Treo 680 unlocked GSM בפאלם ארה"ב $350 היום!

udifpalm

New member
Treo 680 unlocked GSM בפאלם ארה"ב $350 היום!

באתר פאלם ובחנויות פאלם ישנה הנחה של $50 על מכשירי Treo 680 unlocked GSM (כלומר $350 במקום $400). ההנחה בתוקף עד היום! אם יש לכם דרך לשלוח מכשיר לקרובים בחו"ל, או לחלופין מישהו שנוסע היום לארה"ב ויגיע עדיין ב- 12 לאוגוסט (היום), הוא יכול לקנות את המכשיר בחנויות פאלם (יש חנויות בשדות התעופה בניו-יורק וסאן פרנסיסקו, ובמקומות נוספים כמו מנהטן וכו').

2cookie

New member
350$ בעולם של מייקרוסופט נותנים...

מכשיר דק ויפה עם מצלמה נורמלית ותמיכה בדור השלישי
אבל כרגיל, זה רק אני

yaniv79

New member
יתרונות של ה680:

1. Quad Band 2. 320x320 3. SD Slot - supports up to 8GB!!! 4. Touch Screen 5. צפיה, עריכה ויצירת מסמכי אופיס. 6. והכי חשוב...Palm OS

2cookie

New member
לא כתבתי שה-I600 טוב יותר, עדיף,

מדהים, נפלא, מקסים וכו'. יש לו המון יתרונות על הפאלם אבל המטרה שלי לא היתה לפתוח דיון שכזה.

udifpalm

New member
קוקי, אם כבר זכינו לביקורך...

רציתי רק לספר שהיום עקב אילוצים משפחתיים הייתי ללא טלפון (אשתי היתה זקוקה לקו האורנג' שלי). מכיון שלהסתובב עם טריאו ללא סים נראה לי קצת טפשי, לקחתי אם ה- UX-50 איתי לעבודה (אם אתה חושב שיש לי כוונה למכור אותו אתה טועה טעות מרה - הוא יצא אצלי לפנסייה בכבוד). מה אומר - פתאום אני רואה איזה מכשיר מהיר היה לי, עם מסך ענק ולוח מקשים מרווח
ואם אני אומר את כל זאת על ה- UX-50, כנראה שה- 680 באמת לא מהיר במיוחד. 126 המגה-הרץ העלובים של ה- Handheld Engine של סוני, עושים שמיניות באוויר מול 300 המגה-הרץ של מעבד ה- Xscale האינטלי (לשעבר) של ה- 680. ואם אומרים שה-PPC איטי עוד יותר ממכשירי הפאלם (כולל ה- 680), אני באמת לא יודע מה אתה עושה איתם. טוב, בשביל זה יש לך פוסיל - מישהו צריך לעשות את העבודה

2cookie

New member
חלילה למכור, מדובר בקלאסיקה

אבל לאו דווקא במוצר בעל ערך ב-2007
לגבי האיטיות, אני מסכים עם העובדה שחלק ניכר ממכשירי ה-PPC העדכניים איטיים מאד. אבל ניסיתי לא מעט מכשירים שמריצים את המערכת של מייקרוסופט, חדשים יותר או פחות, שבהשוואה מול פאלם לא נראו איטיים מספיק כדי להצדיק את המוניטין הרע. הפוסיל באמת יציב מאד, רק חבל שאני לא יכול לשחזר לו גיבויים וצריך להטעין אותו בהיסטריה כל לילה. אני עדיין מחפש פיתרון לגיבוי הפוסיל שלא באמצעות הוטסינק.

למעלה