TREO 650 - שאלה לגבי ניהול הזכרון

Powerball

New member
TREO 650 - שאלה לגבי ניהול הזכרון

השאלה שלי מתייחסת לניהול הזכרון בטראו 650- איך אני מעביר נתונים ואפליקציות מה RAM לכרטיס זיכרון? הגעתי למצב שנשארו לי 320K פנויים ב RAM. לא ניתן להשתמש בחלק מהאפליקציות (למשל גלישה באינטרנט) עקב חוסר בזיכרון. כשאני בודק את מצב הזכרון ב INFO אני מזהה את "גוזלי הזיכרון" הגדולים, אולם אני לא מזהה את כולם (לאיזה אפליקציה הם שייכים) , את מי מהם ניתן למחוק, את מי ניתן להעביר לכרטיס זכרון חיצוני ואיך נכון לעשות זאת? להלן רשימת "גוזלי הזיכרון" לדוגמה , אשמח לדעת האם ניתן להעבירם לכרטיס זיכרון ולהפעילם משם, איך לבצע. DgraphConverter Messages Database PSpeak ToPro NetFrontLib SS_P2P אשמח לסיוע בנושא הנ"ל

AYELET1

New member
דבר ראששון אתה יכול להעביר את זה

ToPro המילון של טופ יכול לשבת על הכרטיס למיטב ידיעתי, רק שיתכן וצריך להעביר את כל חלקיו. יודע כיצד לבדוק מה שייך לאיזה יצרן?<\(יש 4 אותיות של creator שבד"כ מסמנות מה שייך למי

Powerball

New member
שלום איילת....

לגבי ToPro הוא מופיע גם על הכרטיס וגם ב RAM. אני מוחק אותו מה RAM , אבל הוא חוזר לשם בכל הפעלה של ה ToPro מהכרטיס... היכן אני מוצה את ארבעת האותיות הנ"ל??

netmag

New member
יש תוכנה POWERRUN

שמעבירה את אפליקציות מRAM לכ.זיכרון

libal

New member
גם ZLOANCHER

מאפשר להעביר לכרטיס זכרון תוכנות - כמעט את כולם.

Flicker

New member
זה אופייני לטריאו

אי אפשר לעשות כמעט כלום בלי תוכנת צד ג'.

libal

New member
אתה יכול בלי תוכנה צד ג'

באם אין לך LAUNCHER נורמלי (צד ג') אז כנס לתפריט - APP ובחר COPY ואז תעתיק את התוכנה לכרטיס הזכרון ואחר , במידה וזה עובד בכרטיס הזכרון ללא בעיות - מחק את התוכנה בהזכרון הראשי .

למעלה