treo 650 כמודם...דחוף

airbrush 67

New member
treo 650 כמודם...דחוף

שלום האם המכשיר הנ"ל יכול לשמש כמודם אם אני רוצה לגלוש דרך BT עם tungsten e2 כי פשוט יש לי כרטיס WIFI אורגינל של palm והוא דופק לי ריסטים מתי שאני מחבר אותו לחשמל לטעינה או משחק עם הפאלם. ב-accel אמרו שזה בגלל הכרטיס wifi שלא מסתדרת עם העברית...חשבתי שזה שטויות אבל שהגעתי הבייתה הורדתי את הקבצים שקשורים ל-wifi והמכשיר כמו חדש.אז מסתבר שהכרטיס שלהם לא עובד כל כך טוב..אגב אשמח לשמוע תגובות או הצעות אייך בכל זאת אוכל לתקן תבעיה..אני מעריך את הידע שלכם על פני accel מה לעשות הם לפעמים מחרטטים ובגדול. הכרטיס חדש הבאתי אותו מחו"ל....הוא פשוט מדי פעם דופק לי מסך עם צבעים לאורך אשכרה ריסט.. אשמח לשמוע מכם תגובות והצעות אחיי היקרים...כל כך שמחתי שהבאתי את הכרטיס עד שגיליתי שהוא בעייתי. והוא מותאם ל-tungsten e2 גם כתוב באתר שלהם..גם על האריזה...וגם הנציג בחברה בחו"ל אמר לי...והנה בעיות. תודה על תגובות והצעות

airbrush 67

New member
אני רוצה פשוט

לראות קבצים ששלוחים לי במסך גדול ואיכותי יותר...

AYELET1

New member
גדול יותר כן. לאו דווקא איכותי יותר

והרזולוציה זהה

yaniv79

New member
Treo לא יכול לשמש כמודם לפאלם אחר

אלא רק כמודם למחשב. הדרייבר של הכרטיס מתנגש עם העברית. אני ניסיתי לעבוד עם הE2 והכרטיס Wi-Fi המקורי של פאלם והמכשיר קופא. מכיוון שהכרטיס הזה לא נמכר באיזורנו לא הושקעו זמן ומשאבים בפיתוח פיתרון ברמת התוכנה. הכרטיס עובד מצויין, רק לא על E2 עם עברית של פאראגון / טופ. אני עובד עם הכרטיס הזה על T3 עם עברית של מובימייט ואין שום בעיה. עובד פגז. יניב

udifpalm

New member
נתת לי רעיון!

למה שלא יגלוש עם ה-E2 כאשר הכרטיס תקוע ב- 650? אם אני זוכר נכון, הדרייבר תומך ב- 650 או שמישהו (דמיטרי) עשה HACK שאיפשר לו לעבוד על ה- 650. באופן כזה ה-650 לא יכיל עברית, ויריץ את תוכנת המודם, אבל הגלישה תהיה ב-WiFi ולא ב- GPRS. ה-E2 יתחבר דרך BT ל-650 שיוציא את התקשורת דרך ה- WiFi. מסובך וארוך אבל אמור לעבוד (בעזרת התוכנה שהזכרתי).

למעלה