כשאתה מוסיףשני הדגמים הללו כמעט זהים לחלוטין בתכונות שלהם. ארבעה ההבדלים המהותיים הם :
1. התמיכה של ה-D-LINK בפרופיל 35B מה שתאורטית מאפשר לו לתמוך במהירות 200M, היה ובזק תתחיל לשווק חיבורים כאלה (הנושא עוד לא ברור לחלוטין, במיוחד לאור התחלת הפריסה של חיבורי סיבים).
2. במקרה של חיבור LTE, צריך לשים לב שה-D-LINK וה-TP-LINK תומכים במודמים מתוצרתם בלבד. זה לא מהותי אם חיבור כזה אינו קריטי או אם אין ברשותך מודם LTE, אבל במקרה הקיצון שזה חשוב - כדאי לשים לב.
3. ב-VR600 יש שתי יציאות USB 2.0 לעומת אחת בלבד ב-D-LINK.
4. הדגם של D-LINK הוא חדש יותר ומבוסס על מעבד של RTL לעומת במהירות 1GHZ לעומת ה-VR600 שמבוסס על מעבד של קאוולקום במהירות 400MHZ.
אין לי ניסיון אישי עם הנתב של D-LINK אבל על פניו, בהתבסס על הנתונים הטכניים והמוניטין של החברה, הוא נראה מאוד מבטיח. אני גם אוסיף אותו לרשימה באתר שלי.
האם הראוטרים האלה (וספציפית ה-VR600) לא תומכים בסיבים ?לקנות ראוטר משולב DSL מאוד לא חכם .. לדעתי.
הסיבים נפרסים ובעוד תקופה לא ארוכה DSL יהיה מצחיק, אם לא כבר כיום.
יש להם יציאת WAN, לפי מצה שאני מבין הם תומכים בסיבים (עם מתאם סים)האם הראוטרים האלה (וספציפית ה-VR600) לא תומכים בסיבים ?
הסיבים יגיעו ליישוב שלי כשחזירים ילמדו לעוף...לקנות ראוטר משולב DSL מאוד לא חכם .. לדעתי.
ראוטר שמכיל מודם ויציאת WAN מאפשר את כל סוגי החיבור.לקנות ראוטר משולב DSL מאוד לא חכם .. לדעתי.
אם ככה ... מודם סלולרי. עוד מעט 5G ...הסיבים יגיעו ליישוב שלי כשחזירים ילמדו לעוף...
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.