Train Animation

themeny

New member
Train Animation

http://www.themeny.com/temp/train_anim/train_anim.htm >>>> לא לשכוח SOUND <<<< אני מרנדר חומר מהשנה האחרונה של סטילים לדמוריל שאני יתחיל לעבוד עליו בקרוב... איכשהו... אמרתי, יאללה, נעשה משהו בינתיים עם הרנדר של הרכבת. ולא לשכוח סאונד. 5 דקות בממוצע לפריים ב SCANLINE של MAX.
 

UnleashHell

New member
מעולה!

סתם מתוך עניין, כמה זמן לקח לרנדר את הקטע הקצר הזה?
 

eldarinn

New member
מני הטקסטורות נהדרות

אבל נראה לי שפספסת באנימציה ויש הרגשה אולפנית. אני חושב שאפקט "הבהוב" של המצלמה לא מוסיף במיוחד. כמו כן קרונות בדרך כלל יושבים על קפיצים ויש להם נטייה לזוז בכל הצירים במהלך הנסיעה. גם המסילה מאד "נקייה", אולי כתמי דיזל בין האדנים היו מוסיפים אותנטיות או כמה אבנים מפוזרות באופן אקראי.
 

3Dead

New member
מעולה !

לפעמים נראה כאילו הכל רועד - זה רעידות מצלמה , אפקט של גל חום או פשלה ברינדור (מה שמאוד לא סביר ) ?
 

themeny

New member
תודה תודה

UnleashHell, 5 דקות בממוצע לפריים X שבע מאות פריימים. תודה טל. אני מסכים אבל הייתי חייב לעצור את ההשקעה בזה גם מחוסר זמן וגם מאחר והסצנה לא הייתה מתוכננת במקור לאנימציה והיה קשה מאוד לעשות אינסוף טסטים. אנימציה של הקרונות עם קפיצים וכל זה לא בא בחשבון בכלל... המחשב פשוט לא לא סחב. 3Dead, בשוט הראשון נתתי אפקט כמעט לא מורגש של אפקט חום (לחות) באמת. בשוט השני הרעדתי מעט את המצלמה.
 

themeny

New member
אני יגיד לך את האמת

המחשב היה מושבת במשך שבוע פלוס בגלל שהייתי צריך לשלוח כמה פעמים לרנדר בגלל שדברים לא יצאו טוב ולא ראו את זה ב PREVIEWS. ושכחתי גם שרינדרתי OCCLUSION בשביל השוט השני שלקח שלושה ימים. אבל רוב היום אני לא בבית ובכלל, חופש מהמחשב בבית זה לא רע בכלל.
 

UnleashHell

New member
טוב, זה היה שווה את ההמתנה ../images/Emo13.gif

באמת יצא גדול! וכן, אתה צודק, חופש מהמחשב בכלל זה טוב...
 

3Dead

New member
שאלה בקשר ל DOF :

איך אתה מרנדר DOF ? האם אתה משתמש ב MULTIPASS של המצלמה או בדרך אחרת ?
 
למעלה