TT3 vs Tx

• פותח הנושא urib
  • פורסם בתאריך

urib

New member
TT3 vs Tx

מישו יכול אולי השוואה קטנה יתרונות של זה מול זה ואם יש הבדלים עד כמה הם משמעותיים תודה אה, כן, ידוע של-3 אין wifi

AYELET1

New member
ל-TX זכרון בלתי נדיףך

כלומר גם אם תגמר הסוללה, המכשיר לא יעבור הארד ריסט (גם אחרי שנה שלא הטענת) יש לו זכרון רב יותר (64 לעומת 128 מגה ב-TX) אין לו סליידר מעצבן מערכת ההפעלה שלו עברה התאמה לתוכנות צד ג' ברזולוציה של HVGA ללא צורך בקבצי עזר יש לו דפדפן קצת שונה מל-TT3 מצד שני ל-TX ניהול הקבצים שלו (NVFS, הזכרון הבלתי נדיף) גורם לאיטיות מסויימת בביצועים.

urib

New member
"מערכת ההפעלה עברה התאמהHVGA

" מה ההשלכות מבחינת המשתמש?

AYELET1

New member
שאינך צריך להתקין קבצים נוספים

(שהיו בעייתיים) במכשיר ע ל מנת לצפות התוכנות צד ג' ברזולוציה HVGA (320*480) מבחינת המשתמש זה אחלה וברוך שפטרנו (מצורך ההתקנה המעצבן ב0TT3 )

AYELET1

New member
אל תבין לא נכון. ה-TT3 הוא מכשיר מד

מדהים אבל היום עדיף לדעתי ולטעמי TX למרות שעדיין פה ושם יש לו בעיות ותוכנות שאינן מותאמות לו (אם כי זה הולך ופוחת מאד)

אורי, עשה חיפוש מהיר פה על TX

ותגלה את כל שחפצה נפשך. 2. קבל בחיפוש מהיר שעשיתי ב- google "רשמים" על המכשיר 3. לך ולמי ששאל, אז "הראל" מכניסים לך בגלוי אך "בדלת האחורית" נתב אלחוטי של PALM ונראה אותך קונה את ה- TX ללא הנתב ........... 4. קרא פה, ופה וגם כאן. 5. ועוד לא דיברנו על מחירו הכפול, בכלל יש בעייה מאז ש"כלנית" יצאה מהתחום, "הראל" פועלים ככל העולה על רוחם. 6. באשר לבעיות אז דע לך שאם לא תתקין אף לא תוכנה אחת שאותיות הקודש בצידה שהרי המערכת תהיה יציבה עד מאוד אך מרגע שהתקנת את אותיות שפת הקודש היה נכון (כמו שבועת הצופים) לריסטים אקראיים דווקא כשאתה צריך משהו דחוף, קיפאון לא מוסבר של המערכת, אחרי החיפוש והעיון תגלה לבדך. במקומך ולפני שהייתי מכניס את היד לכיס ברר אם ה- wi-fi אכן נחוץ לך (איזה גודל אותיות בדיוק תראה על מסך 480X320 ומארץ פלסטיק שחור כבר אמרתי? כשה- T3 בא ארוז במארז מתכתי ... בהצלה, חג שמח ותתחדש בכל מקרה עם מה שלא תחליט.

AYELET1

New member
אנחנו מדברים על הנתב (שזה נושא אחד)

או על אי היציבות, ששם אין לך נסיון ואתה שולף סתם עצות? אורי לגבי יציבות, עצתי לך לברר אצל מי שמשתמש. זה אני ומנשה. ולא, אין לנו מניות בהראל. ושנינו משתמשים עם מכשיר שעברית מותקנת עליו.

The Northern Bat, תגיד,ירדת מהפסים?

מהיכן אתה ממציא את כל המידע שהיה מדוייק ללפני חודשיים? עבדך הנאמן (שזה אני - שאין לו שום קשר לחברת הראל, ולצערי גם שום מניות ו/או מטלטלין השייכים לחברה, שכה אני אחיה) רכש ביום ב', 27.03.2006, מחברת הראל, TX, ללא שום תוספות, לא נתב ולא נעליים ולא עגבניות ולא מלפפונים. האם הבנת? TX - מחשב כף היד בלבד. הסתכלתי ימינה ושמאלה חיפשתי בקופסה ולא מצאתי שום דבר מעבר ל - TX. קיבלתי את המכשיר עם עברית מותקנת בגירסה האחרונה הנכונה לשבוע שלפני הבחירות האחרונות. מאז, התעללתי במכשיר, התקנתי עשרות רבות של תוכנות, גלשתי באינטרנט, הורדתי מיילים, השתמשתי ב - D2G, ומתאריך ה - 27.03.2006, לא חוויתי אפילו לא הארד-ריסט אחד! היו כמה סופט-ריסט בגלל תוכנות ישנות שניסיתי בכוח להכניס למכשיר והמכשיר הקיא אותן. אז תירגע ותתחיל להאמין לכאלה שמשתמשים במכשיר ולא מספרים סיפורי סבתא מסמרי שיער. יכול להיות שהמכשיר בעבר לא היה יציב עם העברית בגירסה ישנה, אבל צר לי לאכזב אותך - אני מסתכל על ה -TX והוא מחזיר לי מבט יציב לחלוטין ללא שום קריסות!!!!!!! האם אני מובן או שאצטרך לחזור על הסיפור מחדש? אני מוכר כאדם אמין ומשתמש וותיק במכשירי פאלם אז אולי תפסיק לחרטט??? הצלחת להרגיז אותי!

urib

New member
כמב שילמת מנשה ואיפה?

ומישו יודע כמה עולה בארה"ב וכמה עולה עברית של הראל ? ואגב מישו מכיר חנות טובה (זולה זה טובה) לפאלמים בניו-יורק (אם יש להם גם אתר לברר מראש מחירים מה טוב.

אף אחד לא אמר לך, TX תוכל לקנות

חדש מה שלא תוכל ב- TT3, כמו כן צפה ליער בעיות עם ה- TX מה גם שיכריחו אותך לקנות איתו ציוד עזר נלווה ומיותר (לפחות בשלב הראשון) מה שלא קורה בחו"ל ובעת רכישת TT3 שהוא יציב, אלגנטי ושרמנטי, בלי להתחסד. Slider "מעצבן"? מה זה צריך להיות? זה מקטין את הגודל הפיזי שלו, וגם תקבל ב- TT3 רמקול שפונה לכיוון הנכון כשאתה שומע מוסיקה, יש לך טייפ מנהלים דיגיטלי עם מקרופון בצד, יופי של תוכנות, עברית ויציבות ללא תחרות, אין אפס. אם תמצא TT3 במצב טוב תעדיף ת'TT לא תתאכזב.

כבעליו של T3 אני ממליץ TX

מכמה סיבות: * מסך * סוללה * WIFI * אין סליידר * אפליקציות מובנות טובות יותר (D2G8, WIFILE ועוד) משה

AYELET1

New member
על אטזה יער בעיות אתה מדבר?

לי יש TX ואפילו אין לי חורשת בעיות קטנה המכשיר הזה כיום משמש כמכשיר העיקרי שלי (ויש לי לא מעט מכשירים לבחירה....) ועדיין- זה המועדף כיום

למעלה