TOW Ross Takes Action

Dawn12

New member
TOW Ross Takes Action

הדמות של רוס היתה יכולה להיות הרבה יותר "ידידותית למשתמש" אילו היתה מגולמת ע"י שחקן אחר. זה לא תפקיד גדול, החלק שלו בעלילה די מצומצם, ועדיין אפשר היה לעשות זאת טוב הרבה יותר. אולי בעצם זו הכוונה? לגרום לנו להרגיש סלידה מהבן אדם בדיוק כמו שויקטריה מרגישה? היום נפרדנו מקאלי לשלום (כן כן, זה היה הפרק האחרון שלה) בשתי סצינות מתבקשות עם מלקולם ואוליביה. אוליביה פשוט נראית זוועה בזמן האחרון. אני ממש מתחיל להאמין לסיפור המחלה שלה. אבל בעניין קאלי, קצת מפריע לראות את מלקולם ואוליביה שוב מאשימים את קאלי בהרס נישואיהם. הנישואים האלה היו בקרשים גם בלעדיה ואם מחפשים אשמים - אוליביה היא הכתובת היחידה מבחינתי. היא אפילו בערך הודתה בזה בעצמה באחת השיחות שלה עם מלקולם בשבועות האחרונים, אבל עכשיו נראה כי זה נשכח. נו טוב. כריס ופול כל כך משועממים שהם ממציאים לעצמם סיבות להתווכח ולריב, רק מתוך השיעמום. כמה חבל שאפילו כשהם רבים מתוך שעמום - זה עדיין משעמם לצפייה.
ואם גם אתם תוהים מה עוד נותר להגיד על ג'ק שלא נאמר, ניקי סיכמה זאת (אמנם בהקשר אחר) בצורה מושלמת כשאמרה היום: "I'm beyond cynicism"

אני גם חושבת שהפכו את קאלי ל...

שעיר לעזעזל בקשר לנישואים של מל וליב. אפשר לחשוב כאילו שהם היו זיווג משמיים. אם הם היו באמת מאוהבים אז הם לא היו נותנים לקאלי לעמוד בדרכם. אוליביה עשתה סיפור גדול מכלום עוד בזמן שקאלי רק הגיעה, ואז באמת הנבואות הרעות שלה הגשימו את עצמם. אוליב אשמה בכל... וזה ממש לא לעניין כשמלקולם אמר לקאלי שהיא הסיוט של חייו! לא אהבתי
.

Dawn12

New member
ומחר להזכירכם - טקס האמי! ../images/Emo47.gif

טקס האמי ה-31 במספר יערך מחר בניו יורק, וכמדי שנה לא נוכל לצפות בו כי אף גוף שידור בארץ לא חושב ששווה לשדר את זה... למי שהספיק לשכוח, "צעירים חסרי מנוח" היא הדרמה היומית המובילה לפחות עפ"י מספר המועמדויות (16!) אם כי קשה לומר שהנתון הזה מבטיח הצלחה. בין השאר, מועמדת צח"מ בקטגוריית הדרמה היומית הטובה ביותר, והנה רשימת השחקנים של צח"מ המועמדים לזכייה בפסלון המוזהב:
השחקן הראשי הטוב ביותר: אריק בריידן (ויקטור)
השחקנית הראשית הטובה ביותר: מישל סטאפורד (פיליס)
שחקן המשנה הטוב ביותר: כריסטיאן לבלנק (מייקל)
שחקנית המשנה הטובה ביותר: שרון קייס (שרון) והת'ר טום (ויקטוריה)
השחקן הצעיר הטוב ביותר: דיוויד לאגו (ראול)
השחקנית הצעירה הטובה ביותר: קריסטל קליל (לילי) שיהיה בהצלחה!

python 4

New member
נחמד ששמו את פיליס

בקטגורית שחקנית ראשית. היא לא היתה פעם שחקנית משנה? טוב שהיא חוזרת אלינו בכזה כח. אני מקווה שהיא תזכה.. למרות שאני לא מכיר את המועמדות האחרות (האחרות לא משודרות בארץ). שנה הבאה נראה לי שהפרס הזה ילך לדיאדרה הול, שעושה את תפקיד חייה בימים אלה בימ"ח (כך לפי מה שמספרים..). בכלל נראה לי שימ"ח תיקח שנה הבאה, השנה זו ההזדמנות של צח"מ! נחזיק אצבעות. שלא תנצח איזה guiding lights מסריחה. חבל מאוד שזה לא משודר בארץ.. בערוץ 3 לא היו יכולים לתקוע את זה באיזה חור? זה היה נחמד לראות את כל הכוכבים מגיעים לטקס, ואת הזכיות והכל..

