travelers cheaks -מה הקטע?

hoomi

New member
travelers cheaks -מה הקטע?

אם אני לוקחת ויזה בינלאומית לחו"ל למה אני צריכה גם travelers cheaks? הרי בשביל להחליף travelers cheaks צריך להגיע לבנק מקומי, ואם אני כבר בבנק, אני יכולה להוציא כסף עם הויזה בכספומט לא ככה? אז מה הקטע?

יש קטע ועוד איזה קטע....

אוקי זה הולך להיות ארוך... נתחיל מזה שהטראוול מבוטחים כלומר אם הם אבדו\נגנבו או כל דבר אחר את ניגשת עם המספר הסידורי לנציגות החברה של הטראוולים שלך ואחרי בדיקה של החברה את מקבלת את כספך חזרה. את לא צריכה להגיע לבנק כל סניף של CHANGE יפרוט לך. בנאפל למשל גם חנויות של שטיחים פורטים טראוולים ומשלמים על כל אחד 1-2 רופי יותר מאשר הבנק או CHANFE אמנם 1-2 רופי זה כלום אבל אם את פורטת 100 דולר? זה כבר הבדל של 100-200 רופי שזה יחסית סכום לא מבוטל של כסף. כמו כן השער שלהם גבוה יותר ממזומן וזו עוד סיבה לקחת טראוול, אני השתמשתי בכרטיס אשראי רק במקרים בהם נגמרו לי המזומנים ו\או הטראוולים או שהייתי במקומות שבהם לא כיבדו טרוולים. כמו כן בקניות כדי שיעבור חודש עד שזה ירד מהחשבון, ובואי לא נשכח את העמלה שהבנק לוקח לך על כל קניה\משיכה בכרטיס אשראי. הינה כאן תוכלי לראות מאיזו חברה מומלץ יותר לרכוש את הטרוולים.

למעלה