TOURING 800

kachlon haim

New member
TOURING 800

קח תקנא קצת ,, טרקטורון עם דרפניצאל אחורי ומערכת בקרה משיכה ADC זהה לריינג רובר . וגם,,,,,,,, לוח שעונים דיגטלי , בולמי מקפירסון , זווית בולמים הפוכה, מערכת תאורה כפולה , מערכת 4-4 אמיתית כלומר 4 גלגלים עובדים ולא 3 גלגלים כמו CAN AM . אה סליחה , CAN AM יותר טוב זה כתוב במגזין עופר אבניר , טעות שלי בטלו את ההודעה .

סמגד1

New member
תגובה לחיים (פולריס 800)

אח שלי אתה חייב ללמד אותי אך עשית את ההדבקה הזו של התמונה אתה גאון מחשבים!!! לדעתי אתה מחליף את המפכ"ל הנוכחי בקלות הוא בטוח לא יודע להדביק תמונה ממש: ע נ ק אוהב אותך כל השאר שטויות אין כמו הטרקטורון של ליאור. נהגתי בו מנווה ימין עד הבית התעייפתי חבל"ז טוב אז בשל המלצתך אני אטיס גם פולריס אחד מחו"ל

kachlon haim

New member
מברוק ..

יאאלה בלי שטויות , רכבת ישראל גם ככה בחובות לא צריך להרוס להם גדרות ... מעכשיו " נסיעה בטוחה "

פלאשבאק

New member
כמה עולה כלי כזה?

יש לי המון שאלות למשל כמה עולה , זה אוטו' ? איפה אפשר למצוא חומר על טרקטורונים ? תודה! נ.ב. - משוגע על הדבר הזה

ATV GIRL

New member
הכלי הזה עולה בסביבות..

ה80,000 ש"ח. הוא אוטומט, וחומר על טרקטורונים אתה יכול למצוא במלא אתרים.. תנסה Trip4x4.co.il או nazzima.com בהצלחה :)

kachlon haim

New member
תשאל.

תשאל מה שתרצה , נשתדל לענות לך ואפילו לשלוח לך חומר למייל או לדואר רגיל . אנחנו מנסים לקדם בכל דרך את נושא הטרקטרונים בישראל..

SpiKo

New member
הלוואי שתצליח..

המצב פה לא מאפשר לכל אחד טרקטורון.. וגם המדינה עושה עלינו רק כסף

למעלה