה, איפה הטורצ'ווד?../images/Emo58.gif

זו לא סדרת מד"ב?
אז מה אם אנשים לא מתים. זה לא מספיק לי! המשרפות זה קצת חולני. ואני ממש אוהבת את ג'ולי קיצינג'ר.

jacobyd

New member
../images/Emo58.gif לא, לא, לא...

אני לא נהנה לה מהעלילהף לא מהמשחק (לא כולם אבל חלק גדול מהשחקנים מאכזב מאוד), לא מהדחיפות של השואה לכל חור (עונה קודמת זה היה במקום ובצורה טובה- העונה זה לא מרגיש לי נכון). אני אמשיך לצפות ואני מקווה שעדיין יישתפר אבל אני בעיקר מחכה לעוד שלושה שבועות-ל27

jacobyd

New member
עוד שלושה שבועות

הדוקטור חוזר בחצי השני של עונה 6

Oukami Kun

New member
../images/Emo58.gifאוקי, עברנו חמישה פרקים,

ואיפה לעזאז להחייזרים??? החלום שלי כרגע הוא שהם מחכים עם החייזרים עד שהעונה של הדוקטור תתחיל ואז נגלה שהחייזרים זה בעצם הסיילנס. זה יכול להיות הטיי-אין הגדול ביותר בהיסטוריה של הטלוויזיה. אבל זה לא באמת מתאים, זה רק הזיה ממש מסובכת, שקשורה בזה שג'ק לא יכול להחזיק סדרה לבד וצריך לחזור לדוקטור

../images/Emo58.gif הסוף השאיר אותי בהלם קל

כל הפרק היה לא מדהים כמו שאחרים אמרו פה. אבל הסוף היה ממש טוב מבחינה טלויזיונית. ממש הרגשתי בהלם. בשני הפרקים הראשונים לא אהבתי את ורה ועד שאני מתחילה לאהוב דמות מהחדשים הם שורפים אותה! יופי באמת. וגם לי הפריע מה שאמרו קודם - עברה חצי עונה ועוד לא ראינו שום חייזרים! ופעם ג'ק היה יותר טוב. אני עדיין אוהבת אותו אבל הוא השתנה וזה מעצבן. טוב נראה מה יהיה

למעלה