TOTP

TOTP

אוקיי ההופעה של מקפליי הייתה פשוט יפה... ורק לפני כמה זמן התחלתי לשמוע אותם... אז זה היה נחמד גאש הם כאלה חמודיייייייייייייייייים למה שמו את ההופעה של באסטד בשידור חוזר?! היא הייתה כבר!!!!!!!!!! זה לא פיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייר לא איכפת לראות שוב אבל למה הם לא שרו שוב?! :(

סתיוית

New member
זהוווו זה היה באסססססה

אני כזה "ארםםם יש לי את זה כבר במחשב"

5cihh

New member
שמו את זה בגלל שהם מקום 1

ויפה מאוד מצידם שלא הזמינו אותם שוב!! חלאס הם צריכים לנוח כל שבוע TOTP?!

סתיוית

New member
דווקא היה נחמד אם הם היו מופיעים

את לא יכולה להחליט אם הם עייפים לזה או לא! ואנלא רוצה להתפלצף על זה!

5cihh

New member
נכון

אבל אני יכולה להסיק מסקנות ממה שצ'רלי משדר.

fight star

New member
במר!!!

ציפיתי לעוד ריקודי ג'יימס!!! (בפופ וורל הוא עשה כזה ריקוד עם הגיטרה לפני שהוא שר... הוא עושה את זה הרבה לאחרונה חחחחח מותק!) שבוע הבא חסר להם שהם לא יהיו!!! (*מחזיקה אצבעות לעוד מקום אחד..*)

SurfeR Babe

New member
דיייייייייי איזה מהמםםםםם

איזה הופעה יפהההה... איזה חמודים הם היו אחר כך עם הילדה הזאת... היום בבוקר אמרתי לאמא שלי שרק דבר יעשה אותי אותי מאושרת, וזה ללכת להופעה של באסטד או/ומקפליי... והיא שקלה את זההההההה, כי היא אמרה שנוכל ללכת לאנגליה ולבקר את המשפחה שלה, ואפילו שזה לא בדיוק מה שתיכננתי העיקר היא נתנה לי תקווה... אני כמעט בטוחה שזה לא יקרה אבל אמא שלי הייתה גרופית כזאת בנעוריה באנגליה או משהו כזה, ואמרתי לה שלי לא יהיו הזדמנויות כמו שלה היו ללכת לכל ההופעות האלה, אז עוררתי משהו אצלה, אני רק לא יודעת אם זה עזר... טוב ההודעה יצאה מאוד לא מובנת אבל נו... תתאמצו... אם זה בכלל מעניין אתכן...

daniel451

New member
יאווווווווווווווווו איזה כייף לךךךך

הלוואי עליי שתהיה לי משפחה באנגליה.. זה החלום שלי להיות שם כברר!! לגור שם....:\ להיות בהופעה של באסטד/מקפליייי אררררגגגגג קחי אותי איתך!! ואני מקווה בשבילך שתסעי..:)

SurfeR Babe

New member
איזה חמודה...

הלוואי עליי לגור שם... ודרך אגב אחרי שיחה מתישה עם ההורים שלי הסיכוי שאני אלך לשם די ירד לאפס... ביאוס... כי ממש רציתי, אבל כמובן הרבה דברים שאני רוצה לא מתגשמים אז זה בטח יהיה אחד מהם... טוב לפחות הייתה בי תקווה לאיזה שעה...

sparx

New member
בלעעעעעעע זאת הפעם הראשונה שאני

רואה את ההופעה הזאת יאאאאאאאאאא מקום ראשוןןןןןןןןן מושלמים שליייייייייי איך הלב שלי דופק כל פעם שאני שומעת את המנגינה בהתחלה של 3 am.. אני אוהבת אותם כל כךךךךךךך [דמט שירה מה עשית לי?!!? חח סתם סתם לאב יה, הכל בזכותך]

../images/Emo41.gif ../images/Emo12.gifבמילה אחת../images/Emo12.gif

צ'אאאאאאארלי
ואם להוסיף עוד כמה מילים..אז..
-הופעה מושלמת
אחחח, כמה שהם יפים.. אני כ"כ מכורה לקול של צ'ארלי
ואהבתי ת'שיער של ג'יימס שלי..
ו[לא] אהבתי ת'שיער של מאט שלי...
אבל בכלזאת הוא בובי

M o T e K 16

New member
כבר היה עדיף אם הם היו שמים קליפ...

כאילו, כבר ראינו את ההופעה הזאת אז למה ל לחדש? ובתור מישהי שאין לה היטס הייתי שמחה לראות את הקליפ לא שאני מתנגדת להופעה אבל בכל זאת וההופעה של מקפליי הייתה מדהימה!!! פשוט... אין לי מילים!!! מדהימים אחד אחד!!!

למעלה