TrainOfThoughts ברוך הבא לפורום

lp2002

New member
TrainOfThoughts ברוך הבא לפורום

אתה מעריץ של לינקין פארק?

TrainOfThoughts

New member
בואו נגדיר את זה ככה:

אני מקשיב להם כי אני מקשיב לכל הז´נרים. אבל, מפריע לי שהמעריצים שלהם חושבים שהם להקת מטאל, זה פשוט לא נכון, אני מצטער.

lp2002

New member
חבל אחי שאתה חושב ככה

אם באמת תקשיב תבין שהם להקת מאטל ברור אולי קצת ראפקור

TrainOfThoughts

New member
הממ..

אני עדיין לא מסכים איתך. סליפנוט זה ניו מטאל, וקשה לי לשים את סליפנוט ולינקין פארק באותה קטגוריה.. הם לא עושים את אותה המוזיקה.

lp2002

New member
אתה טועה

ניו מאטל זה הרבה דברים זה שילוב של כמה דברים זה לא דבר אחד וליקנין פארק היא סוג של ניו מאטל כמו שסליפנוט

lp2002

New member
יותר פשוט כנס

זה הסיגנון המדיוק של לינקין פארק-> רוק כבד/ראפקור/היפ הופ/רוק שקט/אלקטרוני וזה ההגדרה של ניו מאטל-> מוזיקת המשלבת מטאל עם אלמנטים מעולם הראפ וההיפ-הופ והעולם האלקטרוני רוק כבד אנה מצא את ההבדל

Blessed By Gore

New member
הנה ההבדל..

ניו מטאל משלב מטאל (אם אפשר לקרוא לזה מטאל..) לינקין פארק - לא. אתה בעצמך אמרת

lp2002

New member
אופס טעות שלי הייתי צריך לכתוב מאטל

אבל הסגנון של ליניקן פארק זה מאטל/ראפקור/היפ הופ/רוק שקט/אלקטרוני בטעות כתבתי רוק כבד

ofir_einhorn

New member
יאללה אתה פשוא סלקום

אומרים אלף פעם אפילו המעריצים של לינקין פארק זה לא מטאל זה פשוט לא אם אתה אוהב אותם, תהנה אבל זה לא מטאל אגב אומרים נו מטאל ולא ניו מטאל חאלס זהו עזוב כבר תנושא

Samu

New member
רק שתדעו......לפחות לדעתי

בגלל שלינקין פארק הם ממש לא מטאל וגם לא ניו מטאל..... אפשר להגדיר אותם כרוק פרוגרסיב זאת אומרת רוק מתקדם , חדש יותר והכוונה לשילוב רוק עם טכנולוגיה חדשה של האלקטרוני והיפ הופ , מה שהולך היום.

TrainOfThoughts

New member
Are you crazy?!

פרוג? לינקין פארק? אתה בכלל יודע מה זה רוק פרוגרסיבי? אי פעם הקשבת לקינג קרימזון? בלי שום קשר לאם אני אוהב את לינקין פארק או לא, הם בפירוש *לא* רוק פרוגרסיבי. הם אפילו לא רוק. וגם לא מטאל.

למעלה