traker נשמה-שלחתי לך את השיר

traker נשמה-שלחתי לך את השיר../images/Emo24.gif

חיים אל "סוף הדרך" ממש עכשיו יצא מאצלי זה יקח זמן עד שהו א ירד אצליך זה קובץ כבד מאוד שמתי לב לפי קצב ההעברהשלו, אבל מה זה משנה? העיקר שיש לך עכשיו את השיר תודיע לי רק אם הוא הגיע, אה ואגב,יש לי עוד שיר שלו קוראים לו: "מי שכאב ילדה" גם כן שיר מדהים רוצה גם כן אותו? אם כן רק תכתוב לי נשמה. ביי ויום טוב האזנה מקסימה- שמחה שיכולתי לעזור לך , אתה רואה?חיכי נו קצת בסוף יש לנך את השיר לקח לי קצת זמן להשיג אותו , אבל בהחלט היה שווה. את השני אתה גם כן רוצה? תכתוב לי אם כן או לא שיר מהמם "מי שכאב ילדה" נ.ב- יש לך שירים של אג´אר במיקרה? אוהבת <<<<<<<ילדת החופים<<<<<<< אלין

traker

New member
תודה...וכן יש לי!

יש לי רק שיר אחד של אגאר למה אני לא שומע אותו ממש... אבל אני יכול לתת לך אתר שיש שם דיסק אחד שלו.. ויש לי שיר ממש ממש מטורף שלו!!! אגאר-שבוי לאהבה שיר מהסרטים!

כן טאקר שלח לי את שבוי לאהבה../images/Emo92.gif

לאי מייל שלי אתה יודע אותו אם לא הנה הוא שוב: [email protected] חייבת לקנות כמה דיסקים שלו, שמחה שקיבלת את השיר , שמעת אותו??? איך יפה נכון?! שיר מקסים ויש לי עוד שיר שלו לא זוכרת בדיוק איך קואים לו רשמתי לך אותו במסרים אתה רוצה שאשלח לך את השני שיש לי של חיים אל? יום מקסים אוהבת .<<<<<<<< ילדת החופים >>>>> אלין

אלין נשמה !

יש לי את הדיסק של אג´אר "ההופעה" - יש בו אחלה שירים, למשל: "כמו ילדה " - מכירה?? אני יכולה לנסות לשלוח לך אותו אם את רוצה.

שירז נשמה יאאא מה זה תודה לך ../images/Emo20.gif

אם אפשר נשמה תוכלי לשלוח לי לאי מייל שלי בבקשה אפילו רק שיר אח ד אני לא רוצה להקשות עלייך אני מחפשת שיר שלו שהוא שר לבן שלו" איך חולף הזמן ואתה לא כאן, בן יקר מלאך שלי קטן...." זה השיאר, וגם כןם יש את "שותה לי את קפה הבוקר התעוררתי משניה , כל הלילה לא ישנתי נירדמתי רק שעה" מכירה יש לך אותם אולי בבקשה נשמההה טובה את. זה האי מייל שלי [email protected] ואם את צריכה כל שיר שתבקשי אשתדל להשיג לך אותו בכייף נשמה. תודה שהיתייחסת אליי. >>>>>>> ילדת החופים>>>>>> אלין.

traker

New member
אלין---כנסי דחוף!!!

לא שלחת לי את כל השיר... שלחת לי רק 1:41 דקות מהשיר. לא יודע למה...אבל זה מה ששלחת לי ולא את כל השיר..!! את יכולה חלשלוח שוב בבקשה..??

אני אנסה לשלוח לך את השיר הזה..

"בוחש לי את קפה הבוקר , התעוררתי משינה כל הלילה לא ישנתי נרדמתי רק שעה, חייב לראות אותך בדרך לעבודה..." . תרשמי לי את האיי-מייל שלך ואני ממש אנסה לשלוח לך אותו ביום שבת אם אני אצליח, כי אני לא כ"כ מבינה במחשבים.

שירז זו את ששלחת לי את השיר?../images/Emo24.gif

כי קי בלתי אותו החזרתי לך תשובה במייל עם תמונה שלי אפילו, \בהוהמון תודה לך נשמה שיר מקסים יפה מאוד, עשית לי את היום שמחתי מאוד לקבל אותו ממך, אני רוצה שכל מה שאת רוצה רק תבקשי ממני אני אשתדל לעזור לך בהכל תודה נשמה יקרה באמת תדוה לך - אני תמיד לצידך מתוקה!!!. אוהבת כמו תמיד >>>>>>ילדת החופים>>>>>> אלין

למעלה