Treo 600 HALRadioOmap.c, Line:300

ronenb75

New member
Treo 600 HALRadioOmap.c, Line:300

היי ח'ברה, רציתי לחלוק איתכם בעיה שנתקלתי בה במכשיר ה-Treo 600 שברשותי. ובכן, כבר איזה חודש או חודשיים, באמצע שיחות, נתקע לי המכשיר וברוב הפעמים גם מבצע Soft Reset לעצמו. מעצבן ברמות. בדקתי את ה-log (למי שלא יודע הקשת הקוד #*377 בממשק בחיוג, נותן את הסיבה מדוע המכשיר ביצע אתחול. מאוד שמיש). ובכן, הסיבה שהיתה אצלי בכל הפעמים היא:
HALRadioOmap.c, Line:300, Host wake not asserted in time
לאחר בדיקה באתרים שונים, התברר כי התקלה הזו אומרת שאין ברירה, אלא לקחת את המכשיר לתיקון. זאת בעיית חומרה. אכלתי אותה! בעיקר נוכח העובדה שהמכשיר שלי נקנה בחו"ל.... דבר אחד משך את תשומת ליבי, כאשר המכשיר מחובר למטען ואני מדבר בו או כאשר הוא טעון מלא - יש הרבה הרבה פחות אתחולים. החלטתי לבדוק לפני שאני קובר את המכשיר בצער רב. רכשתי סוללה חליפית למכשיר ב-ebay במחיר של 110 ש"ח כולל המשלוח לארץ. למזלי המכשיר שלי בא עם מחבר לסוללה ולא flat cable מולחם ולכן היה קל מאוד להחליף את הסוללה. טעינה מלאה שלה, שחזור החומר - ונכון לעכשיו - אין שום בעיות בכלל! אז שימו לב, לא תמיד צריך להיות בלחץ כי אומרים שזאת בעיית חומרה. המכשיר שלי בן שנתיים, עובד מאוד קשה והסוללה פשוט נגמרה ונתנה מתח נמוך מידי, מה שכנראה גרם למודול הסוללרי להקריס את התוכנה שמנהלת אותו וכתוצאה מכך - מערכת ההפעלה ביצעה אתחול. מקווה שעזרתי....

למעלה