TREO 650 צרות - עם SOFT RESET...

Powerball

New member
TREO 650 צרות - עם SOFT RESET...

במזל טוב רכשתי TREO 650 חדש . [במזל טוב???] הטראו מבצע, על דעת עצמו, סופט ריסט לאחר כל סנכרון. ובזמן חיפוש אנשי קשר . ??? גירסת תכנה - ENA - 1.2. ביצעתי הרד ריסט, ולאחר מכן סנכרון ללא העלאת תכנות חיצוניות (כולל ללא העלאת עברית) אך הוא בשלו - סופט ריסט אחרי סנכרונים ובזמן חיפוש אנשי קשר (אנשי הקשר שלי באנגלית). ניסיתי למצוא עם הוא מרסט על אנשי קשר מסויימים, ומחקתי אותם. אך התקלה נשארה H E L P !!!!

AYELET1

New member
קרא

את זה וגם על RLOCK מה קורה לפני התקנת העברית? האם יתכן שהשתמשת בגרסאות תוכנה ישהנות? מה-TT3? אם כן, עליך להוריד גרסאות עדכניות להרבה מאד תוכנות עקב ארגון הקבצים החדש -0 NVFS

Powerball

New member
כל הריסטים מופיעים עוד לפני ...

התקנת העברית. כיוון שכל ה CONTACTS שלי באנגלית, אני יכול לבדוק את המכשיר לפני שאני מתקין את העברית. התופעות של סופט ריסט אחרי כל סנכרון, וסופט ריסט בזמן חיפוש אנשי קשר קורות לפני שאני מתקיו עברית על הטראו. לגבי תענות ישנות - לא- התקנתי וסינכרנתי ללא כל שימוש בתכנות ממכשירים קודמים.

Powerball

New member
קראתי את המאמר...

טרם התקנתי, אולם לא נראה לי שזה מה שיפתור את הבעיה. כיוון שהסופט ריסט מופיע גם ללא העברית ובשני מצבים מאוד מוגדרים: בסיום סנכרון ובזמן חיפוש איש קשר...

Ariyeh1

New member
נסה לבצע שוב Hard Reset

ואחר כך לבצע את האמור במאמר הזה לפני ביצוע סנכרון מחדש.

Powerball

New member
התקלה עדיין לא נפתרה. אין ברירה ...

צריך להקפיץ. סופט ריסט אחרי כל סנכרון ובזמן חיפוש אנשי קשר. מה עושים???

Powerball

New member
אחרי הרד ריסט - לא התקנתי כלום...

גירסת תכנה - ENA - 1.2 הייתה במקור. המכשיר מרסט עצמו כנ"ל מיד אחרי סנכרון ראשון, ללא התקנת תכנות, עוד לפני התקנת העברית...

AYELET1

New member
נשמע מוזר. בוא נתחיל מההתיחלה.

גבה את התיקיה עם שם המשתמש שלך, שנמצאת בתיקיית פאלם אז הסר את הדסקטופ הורד את הדסקטופ מאתתר פאלם- הדסקטופ המיועד לטריאו 650 (עד כמה שזכור לי יש כזה). התקן. בצע הארד ריסט בטריאו. סמן לו ב-CUSTOMIZE לא לסנכרן כלום מה-PIM. בצע סנכרון ראשון. יש SR? אחרי כן סמן לסנכרן רק יומן סנכרן. יש SR? הוסף אנשי קשר (כשהכל רק באנגלית ממה שהבנתי). וכן הלאה. מתי מתחילים ה-SR?

תפעיל אחריות

כנראה הבעיה היא לא תוכנתית אלא חומרתית. לי יש טריאו 650 ובקושי אם בכלל יש לי בעיות איתו.

Powerball

New member
לכל המתלבטים בין רכישה בארץ לחו"ל

לאחר שפניתי עם הבעיה הנ"ל להראל, שלחו לי מספר מיילים עם הוראות לפעולות שלצערי לא עזרו. אז התקשר אלי יניב מהראל ביוזמתו, הזמין אותי עם המכשיר אליהם. למרות שמייד התברר שהתקלה אינה במכשיר אלא בנתונים שאני מעביר ממכשירים קודמים, השקיע הבחור שעות, בסבלנות ובאדיבות "ושרק לא אצא משם עם מכשיר שלא עובד". אכן שרות ברמה יוצאת מהכלל. והאם הפרש המחירים בין הארץ לחו"ל מוצדק? קחו את הסיפור הנ"ל בחשבון בזמן החישוב...

למעלה