כוח חישוב לתלת מימד?
הידעת? כוח חישוב חזק (עם דגש על החזק) אינו מבוסס על המעבד, אלא על כרטיס המסך. ועם כל הכבוד ל- TOSHIBA , ועם כל הכבוד לפנטיום 4 שלוש ג'יגה הרץ שלו: הבנצמארקים של כרטיס המסך שלו ,Radeon 9700 , גרועים יחסית לאחרים. ושלא נדע , על הדיסק הקשיח המאוד איטי שלו.... 5400RPM... בקיצור ידידי (וגם אני עושה RENDER כל היום על הנייד שלי): המלצתי לך, בתור אנימטור לעתיד!!! 1. כרטיס מסך חזק חובה!!! (החלק שעושה את ה- RENDER במחשב) 2. דיסק מהיר (כל תמונה בזמן RENDER נרשמת לדיסק) 3. סנטרינו, ומהסיבה הכי פשוט, מחשב קל משקל, מהיר בטירוף, לא מתחמם כמו פנטיום 4, ולא זולל סוללות. עכשיו לשאלה/תשובה הגדולה: אם אתה חובבן (סטודנט/אוהב 3DMAX/סתם בשביל הקטע) , לך על ה- TOSHIBA כי הוא זול יחסית, ונותן תמורה מלאה למה שאתה צריך אבל, אם אתה מקצוען, וצריך לעבוד כמו שצריך, עם דגש עם הכמו שצריך, ומכיוון שה- RENDER זה רק התהליך הסופי,כי אתה אומר לערוך את הסרט לפני, ותאמין לי שעם כרטיס גרפי נחות ודיסק איטי זאת משימה ממש לא כייפית ולפעמים מטרידה כשאתה מתחיל לעבוד עם קבצים בגודל של כמה ג'גות טובים. אז במקרה הזה אני הייתי הולך על החבר'ה הגדולים (והיקרים
) , כאלה שהם באמת תחנות עבודה עם כל המכלול כולל הכל, ואל תיתן למספר המעבד הגבוהה להטעות אותך. זהו, אני מדבר מניסיון, ורק בשביל הפרוטוקול יש לי T41P של IBM תותח אמיתי, שהרבה DESKTOPIM מקרטעים אחריו..... עדי