tree full of seacrets

flowerboy69

New member
tree full of seacrets

היי אתמול קיבלתי את אוסף הדיסקים הזה 18 בסך הכל והוא כולל גרסאות באמת נדירות לשירים!יש שם המון גירסאות לא מוכרות כלל לשירים ישנים זה משהו מיוחד באמת! וגם הגיע אלי סוף סוף הסינגל הנדיר wish you were here live from puls זה דיסק סינגל שקיים רק בצרפת... יצא דיוידי חדש של גרסאות הצדעה לשירי הלהקה ברקע של כל מיני צבעים וצורות-יש שם גרסאות יפות מאוד לכמה שירים וזה דיוידי מאוד זול משהו כמו 40 שקל...

זה בוטלג

ואנחנו לא נוהגים לתת בפורום כתובות למקומות בהם קונים בוטלגים. מה גם שהנוהג הוא לא לקנות אותם, אלא לעשות "החלפות" בין אוהדים, וזאת ע"מ להקטין למינימום את הנסיבות בהן מישהו יעשה כסף על חשבון הלהקה.

Shakty

New member
על TREE FULL כתבתי לפני כמה שבועות

זה בהחלט אוסף משובח של RARITIES ומקיף את כל שנות פעילותם כולל סולו יש שם כמעט את כל מה שלא יצא באלבומים הרשמיים (סטודיו כמובן) הרוב באיכות מצוייינת. העלתי את ה TRACK LIST של זה. מומלץ מאוד לשים על זה את היד (ואת האוזן) לבארט יצא משהו דומה של 14 דיסקים שנקרא Have you got it yet והוא מקיף את כל ה ALTERNATE TAKES מהאלבומים ועוד המון המון חומר (כולל וידאו)

flowerboy69

New member
תאמר לי...

ה tree full of... זה בעצם 18 דיסקים צרובים נכון?ככה הם יצאו? ולבארט יש גם קופסא של 6 דיסקים לא זוכר את השם עם כל הדברים הנדירים

Shakty

New member
נכון 18 צרובים ולגבי בארט

הקופסא הרשמית נקראת Crazy Diamond והיא מכילה שלושה דיסקים עם ALTERNATE TAKES ואחלה LINEAR NOTES אבל יש קופסא בוטלגית בשם HAVE YOU GOT IT YET שהיא מכילה 12 דיסקים אבל זה כולל המון קטעי וידאו. ספר עוד קצת על ה DVD של ATOM HEART

flowerboy69

New member
חחח

אל תשכח שאני ככה קצת אספן ומכיר דבר או שניים... יש לי גם את הקופסא madcup laghes אם אתה מכיר...קופסא רשמית וגם כמו שאמרתי אחת נוספת של 6 דיסקים וזה חוץ מזו שאתה הזכרת שבא יש כל מיני דברים נדירים לגבי הדיוידי החדש זה סרט על התקליט atom heart mother וכולל ראיונות חדשים עם הלהקה הקלטות אודיו נדירות וטוענים שצילום נדיר של הפלויד שרים לראשונה את השיר בפסטיבל בא'ת בתחילת 1970!! הזמנתי אותו אבל נראה לי שזה עדיין לא יצא למכירה ממש אלא ייצא בקרוב.

ה-DVD הזה שנוי במחלוקת

אני מחכה לעוד קצת מידע עליו, כדי שאוכל לתת את זה ב"חשדות". בינתיים, הייתי ממליצה לא לרכוש אותו.

flowerboy69

New member
תראי

הוא יצא בחברה שהוציאה גם את הinside pink floyd זה יוצא שלא בהסכמת הלהקה ממה שידוע לי אבל זה איננו בוטלוג שכן הוא נמכר בכל הרשתות הגדולות באינטרנט אני חושב שלאספנים ואוהבי התקליט זה יהיה כדאי אם את רוצה תחכי עד שהוא יגיע אלי ואז אני יספר מה זה בדיוק כי עדיין לא פורסמו פרטים ממש מדוייקים על מה שהולך שם

זו לא הבעיה היחידה עם ה-DVD

קרא מה שכתוב ב-Brain Damage על זה. אבל נחכה שתתן לנו פרטים נוספים, ואני מניחה שפרטים אלו יפורסמו גם באתרי הפלויד.

flowerboy69

New member
אני לא בטוח שזה יצא כי

עד כה לא קיבלתי אישור מהחברה על המשלוח לדעתי זה ייצא בסוף החודש

flowerboy69

New member
למה התכוונת שזו לא הבעיה היחידה?

קראתי את המאמר באתר ואינני רואה שום דבר מיוחד

זה באמת לא מופיע ב-Brain Damage

מקורותי האחרים מוסרים לי שישנה מחלוקת לגבי זכויות השימוש בצילומים מפסטיבל Bath, האמורים להכלל ב-DVD הנ"ל. נראה שבעלי הצילומים כבר הבטיחו זכויות שימוש לגורם X, כאשר הליצנים מ-Classic Rock עשו בהם שימוש גם כן - בהסכמה או שלא בהסכמה. בינתיים, גורם X טוען שבכוונתו לאפשר צפיה חינם בצילומים, במועד ובדרך שעדיין אינם ידועים. קרא לזה מיני-סקנדל. באשר לאיכות ה-DVD בהפקת Classic Rock, זיכרו שאלו האנשים שאחראים ל-Inside Pink FLoyd, אשר נקטל ע"י כל מי שראה אותו. פרטים מלאים אפשר לקרוא ב-A Fleeting Glimpse, בלינקים מהעמוד הראשי של האתר.

flowerboy69

New member
קניתי דרך החברה שהוציאה אותו

נדמה לי שהם נקראים קלאסיק רוק או משהו כזה ויש להם עוד כמה דברים של הלהקה

flowerboy69

New member
יצאו גם...

דיוידי חדש על atom heart mother והמגזין q שוב בגרסה מיוחדת על הפלויד וגם הדיויי החדש של להקת mostly atmun יצא גם על דיסק

למעלה