training day כבר הגיע לארץ הקודש?

Soak

New member
למה הכוונה "הגיע" ?

ניתן להשיגו בארץ כמו שניתן להשיג כל סרט שיצא באיזור 1 - באמזון, לייזרקלאב או כל חנות אחרת שמוכרת איזור 1. אם הכוונה אם יצא עם תרגום בעברית - לא, עדיין לא.

linzer

New member
הכוונה -אם הגיע לבתי הקולנוע

כי אם כן לכו לראות סרט גדול

aviram4

New member
בטח שהגיע מזמן בתחילת יוני

יום אימונים מסוכן הגיע בתחילת יוני בגירסה אירופית עם כל התוספות

TheShis

New member
סרט מאכזב מאוד.

לאור המועמדויות שהוא קיבל, ציפיתי לסרט מוצלח, מותח ומעניין. בעוד שאת המועמדות (והזכייה) של דנזל וושינגטון, ניתן עוד לתרץ בתור מחווה לסידני פואטייה (אבל זה התירוץ היחיד שניתן להעלות על הדעת), אין שום צידוק שבעולם למועמדות של איתן הוק. המשחק שלו מאוד לא מרשים, וזה בלשון המעטה. ובאשר לסרט עצמו - השתעממתי מאוד. התסריט לא הולך לשום מקום, העלילה שטחית וצפוייה, והציפייה שכל רגע יגיע "הקטע הטוב בסרט" נעלמת ברגע שכותרות הסיום מופיעות.

linzer

New member
בארץ יודעים להרוס סרטים כבר בשם

"יום אימונים מסוכן" למה? כדי שנדע שמשהו מסוכן עומד לקרות? באנגלית זה "יום אימונים"(פחות או יותר) ככה שמי שלא ראה את הפרומו(כמוני) לא יודע מה הולך לקרות תחשבו על זה

jerri

New member
לא יפה! בארץ יש תרגומים מופלאים

אמנות החבלה הקטלנית מתה מצחוק

danistar

New member
מצטרף למאוכזבים

משום מה היתה לי הרגשה לאורך כל הסרט שבסוף יסתבר שכל העלילה היא רק מה שנקרא "מבחן קבלה" ושבסוף הכל יתגלה אבל .. סתם משעמם וחסר פלפל . הדבר היחידי שראוי לציון הוא משחקו של דנזל וושינגטון .

kingkung2002

New member
על מה

אתה מדבר ? המשחק של דנזל וושינגטון מדהים ולפי דעתי זו הפעם הראשונה שהוא משחק רשע. תקנו אותי אם אני טועה.

danistar

New member
אז מה אמרתי ??

שהדבר היחידי שטוב בסרט זה המשחק של דנזל וושינגטון . וכן זו הפעם הראשונה שהוא משחק רשע

למעלה