treo650, wifi, עברית

• פותח הנושא robm
  • פורסם בתאריך

robm

New member
treo650, wifi, עברית

שלום, האם אפשר לסדר wifi ל treo650 ? האם העברית שלו מושלמת ? תודה מראש רוברט

תשובה

1. אפשר לסדר לו WIFI אבל לפי מה שראיתי זה פתרון יקר ומסורבל. זה כמו לשים לטריאו שרוול כמו באיפקים הישנים. 2. העברית בסדר גמור. יש פה ושם בעית עריכה אבל בכלליות אין שום בעיות. אם אתה הולך לשים עברית על המכשיר אז קנה גם את המקלדת של הראל. זו המקלדת של פאלם עם אותיות עבריות עליה כך שכאשר המקלדת מוארת רואים גם את האותיות בעברית (כאשר אם אתה עושה חריטה שאומנם יותר זולה אך יהיה קשה אם בכלל לראות את האותיות בחושך).

robm

New member
treo650+ethernet

קודם תודה על התשובה. 1. אפשר לחבר את המכשיר לרשת אטרנט רגיל, לא אל חוטית? 2. אתה יכול לפרט יותר על התחברות ל wifi ? 3. מה זה פה ושם בעיות עריכה? יש בעיה לערוך משפטים בעברית (החלפת, הוספת, מחיקת מילים או אותיות)? לא אכפת לי מקוסמטיקה (פונטים, הדגשות וכ'). בברכה, רוברט

תשובות

1. לא נראה לי 2. פעם הייתה פריצה של הדריברים אך היא כבר לא עובדת עם גרסאות הROM הנוכחיות. לגבי הפיתרון שכן עובד תסתכל כאן. 3. לעיתים בתוכנות מסוימות כמו D2G.

robm

New member
word

תודה על כל התשובות. איך בכל זאת אוכל לכתוב ב Word וגם לערוך? זה הישום החשוב ביותר בשבילי.

אני בכלל לא עובד בעיבוד תמלילים...

רק בגיליון אלקטרוני (אקסל זה מוצר של מיקרוסופט). בD2G (שמגיעה עם המכשיר) הבעיה בעריכה היא שהסמן לא מראה את המיקום האמיתי שלו. כלומר אתה רואה את הסמן במקום מסויים במסך אבל בעצם המקום שלו הוא בצד השני שלו. הבעיה הזו מתרחשת רק במסמכים בעברית. באנגלית אין שום בעיה. חוץ מזה, לא זכורה לי תוכנה אחרת בה היתה בעיה כזו.

נכון

אם עדיין לא קנית את המכשיר אז לפני הקנייה תוודא שהוא SIM FREE. דרך אגב, מקודם שאלת על WIFI... למה אתה צריך WIFI כאשר יש GPRS או EDGE?

robm

New member
edge,gprs?

יש בחדר ישיבות בעבודה ובקרוב בבית. Gprs עובד עם רשת סלולר ובטח יקר. wifi עובד על הרשת שקיימת בלו הכי. תקנו אותי בבקשה אם אני טועה. מה זה edge אני בכלל לא יודע.

תשובה

יקר זה תלוי... פנה לספקיות הסלולאר. לדעתי זה לא מאוד יקר. EDGE זה כמו דור 2.75 זה תקשורת נתונים סלולארית שאפשרית עם הTREO650 ויותר מהירה פי כמה מGPRS (לפחות באופן התיאורטי). זה לא דור שלישי אך לפי דעתי מספק בגלישה דרך מכשיר נייד. אני מציע שתוודא שאתה יכול להתחבר לWIFI בעבודה עם הפאלם. יש לא מעט מקומות עבודה שלא מאפשרים למכשירים שהעבודה מספקת להתחבר. למשל אצלי בעבודה יש שתי רשתות - אחת למכשירים של העבודה ושניה לאורחים. בתור אחד שהיה לו (ועדיין יש) גם פוקט עם WIFI אני מוכרח לציין שכמעט ולא השתמשתי בWIFI בעבודה. פשוט כי יש לי מחשב עם מסך LCD בגודל 20". גם בבית, למרות שיש לי רשת אלחוטית בבית, אני בכלל לא השתמשתי בה עם הפוקט. רק עם המחשב הנייד. למעשה, הפעמים היחידות שבהן כן השתמשתי בWIFI היו בהרצאות משעממות בלימודים כאשר ישבתי יחסית קרוב למרצה ולא היה לי נעים לעזוב באמצע השיעור (מזל שיש הפסקות
או כאשר הייתי חייב לבדוק דוא"ל גם כן באמצע השיעור או סתם להשוויץ. כמובן שבדיעבד זה רק הרע את מצבי

robm

New member
סליחה, עוד שאלה. Treo650+GPS

האם הוא עובד עם GPS ? אם כן איזה אנטנה כדאי לקנות ? עדיין אין לי מכשיר. אני עומד לקנות אחד. בברכה, רוברט

atzmony

New member
בשוטטות באינטרנט מצאתי קובץ

שמכיל מספר PRC ושמו WIFI TREO 650 האם למשהו כרטיס WIFI וטראו ומעוניין לנסות ?

לא אני

1. אין לי כרטיס SD WIFI של פאלם. 2. הקובץ הזה לא עובד עם הגרסאות ROM הנוכחיות.

למעלה