Try it, it's not hard

ofribecker

New member
Try it, it's not hard

"אני מגיע לאוניברסיטת חיפה, ורואה את סיינפלד משתמש במשהו ששייך לי, ואני לא מתכוון למה שנמצא בסביליה. החיים שחורים למרות שאני נמצא במקום שהיה פעם גדול גדול ועוד פעם - גדול גדול, אבל זה עוד לפני שהיו לי קרניים. בעצם אפילו לפני הכנסייה. ברביעית שלי הגעתי 11 פעמים לסוף הדרך. אבל הדרך היתה כפולה מאז." מי זה?

Yo-man

New member
שמע, ניסיתי בפעם שעברה, אבל נשברתי

אני יודע שלמדת בחיפה, אז מדובר בקו אוטובוס המגיע לאוניברסיטה (אבל מאיפה?) החיים שחורים (אוקלנד?) מקום שהיה גדול (סופרבול?) ועוד פעמיים (אולי רצוף?) קרניים (ראמס או ויקינגס?) הכנסיה (קשור לקולג'?) ברכיעית (עונה?) סוף הדרך (end zone?) בקיצור, אני חושב שהבנתי את הרמזים, אבל אני לא יודע לפענח אותם. סתם בלי להתאמץ הייתי זורק 3 שמות רנדי מוס. דנטה קולפפר. כריס קרטר.

ofribecker

New member
Here's the full solution

To the university of Haifa goes "the BUS - number 36. Seinfeld's first name is Jerry, or in the fuller version - Jerome The part in Sevilia is "Bettis", like the soccer team from there Life is Black - Pittsburgh steelers, which is a team that twice won back-to-back Superbowls, 75-76 and 79-80 Horns = Rams, as "The Bus" played for the Rams before the steelers The church = Notre Dame, his college On his fourth season, Jerome Bettis ran for 11 TDs, his best season After that season he has played for 8 more seasons till today, so the way has been doubled since then. So as you understand, we were talking about "The Bus" number 36 Pittsburgh - Jerome Bettis

למעלה