travelers checks

• פותח הנושא m e8
  • פורסם בתאריך

m e8

New member
travelers checks

אהלן:) אני טסה עוד שבועיים להודו, ואני קצת מתלבטת עם ההמחאות נוסעים האלה . . הדולר ממש נמוךו..אני אשמח לשמוע איך אתם עישתם את זה כשתסטם,כמה דולרים לשים בכל צ'ק, כמה עמלה גובים ממך כשאתה פורט את זה למזומן, האם להשאיר דולרים בצד לכרטיסי טיסה פנמיים,לגסט האוסים,ולא להמיר אותם לצ'קים? אם יש לי 5000 דולר,כמה מהם יהיה נכון להמיר?

ookets

New member
אנחנו עישנו הרבה סמים.

עד שלא ידענו איפה אנחנו. אולי אנחנו בהונג קונג? אולי באונג כונג? אולי בגואה? אולי בגועא? כבר לא ידענו מה ההבדל בין יורו לדולר לבאט לרופי. אבל אמרו שעל מאה דולר מקבלים 4000 רופי אז הלכנו על זה כי זה נראה הרבה.

m e8

New member
חחח:)

החיים שלך דבש חביבי . נראה לי גמני אלך על המאה דולר 4000 זה באמת נשמע הרבה.

ookets

New member
סוכר או דבש?

ואם את מחפשת עוד מידע. עדיף לך ללכת לפורום " המזרח הרחוק" כי הפורום פה גוסס.

m e8

New member
סוכר חום

הפורום פה באמת גוסס, הבעיה היא שאני לא מוצאת שום פורום שנקרא המזרח הרחוק:)

ookets

New member
המזרח הרחוק

מה זאת אומרת לא מוצאת? תחפשי ב "ה"

היי

יש כזה פורום המזרח הרחוק: http://www.tapuz.co.il/forums/main/anashim.asp?forum=359&pass=1 בכל מקרה מומלץ לקחת טרוול של 100 דולר ולפרוט כל פעם. על כל מקרה תקחי איתך גם כרטיס אשראי בינלאומי. תשאירי דולרים בצד (לא סכום גבוה מדי !!!) בשביל ההמרה הראשונה לכסף המקומי. מומלץ בשביל הטיסה חזרה אם יש לך קונקשיין ארוך להשאיר בצד או יורו או דולר תלוי באיזה מדינה את נמצאת כדי שיהיה לך כסף כיס לאוכל ושתיה. אני העדפתי לא להסתובב עם יותר מדי כסף. מה שטוב בטרוול צ'ק זה שיש לך ביטוח עליהם במידה וגונבים לך או משהו בסגנון. אל תשכחי כמובן לצלם ולהשאיר עותק אצל ההורים בבית ואצלך כדי לעקוב אחרי הטרוול שנגנב (יש עליהם מספרים והכל מאוד מסודר !). עוד המלצה שלי: אם אין לך עדיין חתימה על הדרכון אל תבחרי בחתימה מסובכת מאחר ומשווים בין החתימה על הטרוויל צ'ק לבין החתימה על הדרכון ואם היא לא זהה ואפילו במקצת הם לא יקבלו את הצ'ק !! בסופו של דבר תבררי מול הבנק כמה פחות או יותר את תשלמי עמלת משיכת כסף מכספומט במידה ותצטרכי ואז תעשי את השיקול של כמה לקחת בטרוול צ'ק. בכל מקרה לא לפרוט טרוולים שעולים על 100$ ולא לקחת איתך כאלה !! תעשי חיים.

למעלה