treo 680-עברית למכשיר של cingular

mikistat

New member
treo 680-עברית למכשיר של cingular

רכשתי לפני כ שבועיים מכשיר ב ארה"ב 680 , שלחתי אותו ל"הראל" ע"מ שחתקינו לי עברית ( 400 ש"ח ) אתמול קיבלתי שיחת טלפון שמיכון שהמכשיר הוא של cingular הם לא יכולים להתקין עליו עברית !!!!!!!!!!!!!! האם מישהו יודע מה ניתן לעשות ? איך אפשר לרכוש עברית או לפרוץ או להתקין במקום אחר ?????????????? בבקשה עסרה דחוף [email protected] תודה מראש

udifpalm

New member
אני מניח ש...

למכשירים של Cingular יש ROM שונה מאלה שהינם Unlocked מהמפעל. העברית של אקסל (הם כבר מזמן לא "הראל") מבוססת על "צריבה" של ROM חדש שהעברית בתוכו. הפתרון שעומד לרשותך הוא שימוש בעברית של Penreader הידועה בשם Piloc. יתרונות Piloc: העברית תומכת במילון של Penreader שהוא היחידי שכולל מוד של Pop-up כמו בבילון על PC. אם תקנה עברית של אקסל לא תוכל להשתמש במילון של Penreader, אלא במילון של טופ (אם אני לא טועה) שאינו כולל פונקציה זו. שים לב שמאגר המילים הוא של טופ גם בתוכנה של Penreader, כך שלמיטב הבנתי לא אמור להיות הבדל גדול הין המילונים מבחינת אוצר המילים. העברית של Piloc זולה משמעותית, גם ללא שום הנחה (ויש כאלו על בסיס קבוע מדי כמה חודשים במשך ה-5 שנים האחרונות) חסרונות Piloc: העברית לא ב-ROM ואיפוס קשיח מעיף אותה לא תומכת ב-Opera mini - אופרה פשוט נתקעת תוך כדי טעינה (לא ידוע לי עם העברית של אקסל תומכת בה - אשמח לתשובה בנושא!!) היתה טענה שהעברית לא תומכת 100% בתוכנת האימייל וה-SMS - אני אישית לא ראיתי שום בעיה. שים לב שללא קשר, תוכל להעזר באקסל להתקנת לוח מקשים עברי למכשירך, אם אתה זקוק לדבר כזה (אני למדתי פשוט להקליד עברית בצורה עיוורת לאחר מספר שבועות של ניסוי וטעייה - זה די דומה לעברית על לוח מקשים של PC למעט השורה העליונה שמוזזת ב-2 אותיות שמאלה). אם ברצונך לקנות PILOC, ואתה לא לחוץ בזמן, חכה בסבלנות - מדי פעם יש מבצעים של 30-40 אחוזי הנחה על המחיר הרשמי ($60). אם אתה לחוץ, תוכל למצוא קוד הנחה באתר pilotyid.com שיוריד את המחיר לסביבות $50.

EFI72

New member
ברשותי טראן 680 סינגולר עם עיברית

רכשתי את הטראו 680 משומש מבחור שאמר ליע כי הוא "גייר" את המכשיר בחברת הראל (ברח' הברזל בת"א). הם נקראים גם אקסל טלקום. אימתתי את הדבר אצלהם. העיברית רק לתוכנות (יומן, הודעות וכו') אין עיברית למערכת הפעלה. נאמר לי שאת זה לא ניתן לשנות מאחר וזה מיוצר קצת שונה עבור סינגולר. סה"כ אני מרוצה.

למעלה