Treo 755pבימינו או בימיי נכדינו

Treo 755pבימינו או בימיי נכדינו

מתיי נראה את המכשירים החדשים של טריאו בארץ? ואני מתכוון גם למערכת ההפעלה WM וגם למערכת ההפעלה PALM. אודה למידע לגביי קצב שחרור המכשירים הצפוי.

yaniv79

New member
אז ככה...

680 יצא ביום שני. הוא זמין למכירה באתר שלנו ( 36 תשלומים של 111 ש"ח או 3599 ש"ח ב 12 תשלומים אם עושים שידרוג ממכשיר ישן ). ה-700wx יהיה זמין בקרוב ברשת פלאפון ה-750 יהיה אחרון בתור, הוא יושק עם WM6 לגבי ה-755p אין לי אינפורמציה כרגע. הוא עקרונית לא אמור להיות כלל זמין באיזורנו, אבל כך גם ה 700wx (-: יניב

בקרוב זה מתיי? (בערך לא מדויק)

אני מבין מדבריך שה - 700wx לא יבוא עם WM6 , חבל. אני מבין את המשמעות של לגייר מכשיר אך האם פרק הזמן חייב להיות כה ארוך עד כדי כך שמכשיר שלכם כשהוא כבר מושק כבר בארץ הוא מיושן מיומו הראשון?

yaniv79

New member
למה מיושן? המכשיר עדיין נמכר בחו"ל ואין לו...

מחליף ב-CDMA. השקת מוצר ברשת סלולרית מורכבת מהרבה תהליכים, טכניים, שיווקים ועוד. לא מדובר על גיור וזהו. המכשיר יושק בקרוב, אני לא יכול לתת הערכת זמן מדוייקת יותר מזה. יניב

"מיושן"

זה שהמכשיר עדיין משווק בחו"ל לא אומר שהוא לא מיושן. כשהמכשיר יצא בארץ זה יהיה פרק זמן ארוך יחסית להשקה בחו"ל. מערכת ההפעלה לא תהיה החדשה ביותר, מעבר לזה טריאו איננו עומד בחזית הטכנולוגיה גם בחו"ל מבחינות מסוימות ויש מכשירים אחרים מתוחכמים יותר. בכל מקרה יאלללה תוציאו אותו כבר

עו"ד יקר, תחסוך ממך אי נעימויות בתשובות

מתפתלות ומתחמקות, לא מובנות ובטח לא מדוייקות, בפעם הבאה שיש לך מי מבני המשפחה/לקוחות/אתה בעצמך תביא לך מארה"ב איזה מכשיר שרק תרצה בעלות נמוכה מ-$400 תקבל תוכנות ותמיכה כיד המלך, רכוש קובץ עברית באתר של PILOC ותחסוך מאיתנו פה שאלות ותשובות שנטחנו כבר עד דק, רק מהעץ ששמו (.....שכחתי אפילו איך קוראים להם....) מה שהיה פעם הראל בקיצור, אל תבנה עליהם כי את עורך הם יפשטו. ועכשיו מנהלי אתר יקרים אתם יכולים "לסתום" גם לי את הפה.

udifpalm

New member
אתה מפספס בגדול

מכשירי CDMA כמו אלה שנזכרו לא ניתן להביא מחו"ל כי הרשת של פלאפון חסומה למכשירים שאינם רשומים בה. מי שיביא מכשיר CDMA מחו"ל באופן עצמאי צפוי להתקע עם מכשיר שעובד רק בתור PDA. אין לי מושג מה המדיניות לגבי הבאת מכשירים מאותו מודל שכבר פועל ברשת, אבל מודלים שאינם נתמכים על ידי פלאפון לא יחוברו.

AYELET1

New member
בינתיים לא רק שאתה זה שמנסה לסתום פיות,מה

שגרוע יותר, שדבריך אינם מדוייקים ועצותיך אינן מתבססות על עובדות בשטח

תשובתך טיפשית ולא רלונטית

לא רק לעניין רשת פלאפון שעובדת ב CDMA אלא בכלל. יש יתרונות רבים לרכישה מספק בארץ ואני מוכן לשלם גם יותר כסף עבור כך.

למעלה