Dawn12

New member
פיליס נמצאית שם ../images/Emo58.gif

בגלל שהיא אכן שחקנית ראשית בצח"מ כבר די הרבה זמן, וגם בשנה שעברה היא היתה מועמדת בקטגוריה הזו. הרעיון לחבר בינה ובין ג'ק נועד בחלקו להפוך אותה לדמות מרכזית בסדרה. ומיותר לציין שמישל היא גם הבחירה שלי השנה ובכל שנה...

הת'ר ושרון באותה קטגוריה?! מעניין..

מעניין מי תיקח?, זה קצת מוזר שה'תר מועמדת והיא כבר לא משחקת שם, אבל זה בטח כי העזיבה שלה היא טריה יחסית, ובטוח שגם היא הולכת לזכות כמעין מחווה... שאלה קטנה- את הזוכים בוחרים צוות שופטים או הקהל...

אור2221

New member
זה קורה כל הזמן

מספיק ששחקן יהיה שם חלק מהשנה (פרס האמי לשנת 2004 הוא על 1.1.2003 - 1.1.2004) כדי לקבל פרס. ככה מישל סאטנפורד (פיליס) 'לקחה' את האמי שלה בפעם הראשונה, היא אפילו לא היתה בסדרה אז כשהיא זכתה ב1995. יש פאנל שופטים, כל שחקן שולח שתי סצינות לבדיקה. אור.

The Abbott Girl

New member
איזה כיף קאלי הלכה ללא שוב../images/Emo72.gif

אחד מהרגעים היותר טובים של הסדרה!!!! היא עזבה, ומה בעצם היא נתנה לנו לעלילה? הא כן... כלוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

גם אני חשבתי ככה ../images/Emo173.gif

שהסתכלתי על הסיכום שנה (?) שלה בג'נואה... כבר מההתחלה לא אהבתי אותה, עוד כששיחקה השחקנית הראשונה שמתה מסרטן. מההתחלה היה משעמם ולא התחברתי לדמות. אח"כ הגיעה קאלי השנייה אבל לא חל שינוי, והיא גם היתה מעצבנת/משעממת (אגב, היא לא שרה אף פעם, נכון??) לקראת הסוף אני מוכרח להודות שהיא כבר היתה נסבלת, במיוחד בהשוואה לאוליביה, אבל כשמסתכלים על הסיכום הכללי - בזבוז של עלילה מייגעת. מאוד מייגעת

דווקא את קאלי הישנה חיבבתי יותר...

את קאלי הקודמת (ששיחקה את חברתו של סטיב ארקל ב"אריזה משפחתית) אהבתי ! היא היתה חמודה וגם שרה יפה וממש הצטערתי לשמוע שהיא מתה מסרטן ועוד בגיל כזה צעיר... לקאלי הזאת גם אני לא ממש התחברתי ובכל זאת נראה לי שיכלו לעשות לה סוף אחר... ועוד משהו ששמתי לב כבר מזמן- כשטריש הרסה את משפחת מקניל והתחברה לראיין בלי בושה פיליפ הקטן לא השתין לכיוון שלה ועשה פרצוף תשעה באב בכל פעם שהשם של המפלצת הוזכר... ולפיכך ניית הקטן שלנו דווקא התחבר לקאלי באופן מיידי והחמיא לה ושלח חיוכים כאילו אין מחר... יכול להיות שהוא באמת חיבב אותה או שהוא גילה סימני חרמנות מוקדמים???

ים כחול

New member
../images/Emo6.gif אני מתה ממך הרמוני חחחחחחחחחחחח

היציאות של חבלז חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה