tough one

TalkShowHost

New member
tough one

איזה שיר/קטע של רדיוהד אתם ממש, אבל ממש לא אוהבים ? מה גורם לכם לרצות לדפוק פטיש 5 בראש של תום, ולגמור עם האובר יצירתיות שלו אחת ולתמיד ? אצלי זה הפזמוןMY IRON LUNG, קודם כל. אחר כך שני הקטעים המוזרים ב KID A - tree finger´s and kid a ´ בטח כולם מכירים בי עכשיו כאויבו של הפורום, אבל אני חושב שזו שאלה לא רעה בכלל. את OKC שנאתי בפעמים הראשונות ששמעתי אותו, עד שנפל האסימון ועכשיו הוא במערכת מ אוקטובר 97 בערך. הכי אבל הכי התעצבנתי, כששמעתי את הגירסה של LSP ב IMBW, והבנתי כמה הם עיוותו את האמאמא שלה באמנזיאק. סאות´פארק אתמול היה גדול, (מצטער שרית, חייב לומר את האמת.)

man in heaven

New member
חחח..

אכן TREE FINGERS די עיצבן אותי.... למרות שהיה כיף להירדם עם זה... LIKE SPINNING PLATES בהתחלה ממש ממש שנאתי את זה, אבל לאט לאט השנאה נעלמה והתחלפה בהתמכרות. וכמו שכתבתי באחד השרשורים למטה, לפני שממש הכרתי את רדיוהד, לא סבלתי את PARANOID ANDROID, שכיום הוא כמובן השיר הכי אהוב עליי EVER...

polyethylene

New member
זה בסדר רועי... ../images/Emo108.gif

כבר יש נשמה טהורה בפורום הנ"ל שיצרוב לי את הפרק ועוד כמה צ´ופרים. השיר שאני לא מסוגלת לשמוע יותר הוא creep, נדוש אני יודעת, אבל אני פשוט לא מסוגלת להקשיב לו יותר.

root

New member
Climbing up the walls

השיר הכי מפחיד, קריפי, נוראי, עד היום אני לא מסוגלת לשמוע אותו, לא משנה שעברו כמה שנים טובות... פשוט שיר... מזעזע. (כמו התוכן שלו).

Esmena

New member
גם אני חושבת שהוא קריפי ומזעזע,

אבל חיובית. ובכלל רצועות תשע וןעשר באו.קיי הן נהדרות ומשלימות זו את זו. בעיניי ,לפחות.

Major Thom

New member
הוא מאד מצמרר..

אבל אני נורא אוהבת אותו. ובכלל, כמעט כל השירים באוקיי משלימים איכשהו אחד את השני. הסדר בו גאוני, למשל fitter שבא אחרי קארמה פוליס.. ואז המעבר מפיטר ל-electroneering, שלא כלכך קשור אבל נותן איזה סוויץ´ מאד חד שמסתדר אח"כ עם climbing up the walls.. הטראק ליסטינג שלו מאד חכם. אחד הדברים שעושים אותו כזה אלבום טוב, אני חושבת..
manic street preachers / the girl who wanted to be god

Black Star

New member
וואו...

זה אחד השירים הכי הכי אהובים עליי בעולם. זה נכון שהתוכן שלו מזעזע, אבל זה שיר מדהים . לפעמים אני שמה אותו בלופ... טוב, זה נחמד לראות שלמרות שכולנו חובבי רדיוהד שרופים למדי, עדיין יש לנו טעם שונה... ולשאלה שנשאלה: אני לא חושבת שיש איזשהו שיר שאני לא אוהבת. הייתה תקופה די ארוכה שדילגתי בה על Exit music (כן כן.. אני יודעת שאנשים סוגדים לשיר הזה..) והוא עיצבן אותי, אבל עכשו אני שוב אוהבת את השיר. ידיד שלי טען פעם שצריך להוציא את האפשרות לדילוג על שירים או מעבר לשיר מסוים בדיסק של אוקיי, כי הוא צריך להישמע ביחידה אחת, כיצירה שלמה. אני חושבת שהוא צודק... אה, כשרק שמעתי את קיד A בפעמים הראשונות, היה נורא קשה לי עם שיר הנושא (יענו, kid A). מצד שני, זה דיסק שבכללותו קשה להתרגל אליו. כשהתרגלתי, התחלתי לאהוב את KID יותר משירים אחרים, אפילו. טוב, זהו. יעלי
(אני חייבת ללמוד לעשות סמיילים חדשים)

Major Thom

New member
electroneering

הוא לא כל כך נורא, אבל הוא ממש ממש לא מתאים..! עוד מהפעמים הראשונות ששמעתי את אוקיי הוא לא הסתדר לי. והוא די הורס את האווירה, לפחות בשבילי. וחוצמיזה, זה שיר מרגיז. :)
manic street preachers / archives of pain

New member
הזכרת את השיר שברקע כבדרך אגב...

