The Northern Bat, תגיד,ירדת מהפסים?
מהיכן אתה ממציא את כל המידע שהיה מדוייק ללפני חודשיים? עבדך הנאמן (שזה אני - שאין לו שום קשר לחברת הראל, ולצערי גם שום מניות ו/או מטלטלין השייכים לחברה, שכה אני אחיה) רכש ביום ב', 27.03.2006, מחברת הראל, TX, ללא שום תוספות, לא נתב ולא נעליים ולא עגבניות ולא מלפפונים. האם הבנת? TX - מחשב כף היד בלבד. הסתכלתי ימינה ושמאלה חיפשתי בקופסה ולא מצאתי שום דבר מעבר ל - TX. קיבלתי את המכשיר עם עברית מותקנת בגירסה האחרונה הנכונה לשבוע שלפני הבחירות האחרונות. מאז, התעללתי במכשיר, התקנתי עשרות רבות של תוכנות, גלשתי באינטרנט, הורדתי מיילים, השתמשתי ב - D2G, ומתאריך ה - 27.03.2006, לא חוויתי אפילו לא הארד-ריסט אחד! היו כמה סופט-ריסט בגלל תוכנות ישנות שניסיתי בכוח להכניס למכשיר והמכשיר הקיא אותן. אז תירגע ותתחיל להאמין לכאלה שמשתמשים במכשיר ולא מספרים סיפורי סבתא מסמרי שיער. יכול להיות שהמכשיר בעבר לא היה יציב עם העברית בגירסה ישנה, אבל צר לי לאכזב אותך - אני מסתכל על ה -TX והוא מחזיר לי מבט יציב לחלוטין ללא שום קריסות!!!!!!! האם אני מובן או שאצטרך לחזור על הסיפור מחדש? אני מוכר כאדם אמין ומשתמש וותיק במכשירי פאלם אז אולי תפסיק לחרטט??? הצלחת להרגיז אותי!