Trading Spouses VS Wife Swap

• פותח הנושא qmr
  • פורסם בתאריך

qmr

New member
Trading Spouses VS Wife Swap

טוב שלום לכולם! הודעה ראשונה שלי פה. אוקי, כולנו הרי יודעים שהפורמט של התוכנית אמא מחליפה הינו קנוי ומבוסס על הסדרות WIFE SWAP המעולה, ועל TRADING SPOUSES האמריקאית שגם היא טובה.. שתי הסדרות שודרו עונה אחת בלבד בערוץ YES WEEKEND במהלך השנה שעברה. עכשיו כמובן שאין מה להשוות את TRADING SPOUSES לאמא מחליפה... בTS נתנו כל שבוע לאמא לחלק 50,000 דולר (!!!) למשפחה המארחת שלה... וזה לא כ"כ אקטואלי להפקות חסרות המזומנים בארץ.... ב-WIFESWAP החל פורמט גאוני ביותר, שכלל שבועיים של שהות בבית המארח, כאשר בשבוע הראשון, האמא מקשיבה לחוקי המשפחה ועושה מה שהמארחים עושים, ובשבוע השני היא משנה את חוקי המשפחה ויוצרת קונפליקטים רבים עם בני המשפחה... אני רוצה רק להגיד, שמשום מה הפורמט הישראלי די הרס... בTS וWS, התייחסו לאמא כאל חלק מהיחידה המשפחתית, ומשום מה בארץ אני רואה שמתייחסים אליה רק בקטע של "האם היא תספיק לבשל,לנקות,לכבס למשפחה הזאת בזמן?" באמריקה ממש הפכו אותה יותר לחלק מהמשפחה ופה בארץ מנסים להפוך אותה ל"מנקה מחליפה".... אני לא יודע מה איתכם אבל זה מה שאני מרגיש לגבי הסדרה... תגובות יתקבלו בשמחה!!!! איתי

טוב, זה דיי ברור שבאמריקה זה יותר

טוב.. ההפקה שם יותר מוצלחת ובכלל הכל שם מוצלח.. בישראל לקחו את הסידרה ועשו ממנה משהו אחר...זה לא חייב ללכת לפי הקריטריונים של אמריקה...
אני חושבת שגם בישראל זו אחלה סידרה..למרות שלא ראיתי באמריקה..
וכאילו..אל תשוו את זה.. כי זה דיי ברור שבאמריקה זה יהיה יותר מושקע והכל..

no name ooo

New member
תגובה!!

טוב זה די ברור שהסידרה האמריקאית תהיה יותר טובה כאילו זה ישראליםםםםםם למה ניראה לך שהם יביאו 50,000$???? אפילו 2 ש"ח לא יביאו... אבל עדיין אני לא חובת שזה הרס כי זה עדיין ישראלי וישראלים זה ממש לא אותו דבר כמו אמריקאיםםםם לדעתי זה ממש לא הרס וזה גם מצחיק ויפה וזה מה שחשובב!!

למעלה