?!?Trempist

RoiB

New member
?!?Trempist../images/Emo73.gif

im not sure if i can write your name, so ill get straight to the point. it is about your massage about the lier I AM SO....know what you mean. one time a 23 year old came over to me and then i discovered that he´s 28 and then he told me actually 31 and ofcourse the lecture about how he looks young etc i sure can understand you 100% and think that lying is not good anywhere. and thats because lies always getting out to truth and why do i write all this kindergarden brain shit...? its because i have a strong point to make for all these liers out there we always know, so better be careful of what you say to us, because there are people out there, like me, who might press charges against you - by low, it is iligal to give false information about yourself - at list in some countries. so beware HAVE A GOOD DAY TODAY, AND A BETTER DAY TOMORROW

the_new_guy

New member
זקן חברי הפורום כועס ../images/Emo46.gif

אולי תרגעו כולכם עם השקרן ("הנסיך הקטן")?! תראו לאן הגעתם עם הסיפור הזה: איומים בתביעה משפטית? כשאנשים מדברים בצ´ט הם הרבה פעמים (וזה נבדק מחקרית) לא מציגים את האני האמיתי שלהם (החל מהשמטת פרטים ועד שקרים גסים). כולם יודעים את זה- תשאלו אפילו את אמט מ"הכי גאים": באחד הפרקים (9?) הוא מתעמת עם הדמות הוירטואלית שלו. כשמחליטים להפוך קשר וירטואלי לאמיתי צריך לחשוף את האמת. וכך עשה הנסיך הקטן. נכון, לא מייד בתחילת הפגישה, אבל אולי הוא לא הרגיש בנוח עם "האמת האיומה"? (אני בטוח שכל אחד יכול לחשוב על משהו לגבי עצמו, שהוא לא שש לספר בפגישה הראשונה) אחרי שהעניינים נראו טוב, הנסיך הרגיש מספיק בטוח לספר לטרמפיסט את גילו האמיתי. כמה מכם חושפים את "הצדדים השליליים" שלהם (ואני לא חושב שגיל 28 לכשעצמו הוא צד שלילי, אבל זו רק דעתי) בפגישה הראשונה? כמה אומץ נדרש מצדו של הנסיך לספר את האמת,במיוחד אחרי שהטרמפיסט סיפר לו מה קרה ל"זקן" האחרון ששיקר לגבי גילו? תהייו כנים עם עצמכם: אם הייתם מכירים בצ´ט גבר בן 35 שמנמן מקריח אבל נחמד, ומחליטים לפגוש אותו במציאות לפגישה אפלטונית חברית, ובפגישה אתם מגלים להפתעתכם שמדובר בעלם חמודות שפשוט לא רוצה שאנשים יפגשו אותו רק בגלל המראה המושלם שלו. האם הייתם מדברים עליו כ"שקרן"? או על "ההפתעה המושלמת"?

the_new_guy

New member
ולטרמפיסט ../images/Emo120.gif

היתה כזו כימיה בינך והנסיך, עד שחרגת ממנהגך כקדש והזמנת אותו אליך הביתה, למרות שאתה והבית היו מבולגנים. זכותך לפסול את בני זוגך על פי אילו קריטריונים שתבחר, אבל תחשוב: אולי החמצת את הזדמנות חייך? לפי הסיפור זה נשמע ככה? וגם אם לא, כשאתה מנפנף מישהו כי הוא לא מתאים לך (מכל סיבה שהיא) אפשר פשוט להגיד תודה ושלום- לא צריך "לזרוק" אנשים! אפילו אם כשדיברתם בצ´ט (עוד לפני שהקשר ביניכם ממש הפך למציאות) הוא לא סיפר לך את כל האמת לגבי עצמו. פעם הבאה שאתה פוגש מישהו, פשוט תבקש קורות חיים. the new guy- about to turn 28, and proud of it!

אופק L

New member
טוב, אז אני לא בדיוק בן 23, רק חמש

שנים מבוגר יותר (ביום שנולדת התחלתי את גן חובה). כמה גברים היו לי לפנייך? המממ... לא הרבה ובכל מקרה עם אף אחד מהם לא הגעתי עד הסוף (רגע, עד הסוף זה מקדימה או מאחורה? - לא נורא, גם ככה יש קונדום). כמה זמן עבר מאז שהפסקתי להיפגש עם האקס? הממממ... המווווון זמן (יומיים זה המון זמן נכון? והפגישה היום בצהריים לא נחשבה כי רק התמזמזנו במשרד שלו, אפילו לא התפשטנו) כיוון שגם ככה העולם ההומוסקסואלי מסריח מכל הקטע של הסטוצ´ים והשקרים והנהירה הזו אחרי האופנה והחזה החלק והתחת המוצק - שקר לגבי גיל הוא לדעתי אחד הדברים האחרונים שאפשר לעבור עליהם בשתיקה. תאמין לי שאני מכיר אנשים שהיו זורקים אותו כשהיו מגלים שיש לו פלומת שיער קטנה על החזה או (שלא נדע מצרות) חצ´קון בתחת. חמש שנים זו תקופת זמן בלתי מבוטלת. במושגים של סטרייטים אפשר בתקופה הזו לעשות ארבעה ילדים ולהיכנס להריון עם החמישי.

