TREO 650 חדש- על מה להקפיד בהתחלה?

Powerball

New member
TREO 650 חדש- על מה להקפיד בהתחלה?

כלומר, לפני שאני מתחיל להתקין עליו DATA ותוכנות, האם יש משהו שאני צריך להקפיד עליו? הבנתי שמומלץ לשדרג גירסת תכנה. איך אני בודק איזה גירסה יש במכשיר שאני מקבל? לאיזה גירסה מומלץ לשדרג? אשמח לכל טיפ נוסף למשתמש TREO650 חדש. תודה

Powerball

New member
תודה. אני לא אמור לקבל CD לעברית...

אני לא אמור לקבל CD לעברית בחבילה?

Ariyeh1

New member
פנה אליהם ושאל לגבי תקליטור העברית

שאמור היה להיות באריזת המכשיר. בכל מקרה תוכל לפנות להראל 03-7681500 לקבלת קובץ התקנת עברית (נדרש מספר סידורי של המכשיר)

Powerball

New member
שאלה לגבי סנכרון ראשון

יש לי במחשב הרבה "זבל" בתיקיה של הפאלם. אני מבקש להעביר ל TREO בסנכרון הראשון רק את הנתונים של ה: Calendar, contacts, memos, tasks ולמחוק את כל היתר- נתונים ותכנות. איך אני עושה זאת?

AYELET1

New member
עד כה סינכרנת עם פאלם דסקטופ

או עם אאוטלוק? בכל מקרה שנה את שם התיקיה הנושאת את שם המשתמש שלך. סנכרן בשאלה עם איזה יוזר לסנכרן , צור יוזר עם השם הקודם (שאותו שינית) לאחר הסנכרון הראשון סנכרן פעם שניה. אם סנכרנת עם האאוטלוק אז אין בעיה. סנכרן עם האאוטלוק ורק ה-PIM יעלה לפאלם אם סנכרנת עם פאלם דסקטופ, העתק משם את התיקיןת הרלוונטיות (של אנשי הקשר, היומן וכן הלאה) מהיוזר הישן ששמו הוחלף לתיקיות המתאימות ביוזר החדש

Powerball

New member
תודה. הבעיה היא...

הבעיה היא שספריית ה PALM שלי מלאה בתיקיות וקבצים שאין לי מושג מה הם ואם עדיין צריך אותם. אחרי הכל אני כבר כ 10 שנים צובר לשם כל מני דברים שכבר מזמן שכחתי מהם... השאלה - איך אני מתחיל "מחדש" ומעביר ל TREO רק את ה PIM??

Powerball

New member
אה, אני מסנכרן לפאלם דסקטופ...

במחשב אחד, ול OUTLOOK בשני...

למעלה