TRANSMISSION 7/4/10+ תמונה מהסט של TIW !

TRANSMISSION 7/4/10+ תמונה מהסט של TIW !

This Week - 04/07/2010 With the filming for their second music video—This Is War—now complete, Thirty Seconds To Mars prepares to go further Into The Wild with supporting acts Neon Trees and Mutemath as the trek through North America begins in just two days... First stop? Las Vegas, Nevada! Check out the forthcoming week in review: Apr. 9, 2010 – Las Vegas, NV (The Pearl Theatre) Apr. 11, 2010 – Tucson, AZ (Pima County Fair) Apr. 13, 2010 – Tulsa, OK (Brady Theatre) Help Film Into The Wild Sets Get the chance to film the set with one of our professional cameras, and watch the show at various sections of the venue! 18+ only, proof of ticket purchase required. Read more at the Official Site by clicking here. Don't forget! Tickets for the Santa Barbara Bowl (Friday, May 14) and Los Angeles Greek Theatre (Saturday, May 15) are nearly SOLD OUT. Grab your tickets while you still can! See below for more information regarding purchases, dates, and available packages for various Into The Wild North America shows. Please note that all available VIP package sales end 10 days prior to any show date: - Purchase Merchandise at MusicToday - VIP Packages on I Love All Access - Ticket Buy Links can be found on the Tour Page Keep current with the band's photos and experiences from the road by reading Jared's blog, "Notes from the Outernet", available by clicking here. Be sure to also check out MTV's featured piece, "Jared Leto Reports From London With 30 Seconds to Mars" by clicking here. Rocksound Magazine Rates MARS a Perfect 10 Rocksound magazine recently reviewed MARS' sold out gig from last February at Wembley Arena in London. Click here to read why Into The Wild scored 10 for 10. Starting this week, we are giving Thirty Seconds to Mars fans a chance to win 1 of 8 framed video stills from the short film, "The Ride", inspired by the song Kings and Queens. Read the official rules here, and check out the full details here!

והתרגום...

השבוע 30 סיימו לצלם את הקליפ השני שלהם של הדיסק - this is war, ובעוד יומיים הם חוזרים להמשיך את הסיבוב הופעות (into the wild tour) כשאותם מחממים neon trees ו mutemath וההופעה הבאה בלאס וגאס, נוואדה. יש לכם סיכוי לצלם את הסט עם אחת מהמצלמות החדשות שלהם, ולראות את המופע ממקומות שונים בקהל ! רק מגיל 18 וכרטיס בתור הוכחה שהייתם בה ( אהממ אהממ שני אופק ואנני). אפשר לקרוא על זה עוד כאן עכשיו אפשר להישאר מעודכנים בתמונות של הלהקה ובחוויות מהדרך כי לג'ארד יש בלוג !! "Notes from the Outernet" תקראו D: בנוסף הם לא שכחו להופיע בMTV ולכן הפוסט הזה גם מפורסם באתר של MTV. בהופעה האחרונה בומבלי בפברואר מגזין ROCKSOUND ראיין את 30 על הפריצת שלהם. הראיון עבורכם D: עכשיו על ההייב (מה שכולנו חיכינו לו) כמו שאתם בטח שמעתם, ההייב עובד בשביל 30 כדי לעזור לקדם את יציאת האלבום החדש ואת הטור שלהם. טוב, עכשיו גם לכם יש סיכוי להיות חלק מהקבוצה שעובדת כל יום להביא את 30 לידיעת העולם. ההייב מקבל הצעות ממתנדבים שמעוננים לעבוד על פרוייקטים ולעשור עם משימות ברחבי העולם (והתגובהה שלי: יאוווווווווווווווווווו). אם אתם מעוניינים להפוך למתנדבים מקוריים בהייב, אפשר לשלוח הצעות עם השם שלכם, הארץ והסיבה שאתם רוצים להתנדב ל [email protected] (כמובן שהכל צריך להיות באנגלית אנשים לא לשלוח להם הודעות בעברית !) אין אפשרות לקבל את כולם להייב במיידיות ובקלות כי הם רוצים לגדול בהתארגנות, אבל הם מאוד מעוניינים לכלול כל אחד שרוצה להתחייב לכך !! D: בימים הבאים יחנך אתר חדש http://thisisthehive.net שיסביר לכל מי שלא מבין על מה זה ההייב (נראלי שהסברנו את זה פה מספיק) ועם מה ההייב מעורב בהווה, בעבר ובעתיד. בנוגע לארגון, תמחור וארגון קידומי, הם צרייכם עזרה ממעריצים ברחבי העולם, אבל הם מעוניינים לדעת מי רוצה להשקיע את הזמן ואת הכוח בשביל לעזור להצלחה !( קיצר שלחוו כמוני D:) אהה ואת התמונה ראיתי שהעלו בנושא הקודם ! וקצת פרגון ישבתי רבע שעה לתרגם !!