the_new_guy

New member
אופק,

נכון, אני מסכים איתך ש-5 שנים זה ה-מ-ו-ן. אבל קשר וירטואלי הוא קשר וירטואלי- אי אפשר לקחת שם שום דבר כ"אמת צרופה" (כמה אנשים יציגו את עצמם בצ´ט הכרויות כמבוגרים שמנים מקריחים ובעלי ריח רע מהפה?). רוצה ללכת על בטוח? אל תצא עם אנשים מהצ´ט (או על תצא עם אנשים בכלל). ברגע שמחליטים לממש את הקשר, צריך להניח את הקלפים על השולחן ואז יש שתי אפשרויות: אתה מתאים לי או שאתה לא מתאים לי. ובמקרה כזה (לא מתאים לי) אפשר פשוט לומר "מצטער אבל לא נראה לי..."- אין צורך להפוך את הצד השני למפלצת, אפילו אם הוא "לא ברמה שלך" (ובטח לא אם הוא שיקר בשלב הצ´טי של הקשר ביניכם). צריך לכבד אנשים , תזכור: היום אתה (לא אתה אישית) מדבר על "השקרן" החצוף בן ה-28 ומחר איזה בחור בן 18 יכתוב על "השקרן הזקן והשעיר" בגלל שאתה (שוב, לא אתה אישית) כבר, גוד פורביד, בן 23 ויש לך פלומת שיער על החזה. ואגב, לא הבנתי את ההבדל בין שקר לגבי גיל ושקר לגבי פלומת שיער בחזה. ולמה הראשון הוא כזה בלתי נסלח ואת השני אפשר להחליק (תרתי משמע
). כשנפגשים במציאות הכל נחשף, ומגיעים לשאלת השאלות: מתאים/לא מתאים לי.

אופק L

New member
בקשר וירטואלי גם אין איידס והבחור

איתו אתה מדבר יכול לספר לך שהוא ערום ומלטף את עצמו כשבעצם הוא עומד במטבח ומכין ארוחת ערב לאשתו. הטרמפיסט הביא אותו אליו הביתה - עברנו את הקטע הווירטואלי (עוד בשלב הטלפון). מדוע הוא חיכה עד הפגישה ולא גילה את הגיל האמיתי שלו לפניה? כדי לבדוק את ה"מציאה"? אם הטרמפיסט מכוער - אני אספר לו, אם הוא חתיך - אולי כדאי להמשיך לשקר עוד כמה שנים וככה להרוויח זיונים עם מישהו צעיר וסקסי? ואם הם היו מזדיינים ורק אחר כך הוא היה מספר לו, זה כבר לא היה בסדר מבחינתך? אם הייתי גיבן שעיר - ומישהו היה כותב על הגיבן השעיר, מה הייתי יכול לעשות? לא ציפיתי שאני אספר למישהו שאני בלונדיני שרירי, אבוא אליו הביתה והוא יגלה את האמת עליי ואחר כך עוד יסלח לי וישכב איתי? אני במקומו של הטרמפיסט הייתי זורק את הבחור עוד לפני ה"חמש דקות של - צעיר לגילי". אם במהלך השיחה בצ´אט הוא מצא חן בעיני, אז חמש שנים לא עושות את ההבדל והוא היה מקבל ממני צ´אנס. אם הוא בחר לשקר לי - הוא זבל שלא ראוי לקבל תקופת ניסיון. הטרמפיסט בעצמו כתב שהבחור נראה לו צעיר ונחמד - אילולא השקר אולי היה לנו כאן קשר חדש
אני בטוח שאם הוא היה משקר לגבי אורך הזין שלו - זה לא היה יוצר בעיות כמו שקר לגבי גיל.

MARMELAD

New member
שאלה מצוינת...

אני מניח שאם הייתי נפגש עם מישהו בן 35 ומגלה שהוא חתיך מהמם בן 23, לא הייתי מתעצבן על השקר. אבל מצד שני, גם לא נראה לי שהיה קורה בינינו משהו, כי מראש קבענו כ"ידידים". ואז אולי הייתי כן מתעצבן. בכל מקרה שקר בעיניי זה רע, אבל תמיד ישנם השקרים הלבנים שאני מוכן לספוג. כנראה שלכל אחד יש את הגבולות שלו.

!Thank you ../images/Emo120.gif

I’m glad some understand, that a lie is a lie, and when meeting through chat you can’t look past that. I’m pretty sure there isn’t a law in Israel prohibiting lying about your age (think of all the women that…… sorry sorry, that’s not nice) . What we can do is educate. Let’s send out a message, load and clear: You lie, you’re out! .Kisses to her majesty

the_new_guy

New member
אגב, יש כבר תקדים:

לפני כמה שנים היה מקרה של בחור שסיפר לכל הנשים שהוא פגש, שהוא טייס בחיל האוויר. מיותר לציין שנתון זה הפך אותו למאוד מבוקש (נשים...). בקיצור, נשים רבות התאהבו בטייס גיבור ישראל, עד שהתגלה השקר האיום. קבוצת נשים תבעה אותו לדין על "קבלת דבר במרמה" או משהו כזה ונצחה. לדעתי, הבחור סתם אפס, אבל הנשים יצאו מושפלות ושטחיות.

MARMELAD

New member
ואם אני לא טועה

אז חוץ מזה שהוא סיפר להן הוא גם לקח מהן כספים ונעלם... לא?

למעלה