TsDoItYourselfHormones@yahoogroups.

Yaara77

New member
TsDoItYourselfHormones@yahoogroups.

לכל המתעניינים בהורמונים קיימת ביאהוו קבוצת תמיכה נהדרת עם המון חומר ומידע וחברות/ים עמם אפשר להתכתב יש גם חומר אקדמי רב, כולל תמיכה במתן הורמונים בגיל צעיר למנוע מצוקות נפש מסכנות חיים [email protected] לקרוא, להתרשם, לחשוב חיבוקים יערה

../images/Emo32.gif הכנס באוניברסיטה

מי מתכוונ/ת להפגין נוכחות? אולי נעשה סוג של מפגש ספונטני, מרגש וקורע לב?

היית?

הייתי בשני מושבים כשכמובן המושב שמשך את תשומת לבי היה אותו דיון עם נורה, אילנה ברגר ואייל גרוס שהיו נפלאות (חלקית). אין לי כוח לסכם את הכל רק חבל לי ששוב לא הצלחתי/העזתי להציג את עצמי לנורה כמו שאני רוצה ולא כמו שהיא מכירה אותי.

אורי 0

New member
היינו

אני (רק עד 1330), ועוד לפחות חמשה פורומואידים. דיברתי עם מישהו שאין לנו מושג איך לזהות אותך. אהיה שוב מחר עד הצהריים. לפלף עם עיגולדים ומכנסיים ירוקות (זה הקרוסדרסינג האמיתי...). אני מתבאס שהפסדתי את המושב הטרנסי אחה"צ. רשמת??? אני רוצה לדעת הכל...

../images/Emo10.gif

אוף. חבל לי שלא יצא לנו להפגש. אני זקוקה לקבוצת תמיכה לאחרונה...
לא תכננתי אבל היות שתהיה (או תהיו) רק מחר בבוקר, אקדים את בואי ואשאר רוב היום (עד לדיון המרתק 'גייז וגלובליזציה' שיתקיים אחר הצהרים. פרומו זה הוגש בחסות העמותה להפשרת הקרחונים, עמותה לא רשומה). מה אלבש? מממ...אין לי מושג. תלוי מה יהיה מצב הרוח שלי בבוקר.

אורי 0

New member
נפגשנו ופטפטנו מעט

אני מכיר אותה מאי-אלה הפגנות. הבוקר היה המושב הרגיל על ספרות. אחר כך עשו הפרדה מגדרית - "מושב ההומואים" על פסיכולוגיה, ו"מושב הלסביות" - שם דורית אברמוביץ' קשרה בין הנסיון האישי שלה כנפגעת גילוי עריות, לעיסוק המיני שלה במשחקי תפקידים ולמשמעות הפוליטית שלו, כשהיא יוצאת נגד הפיכת הוניל לסטנדרד לסבי. היא עשתה את זה בצורה מרשימה. ליטל-היית צריך להיות שם. בערב, בשמונה, חזרתי למרתוןן סרטי סטודנטים. הראשון שבהם היה "נגוע" הקצר. תענוג (כמעט) צרוף.

ליטל ו

New member
כן,

זה היה איתי, היה לנו חבל שאנחנו לא יודעים לזהות אותך. לצערי כי רב פספסתי את שני המושבים שהיה לי חשוב להיות בהם (הטרמפ שלי חלתה והייתי חייבת לחזור), אז גם אני רוצה סיכום :) השאר היה כיף :) צריך לעשות את זה כל חודש-חודשיים :)

ליטל ו

New member
בשמחה.

בתר התחלה, ראוי לציין פשוט כאזהרה כללית שYahoo is Evil וצריך להכיר אותם. סתם בתור דוגמה, אחד הסעיפים בחוזה איתם הוא שכל מה שעובר דרך המערכת שלהם, הזכויות המלאות עליו שייכות להם. הם לרוב לא משתמשים בסעיף הזה (חוץ מבשביל להציע למכירה תמונות ששמים בתיקיית התמונות של הקבוצה (בדף הקבוצה), אבל ראוי להזהיר. איך נרשמים? בהרבה מקרים, אפשר להירשם לקבוצה מבלי לפתוח שם משתמש ביאהו, אם רוצים (אבל זה מקשה על שינוי אפשרויות כמו אם את רוצה לקבל את כל האימיילים שעוברים בקבוצה, או רק את אלה שמסומנים דחופים וכן הלאה). כדי להצטרף פשוט שולחים אימייל אל, למשל לקבוצה שיערה הזכירה: [email protected] איך פותחים שם משתמש? הולכים לכאן. קוראים טוב טוב את מה שמסמנים ומה שלא. איך נרשמים לקבוצה אחרי שיש שם משתמש? הולכים לדף הקבוצה: http://groups.yahoo.com/group/TsDoItYourselfHormones מימין למעלה, מקליקים Join this group. דואגים לבחור "do not convert to html" אלא אם רוצים לקבל מיאהו פרסומות מהבהבות בצבע במקום פרסומות טקסט קטנות בשולי האימיילים של הקבוצה. אגב - בכל פעם שמשנים איזשהן בחירות בדף הזה, צריך להקליק מחדש על הבחירה הזו, אחרת יאהו "במקרה"" שוכחים מה בחרת ושולחים לך פרסומות בצבע למרות הכל. אם רוצים לקבל את הדואר לא לתיבה שיאהו פתחו בשבילך, אלא לאימייל אחר, מקליקים add new e-mail address ולוקחים משם. שאלות נוספות, let me know :)

למעלה