BtHeS 94

New member
חחח לג'ראד יש בלוג? OO''

טוב,אז כנראה שאני לא הבלוגרית היחידה כאן XDDD בא לי לראות ת'קליפ כבר,לראות אם הוא יצא טוב, כי לפי התמונה מהסט זה נראה דווקא נחמד, אבל זאת רק תמונה,אהע, נקווה שזה קליפ מדהים וסוחף,ממש כמו הקודמים שלהם D:

תודה על התרגום יקירתי ../images/Emo9.gif

אני לא יודעת מה אתכם אבל אני מאוכזבת.. פתחתי את הטרנזמישן עם תקווה קלושה אבל עדיין תקווה לראות אותנו שמה בתמונות מהטריאד. אבל לא, הם שמו את צרפת וצ'כיה

RenanaD

New member
../images/Emo45.gif הדגל המדהים של אנני! טוב נו, אולי בהמשך

נקווה...

אני ואנני ניסינו עכשיו לחשוב למה..

היו לנו כמה סיבות מוקרצות שכאלה. כמו - שאולי הם כבר הכינו את הטרנסמישן ממזמן וזה כבר היה מוכן ואז אולי הם מתכננים לשים אותנו שבוע הזה, כי באמת שפיצצנו אותם במיילים ותמונות. זה פשוט לא פייר, למרות שאני יכולה להבין את צרפת, הם עשו את אחד הוידאויים היפים

RenanaD

New member
כן, אולי הם מפרסמים לפי הסדר שהם קיבלו

חוץ מזה - מזווית הראיה שלי, יש להם מעין "אינטרס" להציג כמה שיותר מדינות שונות, כדי להראות איך הטרייד מישן הזה תופס תאוצה. והראו כבר כל המדינות הגדולות אז אולי גם תורנו יגיע בקרוב. אלא אם כן הם רוצים להתנער מהשם "ישראל", שבימים אלה לא זוכה להרבה אהדה בעולם, אז הם מעדיפים לוותר ולא לשייך את עצמם אלינו בכלל...

yaelc95

New member
לא נורא אני בטוחה שבקרוב הם יפרסמו

וחסר להם שלא כי השקענו! ובקרוב אנחנו מצלמות בירושלים במקומות "אותנטים" שמאפיינים את ירושלים כמו העיר העתיקה ושוק מחנה יהודה ודברים בסגנון...

RenanaD

New member
בואי לא נגזים, אנטישמים הם לא

אחרת שני ושות' לא היו מקבלות את היחס שהן קיבלו מהם בהופעות ובפגישות שאחרי ההופעות. סתם לא להזכיר אותנו בניוזלטר כדי להמנע מלהכנס לנושא העדין הזה - כן, יתכן.

yaelc95

New member
אין קשר לאנטישמים

זה שהם עדיין לא פירסמו את התמונות זה לא אומר שהם אנטישמיים

מסכימה עם כל מה שאמרו כאן

הם לא אנטישמיים. אני גם לא חושבת שהם איי היו אם יהיו, אחרת תומו לא היה מתראיין לעיתון בישראל ואנחנו לא היינו זוכות ליחס אליו היינו זוכות. אני לא יודעת אם זה באמת בגלל ה"אהדה" שיש לישראל בעולם כרגע, מצד אחד כמובן. יש אנשים שחושבים שאם את באה לישראל זה מן הצהרת תמיכה שכזאת במידה , שכרגע, המדיניות הפוליטית בה שנויה במחלוקת. מצד שני, וזה תו"כ דיבור עם כל מיני אנשים מרחבי העולם - אני לא חושבת שלציבור הרחב יש כל כך בעיה איתנו, אלא אם כן אלו אנשים שממש ממש בתוך הפוליטיקה, או שהם ממש קיצוניים או.. שהם למשל, פלשתינאים או מוסלמים שהיגרו למדינות האלו ולכן מתנגדים למדיניות הישראלית בעזה, בלי להעליב כאן אף אחד כמובן.. אני אודה ואגיד שלפני בערך שנה ברגע של ייאוש מוחלט כתבתי להם מייל לכתובת של דה הייב נראה לי, וכתבתי להם מכתב יחסית חריף. בערך על כך מה שאמרתי כאן למעלה. אני מצטערת, אולי זאת בגלל שאני אזרחית המדינה הזאת, אבל אני חושבת שמוזיקה צריכה להיות מנותקת מפוליטיקה. מוזיקה אמורה לתת לך את האופציה להשתחרר, לפרוס כנפיים, לקבל השראה, לא לכלוא אותך בחרא שנקרא פוליטיקה. לכן אני בדר"כ מעדיפה לא לדעת מה הדעות הפוליטיות של להקות כאלה ואחרות, כי זה פשוט גורם לי לא לשמוע אותם ואני גם לא תומכת בזה שלא באים למדינות מסויימות בגלל סטיגמות פוליטיות, כי אז בכלל כל ההערכה שלי לאותה להקה יורדת.. אני מקווה שזה לא העניין כאן.

BtHeS 94

New member
טוב אתן צודקות,אבל זה עדיין מבאס

כי למרות כל ההשקעה שלנו לא זכינו לכבוד המגיע לנו,לפחותלא כרגע, למרות שהיה ממש כיף לעשות את כל זה, ויכול להיות שזה לא הסוף-יכול להיות שהם עוד יפרסמו, :)

Luda007

New member
../images/Emo207.gifגירסת אקפלה (ווקאלית) של Kings & Queens

שנעשה על ידי Tufts acapella group Beelzebubs מאוניברסיטת טאפטס 30 שמו את זה בטוויטר ואני חושבת שזה מדהים, לא קל לעשות והם הצליחו http://www.youtube.com/watch?v=C7xoiiGSKV0

למעלה