TREO 650 - בעיה בניהול זיכרון

Powerball

New member
TREO 650 - בעיה בניהול זיכרון

לאחר שמחקתי מספר ישומים נשאר לי במכשיר 2.7M פנויים (על פי מה שמתקבל ב INFO) כשאני מנסה להריץ ישום מכרטיס הזכרון, אני מקבל הודעה שלצורך הרצת הישום אני צריך 2000K פנויים ויש לי רק 558K... איך זה מתיישב? מה עושים? אגב, יש לי מספר צרכני זיכרון על המכשיר ששמם אינו מרמז לי למה הם שייכים, והאם אני יכול למחוק אותם או לא? איך אני יכול לדעת על פי שם הקובץ - למה הוא שייך? ושאלה נוספת - האם יש תכנה נוחה יותר לניהול זיכרון (כמו העברת קבצים מהמכשיר ל כרטיס, מחיקת קבצים וכו') מאשר מה שמציע מערכת ההפעלה ש ה TREO ??

+++

כדאי לך להשתמש ב PowerRun או ZLauncher כדי להעביר תוכנות לכרטיס וליצור להן קיצור דרך בזכרון. זה יפנה לך המון מקום. רק שים לב לא להעביר תוכנות שרצות ברקע. אחרי שתיצור קיצורי דרך, תוכל להשתמש בהם מכל לונצ'ר, אפילו המובנה. תעביר תמונות וסרטים מאפליקציית ה Media לכרטיס, במאמר הטיפים יש הסבר איך להעביר את כולם בבת אחת. אם אתה בודק מיילים עם המכשיר, בדוק אם יש אפשרות בתוכנה שלך לשמור את ההודעות על הכרטיס ולא על הזכרון הראשי. אם מותקנת לך Documents 2 Go, השתמש בכלי הזה כדי להעביר אותה לכרטיס (2-4 מגה במתנה
). הדיווח על הזכרון הפנוי הוא לא בהכרח רק לזכרון שאתה רואה כפנוי. התוכנה כולה צריכה לעלות לCache ואותו cache משתמש גם בזכרון הרגיל ולכן לא הצליח לפנות מספיק ממנו, אלא רק 558K. אחרי שתפנה זכרון ראשי יתפנה בטח גם הקאש. אם יש לך תוכנה לנעילת תוכנות בקאש, כמו RLock, שים לב שאתה לא נועל יותר מדי דברים וצמצם את התוכנות הנעולות לאלו שהכרחיות בלבד.

Powerball

New member
תודה רבה...

יקח לי קצת זמן לבדוק את כל עצותיך, אני מקווה שיועילו. שוב- תודה רבה

למעלה