חוות דעת של אחרים על דברים שמכירים ביומיום זה תמיד מעניין
החיים זה לא שחור או לבן, אלא יותר בכיוון של אינספור גוונים ביניהם ול'אמת' יש פנים רבות שמתקיימות גם כביכול כשהן הפוכות ונוגדות אחת את השנייה.
לפני שהוא ניגש לנקודות שלו, הוא כותב שהוא הגיע מחו"ל, כלומר הזוית שלו מלכתחילה מאוד שונה מנניח איזה ג'וני-בוי שנולד, גדל וחי כל חייו ברוקהאמפטון או בלונססטן, לכן לא מעט שונה כבר נטוע ומובנה בפרספקטיבה שלו. כל אחד והמטען שלו.
לפי הנקודות שלו:
1. "Australia is not the lucky country". אני לגמרי מסכים. אבל לא כי אוסטרליה היא בת מזל או בעלת מנחוס, אלא בגלל שלטעמי אין דבר כזה lucky country. זו סתם סיסמא של פוליטיקאים באשר הם, לא יותר מזה. מרקטינג, ברנדינג. או כמו שאומרים בפרסית עתיקה: בולשיט.
אגב, מעניין המבט שלו על ה'מידל קלאס' עפ"י השנים שהוא ציין, זה בקורולציה מסויימת עם מחירי הנדל"ן.
2. לגדל ילדים זה דבר בהחלט לא זול באוסטרליה, אבל גם לא בעוד המון מדינות על פי מה שאני שומע. החיסרון הגדול ביותר של אוסטרליה מבחינת המהגר הממוצע הוא שאין לך כאן את התמיכה של המשפחה שיכולה לעזור מאוד שחיים קרוב אליהם כשיש ילדים קטנים. הסבתא והסבא יכולים לאסוף את הילדים מבית הספר או לשמור עליהם יום או שניים בשבוע, או עם הילד חולה או אם יש תאומים או אלף ואחד דברים אחרים.
3. כרגע אני מכיר רק בית ספר אחד ולפי מה שהוא כתב נשמע לי שהוא צריך למצוא בית ספר אחר לילדים שלו.
9. הסרט Sicario בהחלט עשה עליו רושם והוא צודק זה סרט טוב מאוד! אני מאוד נהנתי אם כי זה בהחלט לא הסרט הכי טוב של דניס וילניו.
10. נראה לי שהבנתי אותו ולכן אני מוכן לצרף את הפנינה הבאה:
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=hsq3H_6XuFA[/URL]
13. חיובי, אבל איפה יש?
14. עם כל הקושי, בסופו של דבר זו גם שאלה של מה מוכנים להתגמש ולהקריב היום בשביל מחר. אין גם יותר מדי מהגרים שהגיעו לבריטניה ויכולים לקנות בית במרכז לונדון. לא מידל קלאס בכל אופן. מה שכן הממשלה לא עושה וגם לא תעשה דבר לשנות את הנושא.
16. לקחתי לתשומת ליבי ואני עובד על זה.
20. וואלה בסעיף 18 הוא ממליץ רק לאכול אוכל אורגני שלרוב יותר יקר מהמקבילה הלא אורגנית ועכשיו הוא מבקש לחסוך ככל האפשר. מביא את הסעיף.