למרות שאם כבר מדברים על שירים מיוחדים שגורמים לתחושות "מיוחדות" (לאו דווקא מרגיז...), אז השיר הזה הוא השיר הכי מצמרר, מדכא, אפל וקשה לשמיעה שאני בחיים שלי שמעתי. מצטער, אבל הייתי חייב להוציא את זה מהמערכת שלי. אהה,דרך אגב, אני מדבר כמובן (למרחפים שביננו) על- archives of pain של המניקס. אז אם אתם מנסים לשמוע אותו, כל מה שנותר לי לאחל זה-בהצלחה. ולגברת מייג´ור טום, בהצלחה בהשלמת הפערים. לפי מה שאני רואה פה, את בכיוון הנכון.

New member
מההה?!

איך את יכולה להזכיר את השיר שמתנגן ברקע כבדרך אגב? אם כבר מדברים על שירים מיוחדים והצורה שהם משפיעים...אז השיר הזה הוא השיר הכי מצמרר, מדכא, אפל וקשה לשמיעה שאי פעם נתקלתי בו! אהה, אני מדבר כמובן(למרחפים שמגרדים את ראשם) על השיר- archives of pain של המניקס. בהצלחה לאלו מכם שינסו לשמוע אותו. ולגברת מייג´ור, בהצלחה בשהשלמת שאר הפערים. בינתיים אני רואה שאת עושה עבודה טובה (עכשיו רק נשאר לרכוש ת´תקליטורים!)

New member
ונקווה רק שהבנתם אותי בשתי הדרכים

השונות אך הדומות מאוד
לא ברקע- האלבום הקדוש... מניקס-אוסטרליה

../images/Emo9.gif

אין שירים שלהם שאני שונא, אבל יש כמה שאני מדלג עליהם רוב הזמן, למשל: fitter happier, let down, karma police, electioneering שמים לב למכנה משותף ביניהם?... וחוץ מאלה: pulk/pull revolving doors לפעמים הוא פשוט לא מתאים אבל אף אחד מאלה לא הביא אותי לרצות להביא לתום חמש קילו בראש

Major Thom

New member
זה בגלל ש..

לא יפה להרביץ לת´ום! זה רק אומר שאתה בנאדם מתורבת :) הממ.. זה אומר שאתה פשוט מדלג על כל האמצע של אוקיי.. אני דוקא אוהבת את fitter.. הוא יפה.. (שמע, הלחן פשוט מדהים
) טוב, אני אשתוק עכשיו :)
manic street preachers / mausoleum

זה תלוי

בהרגשה שלי, פיטר האפייר באמת יפה וחזק אבל לא תמיד יש לי מצב רוח מתאים. ברקע: elbow - powder blue

Esmena

New member
פיפטר האפיאר הוא יפה, פשוט...

צריך כוח וריכוז בשבילו. וכמו תמיד עם אקפלות ודומיהן, בלתי אפשרי כמעט לשמוע אותו בזמן קריאה.

man in heaven

New member
אנשים מה קורה פה ?!

אלקשונירין ?! קליימבינג אפ דה וול ?!?! WHAT IS WRONG WITH YOU PEOPLE ?!?! (טוב אולי אני קצת מגזים אבל...) לא ! אני לא מגזים ! איך אפשר לדלג על אלקשונירינג ?! השיר הזה אףפעם לא נמאס עליי !!!?!! קליימבינג ?! איך אפשר ?! שלכם, MIH שכרגע בהתמוטטות עצבים קטנה...

cuttooth

New member
קראתי איפשהו שדווקא השירים האלה

ה´ניסיוניים´ - או שממש אוהבים אותם או שממש שונאים אותם... זה אותו הדבר גם עם אידויטק, אלקשנירין וקליימינג. במקרה שלי, הם האהובים עליי, מהשירים האלה שעושים צמרמורת ואז חושבים עליהם כל היום... את קליימינג אפ דה וולס שמעתי בפעם הראשונה לא בתוך אוקיי קומפיוטר, ואני זוכרת שאני ואחותי שמענו רק את השיר הזה במשך שבוע... והשיר שאני שומעת עכשיו: jhon frusciante - going inside - מדהים!

Bquiet

New member
אוי, באמת שאלה קשה...

טוב, אני לא מזדהה עם אף אחד כאן... ואת כל השירים שצוינו כאן אני אוהבת מאוד (במיוחד את climbing up the walls!) אז אם כבר, איזה שירים של רדיוהד פחות קשה לי להעביר כשאני מקשיבה לכל (אבל לכל) השירים... אז אלו בד"כ יהיו שירים מפאבלו האני, למרות שלא כולם... יכול להיות שזה בגלל שאני בעלת דעה מאוד קדומה (אל תדאגו, זו הדעה הקדומה היחידה שיש לי:))לגבי כל שיר של רדיוהד, ובאמת למדתי להכיר ולאהוב כל אחד מהשירים!

Eclipsed 0

New member
I Might Be Wrong.

לא יודעת ממש למה. אבל השיר הזה כל כך מרגיז. אולי בגלל הקצב המונטני ?

למעלה