TUF עונה 7 פרק 6. - דעות

talhorm

New member
TUF עונה 7 פרק 6. - דעות ../images/Emo58.gif

2 קרבות בפרק, רצים השנה עם הקרבות המקדימים, לא מראים את כל הבולשיט של הבית, שמצד אחד אני אוהב את הבולשיט הזה, מצד שני זה לפעמיים משעמם אז זה אחלה שרצים עם הקרבות. מאט בראון ניצח כצפוי את ג'רמי מאי, ועוד באיזה דרך, KO בHEADKICK, לבראון, גם אם לא יזכה בטורניר, יש עתיד מאוד ורוד בUFC, יש לו את הלוק, המבט, ההתמדה והוא לוחם מעולה. כל המילחמה הפסיכולוגית של מאי לא עזרה, ונראה שנגמר לו האוויר מהר מאוד, למרות שהרעיון לפתוח באגרסיביות היה מעולה והוא יכל לתפוס שם את בראון, אבל משם הוא לא עשה כלום ורק חיכה לחטוף מכות. DON'T MESS WITH MATT BROWN כמו שהחבר'ה בבית אומרים
הקרב השני היה הקרב של התוכנית עד כה, אני מאוד שמח שהקבוצה של ראמפייג' ניצחו וזה הופך את כל התחרות למעניינת הרבה יותר עכשיו שהשליטה עוברת לראמפייג', דן קרמר מאוד מזכיר לי את רוג'ר הוארטה, לוק של ילד טוב שלא נראה לוחם, יותר פוסטר בוי שרק נראה טוב וצריך ללכת לדגמן וחבל שהפנים שלו יהרסו בזירה, אבל כל הפרטי בויז האלה הכי קטלנים כנראה
, גם קני פלוריין כזה.. נראה ילד טוב, אבל רוצח בזירה, דן קרמר ניצח בגדול את לוק שנתנו לו עדיפות בעמידה, אבל סחטיין על הCHIN של לוק הוא ספג די הרבה מכות ישירות בפנים שחשבתי שהוא יפול הרבה יותר מוקדם, כל הכבוד לדן קרמר והינה המשחק נפתח שהשליטה עוברת לראמפייג'... לסיכום: עוד פרק מוצלח לעונה מוצלחת, לא שעמם לרגע והשאיר טעם של עוד. פרק הבא השנאה בין ראמפייג' לפורסט מתחילה?
נחכה ונראה!

favor

New member
../images/Emo58.gif

פרק טוב. הקרב השני היה אחלה, אבל הלוחמים שפחו לאגר אחרי דקה וחצי, מה עם קצת סיבולת? לא מבין מה ראמפייג' כ"כ מאושר, פורסט עשה לו ביצפר בבחירה. פרק טוב.

shacta man

New member
לדעתי...

פרק מאד מאכזב. שני קרבות מאכזבים וארבעה לוחמים חלשים. מאט בראון, עם כל ההצגה שלו, לא עשה כלום בקרב (כלום, נדה גורנישט) עד שג'רמי שפך לאגר. וזה קרה דקה וחצי לתוך הקרב. כאילו, מה נסגר עם זה?! אחרי דקה וחצי הבן אדם לא מצליח להחזיק את הידיים למעלה... ועם כבר מדברים על ג'רמי מיי, לא מספיק שהוא התעייף למוות אחרי 90 שניות, גם אין לו מושג קלוש בעמידה שלא לדבר על הקרקע (זה כבר היה ממש מביך). כאילו זה לא מספיק אז הקרב השני היה בין שני חברה בלי טכניקה בכלל. שניים שלא יודעים לתת אגרופים ולא יודעים לעשות כלום על הקרקע. יותר מזה, כשהם כבר פוגעים, אין להם עוצמה בכלל. כאילו הם בתחרות ליטוף או משהו בסגנון... הסיפור בין ראמפייג' לפורסט ניראה לי יותר כמו עריכה מגמתית כדי להכניס עניין. אני מוכן להתערב שלא קרה שם כלום מעבר לאיזו בדיחה או וויכוחון.

dor244

New member
../images/Emo58.gifדעות

ביינתיים עונה חזקה מאוד בראון שיחק עם מאי ודיי בקלות ניצח הקרב השני היה די אידיוטי נראה כמו סיבוב חמישי בקרב בין טנק אאבוט לבי גי פן שתי גוויות מנופפות בידיים האגרופים הכי חלשים שראיתי חתומים על קרמר השופט לא היה צריך ללהפסיק לדעתי היה עדיף שקרמר ידגדג אותו אותו או יצבוט אותו פשוט מאונט של סיסי פורסט נגד ראמפייג זה סתם ניסיון ליצור היט ופורסט אף פעם לא הגיע לקרב ודיבר סמאק גם לא נגד אורטיז

למעלה