Treo 680 +דיבורית BT + ניווט עם אנטנת BT

Sanchik

New member
Treo 680 +דיבורית BT + ניווט עם אנטנת BT

איך זה עובד ביחד ? מה קורה כשבזמן הניווט נכנסת שיחה ? לאחר סיום השיחה -ניווט מתחדש באופן אוטומטי? או כשבזמן הניווט רוצים להוציא שיחה מה קורה?

2סיקו

New member
אז ככה:

ברגע שנכנסת שיחה אתה עונה מדבר, ואחרי זה אתה צריך רק להפעיל את התוכנה מחדש (TOM TOM למשל) אפשרי בלחיצת קיצור דרך, וממשיך לנווט. אחרי שמתרגלים זה ממש לא נורא, אני לפני ניווט "חשוב" מכבה את הטלפון כך שלא יפריעו לי. זה אגב החיסרון בטלפון משולב GPS, אבל זה בקטנה לדעתי בהצלחה

yaniv79

New member
אפשר להתגבר על זה עם תוכנת Phone Technician

יש שם אפשרות שנקראת Stay Put כך ששיחה נכנסת לא מפריעה ליישום הפעיל באותו רגע.

udifpalm

New member
הבעיה שלי עם דיבוריות BT

בדקתי את הטריאו עם דיבורית BT משוכללת כמו ה- Parrot CK3200 שיודעת לקרוא את ה-contacts מהטלפון אל תוך הדיבורית. הבעיה היא שהדיבורית קראה רק את ה- contacts מתוך ה- SIM בלבד!!

Sanchik

New member
ומה עם זה

"לקבלת מידע בנושא אחריות, החזרה ושירות לקוחות ניתן לגשת ל: www.bury.com/treo/service.html" ?

Sanchik

New member
אם כבר אזי כדאי

CRADLE שכולל גם אנטנת BT וערכת דיבורית וגם TOMTOM6 עם מפות USA ו CANADA ללא צורך במתקין מקצועי

udifpalm

New member
לא רוצה דיבורית קבועה

רוצה דיבורית אוניברסלית עם BT. מספיק שאני צריך להחליף טלפון, אני לא רוצה גם לקנות דיבורית חדשה וגם לשלם עוד 200 ש"ח למתקין. מה גם שלאשתי ישנו טלפון אחר ולא טראו 680 (שומו שמיים!) על הכוונת: זרוע אוניברסלית למכשיר, ודיבורית BT "טמבלית" שלא אנסה לחייג ממנה אלא מהמכשיר עצמו. אי"ה בשנה הבאה כבר יהיה FIC 1973 GTA02. http://www.openmoko.com

למעלה