TRIENZA אנזימים של יוסטון

daphna26

New member
TRIENZA אנזימים של יוסטון

מבקשת לדעת אם הם עושים את העבודה כמו האנזימים הבסיסיים/ישנים של יוסטון. עברנו לשימוש בהם לאחרונה וקצת קשה לי להחליט אם הם מספיק טובים.

khisha

New member
איך בכלל אפשר לדעת?

אני אישית אף פעם לא הבנתי איך ניתן לראות השפעה לטובה או לרעה של אנזימים. כמובן שאני לא מתייחס לכאלה שנותנים אותם ביחד עם גלוטן. שם העניין מובן וכל אחד עושה דין לעצמו. ניסיתי המון חברות וסוגים ואף פעם לא ראיתי שום שינוי או תגובה. לדעתי אחד התוספים היקרים יותר ויעילים פחות בכל הפרוטוקול. מה גם שיש לי הרגשה ששימוש מוגבר בהם גורם לבלוטה שמייצרת אותם להסתמך על מתן חיצוני ולהוריד תפוקות. לכן אני גם מתייחס אליהם בחשדנות. כאן מעניין היה לשמוע דעה של מומחה גאסטרו.

razgalili

New member
אנחנו בהחלט ראינו שנוי משמעותי עם אנזימים

אבל רק אחרי שעברנו להשתמש באנזימים של יוסטון, בשום חברה אחרת לא ראינו שיפור לטובה. אנחנו על הטריאנזה כבר תקופה אבל הילד הרבה הרבה פחות רגיש משהיה בעבר ואנחנו לא רואים כאלה הבדלים לטובה או לרעה.

טריאנזה

נסו להשתמש בכמות גדולה בהרבה מהמומלץ (פי שניים-שלושה). כלומר, במקום 2 כמוסות, קחו 4-5. רעיון של רז. אנחנו אמנם מנסים טריאנזה כבר תקופה אבל לא באופן עקבי כי הילד שוב בתקופה של סירוב לקחת תוספים. עשינו מזה RESET רישמי. כשנתחיל שוב נדווח אם יהיה על מה.

vered73

New member
אמרתי לך בטלפון אך לטובת הורים נוספים אספר

שהאנזימים נוסו על שני אנשי םנוספים בביתנו, אני ובני הבכור. ובהחלט רואים שמזון שבעבר היה מתעכל עם קשיים עובר חלק במערכת העיכול בשימוש םע הטריאנזה.

למעלה